Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes cestou z hor domů jsem se zastavil na oběd zde

https://motorest.sumpersko.com/

Přiznávám, že jsem z hotelu odjížděl s představou, že buď se kolem poledne povede najít otevřená hospoda nebo holt dojedeme až domů a budeme pátrat, co tam máme k jídlu. Nicméně kolem poledne jsme vyjeli na "Mohelničák" a tam nás zaujal otevřený motorest Studená Loučka. 

Všichni tři jsme si na jídle opravdu pošmákli = návštěvu motorestu vřele dopobručuju i jindy než zrovna 1. 1.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

dnes výlet na chatu, v jeseníkách 14 stupnů, zahrada plná krtinců , jinak OK, trasa 180 km v poklidu, smažák s hranolkama v Globusu a teď kafe s rumem Republika :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Včera poslední dozvuky Vánoc

Pavel dostal do pokoje nový stůl 

image.png.1c3eccd08d1c3cb765b0df54ace24a7c.png

a židli 

image.thumb.png.81f9f46b63e71f012eaec9405e1b412f.png

Hela židli 

image.thumb.png.b75f9caf48d2b1bcc11d1c7de3311970.png

a lampičku na stůl

image.thumb.png.18f4f37140dc92d4ea3fa86c97ddea84.png

Po 14 hodině jsme s Pavlem začali montovat jeho židli, Helčinu dal dokupy Pavel komplet sám, ale s montáží stolu přišel pomoc kamarád, co má víc zkušeností s montáží nábytku a ten dělal Pavlovi odborný dozor. Nakonec jsme ve 22,30 úspěšně skončili.

Odesláno (upraveno)

Když já IKEA prostě nemám rád.
Logicky to zdůvodnit neumím, ale nelezu tam.
Obchodů s nábytkem jsou kvanta, modrožlutý nechávám jiným

Odesláno

Já Ikeu taky nemusim, jen v práci mame vše z Ikei, vedení asi šetří, ale ta židle mě fakt překvapila, nejen výdrží, ale taky má jako jediná snad v levnější kategorii normálně vysoké opěradlo

Odesláno

hele je mozny ze stejny styl dela nekolik ruznych znacek
rozdil bude asi v podruckach a tom krizi s kolecky

jelikoz sem tuhle zidli mel asi ve 3 ruznych exemplarich

na jednom prasklo kolecko - ta vydrzela dlouho (kolecka se vyndali) nez se vytrhla ze zakladny a sla cela do kopru
na druhe pist ta slouzila jeste chvili v pergole nez asi vlhkosti se vytrhlo operadlo ze sedaku
a treti se zlomila to operadlo

Odesláno (upraveno)

@Medvěd prosím tě jak se sedí na té herní židli , bo po ní už koukám přes půlroku a stále uvažuji, jestli se mi nebude potit prdel a zada.🤫😂

Jinak ideální křeslo před TV je klasický ušák, odzkoušené, krásně se v něm spinká 🤣

Upraveno uživatelem zbynek..s
Odesláno (upraveno)

Když jsem zjistil že nemůžu sedět v dosavadním pracovním křesle (1) protože bolesti nohou protože asi covid, vytáhnul jsem z kempovýho skladu Westfield (2) nosnost 200 kg. Kupodivu mi vyhovuje k práci i schrupnutí u TV 😋

IMG_20220103_220814.jpg

IMG_20220103_220000.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...