zbynek..s Odesláno 26. leden 2022 Odesláno 26. leden 2022 @Milan+ tak já pro změnu škrábání v krku a kašel a antigeny pozitivní, ještě se musím objednat na PCR Citovat
zbynek..s Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 @Milan+ tak včera jsem se objednal v 10h, na 11h se nechat otestovat a v 18hod. výsledek s pozitivním výsledkem. Příznaky pouze škrábání v krku, kašel a lehounka rýma. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 Mě dnes bolel celej člověk, když jsem vstával. Citovat
zbynek..s Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 @Milan+ hlavně ať to máš jako kdysi chřipky. Pořádně vyležet, vypotit a odpočívat ať máš mírný průběh. Já mám covid po 3měsících, tak snad proto mám jen toto a nic víc a snad to tak i dopadne. Milan+ a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 Tak to dorazilo,jsem pozitiv. Takže do práce nejdříve ve středu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 v utery sem taxikem vezl kamarada - kolegu z byvale prace (T.P.C.A - Tyoyota ) a rikal mi ze si doma delal 2 plivaci testy a negativni prisel do prace - ten frmol pri testech ze nezbyl cas na jeho linku tak je poslali pracovat po veceri kolem pulnoci sel na testy a ve 2 rano se zjistilo ze je pozitivni - ve 3 rano sem ho odvazel domu protoze ho pustily jako pozitivniho - mezitim se ve fabrice potak minimalne s 300 lidma - na smene je neco malo pres 1000 lidi Citovat
ozzy56 Odesláno 28. leden 2022 Odesláno 28. leden 2022 dnes mi přišel z pojištovny nový předpis pojistného pro skůtr na letošní rok, zaujala mě tato věta: V novém předpisu pojistného promítáme růst nákladů na pojistné plnění, který je způsoben navyšující se cenou práce v autoservisech a také rostoucí cenou náhradních dílů. jen nechápu proč to psali, když pojistné mi SNIŽILI o 50 korun Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. leden 2022 Odesláno 28. leden 2022 @ozzy56 páč to píšou přes nějakej mustr a jen částku tam doplňujou podle zásluh. ráno jsem se sotva zvednul z postele. Včera jsem měl nějaké pojíždění po Práglu a asi jsem trochu podcenil počasí , vzal jsem si jen slabou bundu a záda ukázali že frajeřina nehřeje. Takže jsem se tak nějak belhal po baráku chvilku jsem byl venku nachystal jsem si věci na zítřejší práci na dílně a zase jsem zalez teď už je to lepší tak doufám že do rána se to srovná. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. leden 2022 Odesláno 28. leden 2022 Veno, selský rozum by to chtělo, obyčejný selský rozum Vena garážmistr a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 Dneska jsem neudělal nic, ale... Stal jsem se dneska podruhé otcem, tentokrát kluka . Se prostě musím pochlubit vendelinek, Pepito, Milan+ a 10 další ohodnotil 13 Citovat
Hafity Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 @sitler : gratulace Hlavně aby bylo všechno zdravé.... sitler ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 @sitler Také gratuluji a přeji hlavně zdravíčko. sitler ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 @sitler velká gratulace sitler ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 Velká gratulace Hlavně zdraví oběma. sitler ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 Gratuluju, ať dělá jenom radost a starosti ať jsou aspoň rámcově rozumně řešitelné sitler ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 Včerejší návštěva muzea skla (v Praze kousek od Anděla) Pro někoho možná kýč, ale to záleží na úhlu pohledu zbynek..s, Pepito a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 No dneska jsem byl na nové dílně už to vypadá že by se tam mohlo nechat něco dělat. Ale mám nějaký vnitřní problém v sobě, pořád se nějak nedokážu nastartovat aby mě to bavilo když jsem vymějšlel a pak i dělal věci do dílny doma tak mě to bavilo daleko víc a i mě to nějak víc těšilo. No možná na tom má trochu podíl taky to že na začátku byl problém s předešlou nájemnicí která nestihla dva termíny k vyklizení a že ze mě to nadšení vyprchalo ale myslím si že nejdýl 9.2 by to mohlo bejt k otevření aby se dalo fungovat určitě teda nebude všechno hotoví tak jak bych si představoval takže část bude v dočasném provedení ale nejde zkrátka udělat všechno hned teda ono by to šlo ale to bych musel souložit s bankomatem nebo bankovní úřednicí. Otázkou teda ještě bude jak to stihnu pošéfovat na úřadě ale tak to je detail který mě až tolik netrápí. vendelinek a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 No dneska jsem tam u tebe byl . . . A řeknu jen jedno . Nesmíš to vzdávat . Dodělat a začít si tam tahat auta na opravy a ono se to poddá . Jasně takhle prázná dílna tě moc nemotivuje a radost to taky neudělá . . . ozzy56, Medvěd a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
RichVa Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 Ne dnes, ale včera návštěva AutoKelly pro pár drobností. A na parkovišti to vypadalo dost dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.