Guest Scratch Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 @minimaxa z fotky to opravdu vypada jako plovka, tak pak je vše ok Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 vrátil jsem se o 25 let zpět, tvl to je o čtvrt století výsledek, naražená kostrč, sotva se hýbu, ale úsměv dětí, je to nejdůležitější Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 To jsi už před čtvrtstoletím šmajdal po světě? Tak to vypadáš celkem dobře ... Pepito a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 (upraveno) @MJSytic @Charlie 1 @Pe.Tr lepší? Upraveno 15. březen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Péťa Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 Jsou vysoko A zapomněl jsi na mě, já byl první, který psal, že ty nohy jsou hnusný Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 Nejsou vysoko. Chtěl jsem je ještě výš a bylo mi to zakázáno Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 Jo, a ještě jsme krásně vylepšili schodiště. Vytápěné zábradlí nemá nikdo!! Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 Tohle je snad jediná nevýhoda toho když se člověk po letech rozhodne pro změnu ve vytápění. Že mu pokud nechce rozbourat 3/4 baráku nezbyde než ty trubky přiznat. Já jsem tehdy když jsem zadával stavbu a viděl jsem v rozpočtu rozdíl v ceně přiznaných a skrytých rozvodů topení taky říkal že raději ušetřím cca 20 tis. Kč a nechám ty rozvody přiznané dneska vím že jsem udělal dobře když jsem poslechl bejvalku a tatíka který řekli že ten rozdíl v ceně baráku není tolik aby po stěnách strašili trubky. Ale jinak to máš řemeslně hezky zmáknutý. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 Jo, jsou to starší chlapi a už něco natahali. Přiznané trubky mi vůbec nevadí, ale naprosto... Jde mi o účelnost a velmi znatelné snížení nákladů na topení. Ovšem to se teprve uvidí, že áno Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 Jasně když bych to dělal v bytě kde se funguje tak je to cesta nejmenšího odporu to nechat přiznané. A navíc oni i ty trubky budou trochu topit. zbynek..s, Lihous, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 @minimaxa lepší , ale ta hnědá zásuvka je teď jako pěst na oko Citovat
Sawoy Odesláno 15. březen 2022 Odesláno 15. březen 2022 V 14. 3. 2022 at 19:18, Pe.Tr napsal: ... by melo mit kazde okno svuj radiator ne? Proč myslíš? Nemůžu se zbavit dojmu že to je pozůstatek z dob, kdy okna netěsnily a radiátory tak ohřívaly studenej vduch aby netáhlo ... Dneska sice od skla taky "sálá" chlad, ale ... a to nemám dneska už asi běžný trojsklo. Mně to podle tohohle pravidla navrhli v roce 99 víceméně taky a výsledek je ten, že mám v baráku 22 těles a z toho 4 netopily nikdy a od zateplení jsem vyřadil z provozu další 4. Například v kuchyni s jídelnou a v obýváku stačí jedno ze dvou, v šatně a na dvou WC se netopilo nikdy stejně jako v ložnici. Ve dvou koupelnách jen fakt v mrazech, jinak je vyhřeje voda z vany/sprchy. A to jsem prakticky trvale doma takže přízemí temperuju přes den 21, večer 22-23, patro 19 a večer 21, kancly suterén od osmi do jedný na 22. vendelinek a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 16. březen 2022 Odesláno 16. březen 2022 Pepito, zbynek..s, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. březen 2022 Odesláno 16. březen 2022 myslím si a mám vyzkoušeno, že i když jsou okna zasklena trojskly, tak je v zimě ten chlad u nich cítit , takže radiátor pod oknem zajistí i automatickou cirkulaci ohřátého vzduchu... Hafity, Péťa a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 16. březen 2022 Odesláno 16. březen 2022 Co jste dnes udělali? Ukázal jsem se v práci. To by mělo pro tento měsíc stačit... Mně teda určitě Pepito, zbynek..s, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. březen 2022 Odesláno 16. březen 2022 Dneska pokračování. Zbývají nám 3 místnosti a 5 radiátorů... Myslím, že tím metrákem mědi jsme zdvojnásobili hodnotu nemovitosti Citovat
Péťa Odesláno 16. březen 2022 Odesláno 16. březen 2022 Hele, tohle téma se jmenuje "Co jste dnes udělali". Na fotkách vidím makat jen ostatní, Tebe ne Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 16. březen 2022 Odesláno 16. březen 2022 (upraveno) Zafrcel jsem si pro tri IBC 1000l nadrze Zitra vycistim - prej je to potravinarske lepidlo - redit to vodou jde a ruce me to nesezralo Pokud budou Ok myslim ze se nam jeste dalsi tri vejdou do rohu a bude klid se splachovanim i zalejvanim. Pekne vecer dnes od sklenky bileho .... Upraveno 16. březen 2022 uživatelem Lihous Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.