Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

jasně, že je to blaf, který měl někdo nutkání hodit na Seznam, mně spíše vadí ta záplava negativních zpráv hned od rána..., jinak máš pravdu v tom, že mám už nějaké roky a takové zprávy mě nerozhodí, ať si ,,vědci'' píšou co chtějí..., po převratu režisér Mencl byl za to, aby tady nějaká cenzura zůstala, protože jinak nás Západ zaplaví přiblblýma filmama a negativníma zprávama jako v USA 😯, v té době jsem měl přes 30 a říkal si, co to tlachá..., už hodně roků se mu v duchu omlouvám--měl pravdu ten hoch... 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 13 hodinami, Péťa napsal:

@Milan+ Nechybí Ti tam smajlík?

Máš recht, chybí.

Ty by jsi to mohl vědět,mám přes rok na founu nalepenou tu původní fólii a teďi nějak začíná blbě reagovat dotyk,může to dělat ta fólie?

Odesláno (upraveno)

@Péťa

Jsem byl pověřen dát stromky do stojánku,tak já zas pověřil mládež,ať projedou na netu,a prý je to po poslední aktualizaci u Poco X3 NFC problém.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

Dostal jsem první "vánoční dárek" 

Pavel pod odborným dohledem mého kamaráda vyrobil a spoluinstaloval, manželka se svatozáří souhlasila s tím, aby se tato tabule ocitla v ložnici a ona tudíž každé ráno byla nucena sledovat, jak se i ona plní 

IMG_20211219_185607.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dnes po delsi dobe naprosta spokojenost "AZ" na zakufrovani app TomTom.
Ale poporadku - do Brna Uherskeho Hradiste Olomouce vse na JEDNICKU.
ALE v Mohelnici me navedla na Zabreh a dal "polema" sner Kraliky Jablone Lanskroun - po zhruba hodine jezdeni mimo civilazici :)
Jsem vytekl a volil smer Lanskroun nasledne Usti nad O. a slaava dolej domu.
Trocha nudnych cisel.
Prumerna spotreba po 600km byla 6,8 po tonto zakufrovani /cca 60-km?? byla prumerna spotreba 7,9 - timto koncim referat s konstatovanim ze
app v Mt ktery se chova tvari jako vseumel -ale bohuzel nedokaze nic poradne :(
Tak ze konstatuji klidne 10min postojim v kolone nez se projet po polni lesni ceste 🤣

Ale i tak spokojenost - privezl jsem velkou brasnu na fototechniku.
Zarizeni na prepis 8mm flmu do digi podoby.
Pan privezl ze slovenska molitan pro vypln kufru naseno posledniho prirustku video techniky
A odpalovace belsku bezdratove - zkusim si hrat ted v zime se svetlem ve tme.

Odesláno
Před hodinou, Lihous napsal:

Tak ze konstatuji klidne 10min postojim v kolone nez se projet po polni lesni ceste

No vzhledem k tomu , že tam byla velká bouračka a silnice byla uzavřená , tak by jsi si postál ne minuty , ale hodiny :papa

Odesláno (upraveno)

Nikoliv :)
Kdyz je cas nemam problem jit do extremu - me spis zajima proc se dokaze zamotat tak ze se nedokaze vymotat - asi "alzhamer. 
ale proc se motala v jednom kole ;) jezdit po lesnich cestach nezpevnenych stezkach je trosku mimo

Pro Klemon jiste to me napadlo ale kdyz mam zakazane "prasne cesty" tak bych bral Zabreh Bludov Kraliky ....
Oznaceni me nejde smazat ani napojit text - netusim co jsem vyvedl ze jsem tak dobrej

@Klemoň

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno
před 6 hodinami, Milan+ napsal:

@Péťa

Jsem byl pověřen dát stromky do stojánku,tak já zas pověřil mládež,ať projedou na netu,a prý je to po poslední aktualizaci u Poco X3 NFC problém.

Jo, na tyhle výšplechty od xiaomi si člověk musí zvyknout, chvíli telefon jede a pak se posere aktualizací vše co může. Manželce takto nefunguje půl roku messenger, když někomu volá, mobil se sekne... Aktualizace zatím žádná, rok starej model. Já proto svoje poslední xiaomi vyhodil a připlatil si za sony. U xiaomi dokud jede, neaktualizuj. 

Odesláno

Dneska jsem se už málem dvakrát podíval cumakem do zaparkovanyho auta... Jako vážně někdo zaparkuje v křižovatce pod kopcem, když ne ledovka? Blazni👻

A hnedka ráno mi dávali dejchnout PČR, jsem si musel rozlepit oko, jak jsem byl čerstvě vzbuzeny😂

Odesláno

Večer, když tam parkovali, určitě ledovka nebyla
Třeba v Praze jsem fakt rád, že místo k parkování poblíž domu najdu a abych řešil, zda jsem nebo nejsem pod kopcem, na to prostě není čas
A že co neubrzdíš - neukecáš platí i v tomto případě

Odesláno

No co píše Medvěd o parkování v Praze a brždění je sice pravda, ale když si mohu vybrat, tak než stát v křižovatce radši jdu 400 metrů po svých  :papa

PS: Jaké jsou možnosti parkování v oblasti kde bydlí Medvěd vím - zoufalé 😟     Od 17 hodin už není kde . . .

Odesláno (upraveno)

Však já nic okecavat nechci a nepotřebuji...😇 Já bych to auto takhle pod kopec nikdy nedal...staci mi vyprávění strejce jak se mu už jeho auto 2x podivalo do lekarny😂

V Praze jsem žil a vím že zaparkovat je tam boj... Ale než pod kopcem v křižovatce, radši půjdu kousek pěšky... 

Upraveno uživatelem Fruktis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...