ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) jasně, že je to blaf, který měl někdo nutkání hodit na Seznam, mně spíše vadí ta záplava negativních zpráv hned od rána..., jinak máš pravdu v tom, že mám už nějaké roky a takové zprávy mě nerozhodí, ať si ,,vědci'' píšou co chtějí..., po převratu režisér Mencl byl za to, aby tady nějaká cenzura zůstala, protože jinak nás Západ zaplaví přiblblýma filmama a negativníma zprávama jako v USA , v té době jsem měl přes 30 a říkal si, co to tlachá..., už hodně roků se mu v duchu omlouvám--měl pravdu ten hoch... Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem ozzy56 Charlie 1 a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 před 13 hodinami, Péťa napsal: @Milan+ Nechybí Ti tam smajlík? Máš recht, chybí. Ty by jsi to mohl vědět,mám přes rok na founu nalepenou tu původní fólii a teďi nějak začíná blbě reagovat dotyk,může to dělat ta fólie? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 Zkus na founu ještě nastavit vyšší citlivost na dotyk. Je to možná skryté pod možností ovládání v rukavicích. Museli jsme to udělat u všech XCoverů. Citovat
Milan+ Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 @Péťa Tak jsem to projel ale nenašel,tak nevím,zda to tam je. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) @Milan+ Nastavení / Zobrazení (nebo Displej) / Dotyková citlivost Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) @Péťa Jsem byl pověřen dát stromky do stojánku,tak já zas pověřil mládež,ať projedou na netu,a prý je to po poslední aktualizaci u Poco X3 NFC problém. Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem Milan+ Citovat
Hafity Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 před 7 hodinami, Sawoy napsal: odpolední zdřímnutí až po večerní šláftruňk Tvl zrovna tohle mně drží při životě ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 Aneb Kvůli tomu má smysl žít. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) Dostal jsem první "vánoční dárek" Pavel pod odborným dohledem mého kamaráda vyrobil a spoluinstaloval, manželka se svatozáří souhlasila s tím, aby se tato tabule ocitla v ložnici a ona tudíž každé ráno byla nucena sledovat, jak se i ona plní Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem Medvěd radim.1008, Milan+ a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 Dnes po delsi dobe naprosta spokojenost "AZ" na zakufrovani app TomTom. Ale poporadku - do Brna Uherskeho Hradiste Olomouce vse na JEDNICKU. ALE v Mohelnici me navedla na Zabreh a dal "polema" sner Kraliky Jablone Lanskroun - po zhruba hodine jezdeni mimo civilazici Jsem vytekl a volil smer Lanskroun nasledne Usti nad O. a slaava dolej domu. Trocha nudnych cisel. Prumerna spotreba po 600km byla 6,8 po tonto zakufrovani /cca 60-km?? byla prumerna spotreba 7,9 - timto koncim referat s konstatovanim ze app v Mt ktery se chova tvari jako vseumel -ale bohuzel nedokaze nic poradne Tak ze konstatuji klidne 10min postojim v kolone nez se projet po polni lesni ceste Ale i tak spokojenost - privezl jsem velkou brasnu na fototechniku. Zarizeni na prepis 8mm flmu do digi podoby. Pan privezl ze slovenska molitan pro vypln kufru naseno posledniho prirustku video techniky A odpalovace belsku bezdratove - zkusim si hrat ted v zime se svetlem ve tme. Citovat
Hafity Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 Tobě jednou z těch navigací něco praskne.... Milan+, Fruktis, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 Před hodinou, Lihous napsal: Tak ze konstatuji klidne 10min postojim v kolone nez se projet po polni lesni ceste No vzhledem k tomu , že tam byla velká bouračka a silnice byla uzavřená , tak by jsi si postál ne minuty , ale hodiny Péťa a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) Nikoliv Kdyz je cas nemam problem jit do extremu - me spis zajima proc se dokaze zamotat tak ze se nedokaze vymotat - asi "alzhamer. ale proc se motala v jednom kole jezdit po lesnich cestach nezpevnenych stezkach je trosku mimo Pro Klemon jiste to me napadlo ale kdyz mam zakazane "prasne cesty" tak bych bral Zabreh Bludov Kraliky .... Oznaceni me nejde smazat ani napojit text - netusim co jsem vyvedl ze jsem tak dobrej @Klemoň Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem Lihous Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 před 6 hodinami, Milan+ napsal: @Péťa Jsem byl pověřen dát stromky do stojánku,tak já zas pověřil mládež,ať projedou na netu,a prý je to po poslední aktualizaci u Poco X3 NFC problém. Jo, na tyhle výšplechty od xiaomi si člověk musí zvyknout, chvíli telefon jede a pak se posere aktualizací vše co může. Manželce takto nefunguje půl roku messenger, když někomu volá, mobil se sekne... Aktualizace zatím žádná, rok starej model. Já proto svoje poslední xiaomi vyhodil a připlatil si za sony. U xiaomi dokud jede, neaktualizuj. Citovat
Fruktis Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 Dneska jsem se už málem dvakrát podíval cumakem do zaparkovanyho auta... Jako vážně někdo zaparkuje v křižovatce pod kopcem, když ne ledovka? Blazni A hnedka ráno mi dávali dejchnout PČR, jsem si musel rozlepit oko, jak jsem byl čerstvě vzbuzeny Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 Večer, když tam parkovali, určitě ledovka nebyla Třeba v Praze jsem fakt rád, že místo k parkování poblíž domu najdu a abych řešil, zda jsem nebo nejsem pod kopcem, na to prostě není čas A že co neubrzdíš - neukecáš platí i v tomto případě Citovat
Klemoň Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 No co píše Medvěd o parkování v Praze a brždění je sice pravda, ale když si mohu vybrat, tak než stát v křižovatce radši jdu 400 metrů po svých PS: Jaké jsou možnosti parkování v oblasti kde bydlí Medvěd vím - zoufalé Od 17 hodin už není kde . . . Citovat
Fruktis Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 (upraveno) Však já nic okecavat nechci a nepotřebuji... Já bych to auto takhle pod kopec nikdy nedal...staci mi vyprávění strejce jak se mu už jeho auto 2x podivalo do lekarny V Praze jsem žil a vím že zaparkovat je tam boj... Ale než pod kopcem v křižovatce, radši půjdu kousek pěšky... Upraveno 20. prosinec 2021 uživatelem Fruktis Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 možná chce dotyčný vyměnit auto a zaplatit to má pojištovna , v rodině teď dostal jeden za poškrábané dveře 40 tisíc, viník couval..., vyřízeno rozpočtem Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.