Medvěd Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 (upraveno) Dnes cestou z hor domů jsem se zastavil na oběd zde https://motorest.sumpersko.com/ Přiznávám, že jsem z hotelu odjížděl s představou, že buď se kolem poledne povede najít otevřená hospoda nebo holt dojedeme až domů a budeme pátrat, co tam máme k jídlu. Nicméně kolem poledne jsme vyjeli na "Mohelničák" a tam nás zaujal otevřený motorest Studená Loučka. Všichni tři jsme si na jídle opravdu pošmákli = návštěvu motorestu vřele dopobručuju i jindy než zrovna 1. 1. Upraveno 1. leden 2022 uživatelem Medvěd Pepito a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 @Medvěde, majitel "Mohelničáku" Jirka Štika je můj soused. Tvoji chválu mu rád vyřídím. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
merkurek Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 V 22. 6. 2016 at 0:09, vendelinek napsal: http://imgup.cz/images/2016/06/22/IMG_0059a.jpg Já dnes v práci a trochu jsem čistil vnitřek byl tam bordel. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2022 Odesláno 2. leden 2022 (upraveno) dnes výlet na chatu, v jeseníkách 14 stupnů, zahrada plná krtinců , jinak OK, trasa 180 km v poklidu, smažák s hranolkama v Globusu a teď kafe s rumem Republika Upraveno 3. leden 2022 uživatelem ozzy56 Milan+ a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 (upraveno) Včera poslední dozvuky Vánoc Pavel dostal do pokoje nový stůl a židli Hela židli a lampičku na stůl Po 14 hodině jsme s Pavlem začali montovat jeho židli, Helčinu dal dokupy Pavel komplet sám, ale s montáží stolu přišel pomoc kamarád, co má víc zkušeností s montáží nábytku a ten dělal Pavlovi odborný dozor. Nakonec jsme ve 22,30 úspěšně skončili. Upraveno 3. leden 2022 uživatelem Medvěd Pepito, zbynek..s a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 tu sitovanou sem mel draha jak svin a mych 110 kilo nezvladla (deklarovanych 130 nebo snad dokonce 160 ??) - praskly ty kovove trubicky v operadle a ja si malem dozbil drzku ta herni na jakou je zatez ? Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Ta Pavlova píšou 140 kg Hela na tý židli bude fungovat sporadicky, tak jí snad nějakou dobu vydrží Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Tu siťovanou mame z Ikei v práci, ale je asi jiná, má jiný područky i kříž, ale co ta toho vydrží. 24hod se na ní v jednom kuse někdo vrtí, houpe a co ja vim co ještě, neustale se mění výška a už je tam asi 3 roky bez zavady. To jen pro doporučeníhttps://www.ikea.com/cz/cs/p/markus-kancelarska-zidle-vissle-tmave-seda-70261150/ Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 (upraveno) Když já IKEA prostě nemám rád. Logicky to zdůvodnit neumím, ale nelezu tam. Obchodů s nábytkem jsou kvanta, modrožlutý nechávám jiným Upraveno 3. leden 2022 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Já Ikeu taky nemusim, jen v práci mame vše z Ikei, vedení asi šetří, ale ta židle mě fakt překvapila, nejen výdrží, ale taky má jako jediná snad v levnější kategorii normálně vysoké opěradlo Citovat
sitler Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Ikeackej Markus je na svou cenu super zidle. Ja ji mam pres 8 let a furt drzi. A to ji drti mych cca 130kg... jako je fakt, ze posledni dobou uz vrze pri houpani, ale... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 hele je mozny ze stejny styl dela nekolik ruznych znacek rozdil bude asi v podruckach a tom krizi s kolecky jelikoz sem tuhle zidli mel asi ve 3 ruznych exemplarich na jednom prasklo kolecko - ta vydrzela dlouho (kolecka se vyndali) nez se vytrhla ze zakladny a sla cela do kopru na druhe pist ta slouzila jeste chvili v pergole nez asi vlhkosti se vytrhlo operadlo ze sedaku a treti se zlomila to operadlo Citovat
zbynek..s Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 (upraveno) @Medvěd prosím tě jak se sedí na té herní židli , bo po ní už koukám přes půlroku a stále uvažuji, jestli se mi nebude potit prdel a zada. Jinak ideální křeslo před TV je klasický ušák, odzkoušené, krásně se v něm spinká Upraveno 3. leden 2022 uživatelem zbynek..s Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Na židli sedá mládě a tváří se, že je spokojenej zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 (upraveno) Když jsem zjistil že nemůžu sedět v dosavadním pracovním křesle (1) protože bolesti nohou protože asi covid, vytáhnul jsem z kempovýho skladu Westfield (2) nosnost 200 kg. Kupodivu mi vyhovuje k práci i schrupnutí u TV Upraveno 3. leden 2022 uživatelem Sawoy zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 (upraveno) Pavlův nově zařízený pokoj Teda novej je jen ten pracovní roh, zbytek už tam nějaký pátek (rok) je Upraveno 3. leden 2022 uživatelem Medvěd Péťa, Pepito a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2022 Odesláno 4. leden 2022 To je jenom Pavlova knihovna, já mám asi tak 3x tolik Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 6. leden 2022 Odesláno 6. leden 2022 Dnes jsem si pořídil dalšího Peugeota. Sice zatím moc nejede, ale to se snad brzo změní. . . Až vyroste. PaKr, ozzy56, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
pavelu96 Odesláno 6. leden 2022 Odesláno 6. leden 2022 Musíš ho zasadit a dobře zalejvat... OK406, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.