Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vrátil jsem se o 25 let zpět, tvl to je o čtvrt století :D 

výsledek, naražená kostrč, sotva se hýbu, ale úsměv dětí, je to nejdůležitější :)

20220314_153233.jpg

Odesláno

Nejsou vysoko. 😛 Chtěl jsem je ještě výš a bylo mi to zakázáno 😄

Odesláno

Jo, a ještě jsme krásně vylepšili schodiště. Vytápěné zábradlí nemá nikdo!! 😛😛🤣🤣

20220315_183227.jpg

Odesláno

Tohle je snad jediná nevýhoda toho když se člověk po letech rozhodne pro změnu ve vytápění. Že mu pokud nechce rozbourat 3/4 baráku nezbyde než ty trubky přiznat.  Já jsem tehdy když jsem zadával stavbu a viděl jsem v rozpočtu rozdíl v ceně přiznaných a skrytých rozvodů topení taky říkal že raději ušetřím cca 20 tis. Kč  a nechám ty rozvody přiznané dneska vím že jsem udělal dobře když jsem poslechl bejvalku a tatíka který řekli že ten rozdíl v ceně baráku není tolik aby po stěnách strašili trubky. Ale jinak to máš řemeslně hezky zmáknutý. 

Odesláno

Jo, jsou to starší chlapi a už něco natahali. Přiznané trubky mi vůbec nevadí, ale naprosto... Jde mi o účelnost a velmi znatelné snížení nákladů na topení. Ovšem to se teprve uvidí, že áno 🙂

Odesláno
V 14. 3. 2022 at 19:18, Pe.Tr napsal:

... by melo mit kazde okno svuj radiator ne? 🤔

Proč myslíš? Nemůžu se zbavit dojmu že to je pozůstatek z dob, kdy okna netěsnily a radiátory tak ohřívaly studenej vduch aby netáhlo ... Dneska sice od skla taky "sálá" chlad, ale ... a to nemám dneska už asi běžný trojsklo.

Mně to podle tohohle pravidla navrhli v roce 99 víceméně taky a výsledek je ten, že mám v baráku 22 těles a z toho 4 netopily nikdy a od zateplení jsem vyřadil z provozu další 4. Například v kuchyni s jídelnou a v obýváku stačí jedno ze dvou, v šatně a na dvou WC se netopilo nikdy stejně jako v ložnici. Ve dvou koupelnách jen fakt v mrazech, jinak je vyhřeje voda z vany/sprchy. A to jsem prakticky trvale doma takže přízemí temperuju přes den 21, večer 22-23, patro 19 a večer 21, kancly suterén od osmi do jedný na 22.

Odesláno

Dneska pokračování. Zbývají nám 3 místnosti a 5 radiátorů... Myslím, že tím metrákem mědi jsme zdvojnásobili hodnotu nemovitosti 😂

20220316_122214.jpg

20220316_120758.jpg

20220316_155508.jpg

20220316_194053.jpg

Odesláno (upraveno)

Zafrcel jsem si pro tri IBC 1000l nadrze
Zitra vycistim - prej je to potravinarske lepidlo - redit to vodou jde a ruce me to nesezralo :)
Pokud budou Ok myslim ze se nam jeste dalsi tri vejdou do rohu a bude klid se splachovanim i zalejvanim.

Pekne vecer dnes od sklenky bileho  ....  :papa

Upraveno uživatelem Lihous

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...