RichVa Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Ano platí. Byl-li to Portugal nearchivní a je skladován v bedně špuntama nahoru tak to vidím 10 na 90 dá se nedá sa. Pokud leží, byl kvalitní a v chladném sklepě o stálé teplotě možná sa dá. A pokud chceš dopíjet u prvního vnoučete, tak řekni potomstvu ať se už vrhne na přípravy. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 No mám podobný názor jako RichVa . Stolní víno po 20 letech nevhodně skladované nebude asi ani do omáčky . . . Já mám sice 2 zónovou kompresorovou vinotéku , takže teplotu opravdu drží v zimě/létě , ale "průmyslová" vína (PS či VH) skladuji max 3 roky (stejně je dříve vysaju) a ta pěkná od vinaře ze sklípku max 5 let. A také proč skladovat ??? Na archivaci finanční to není a riskovat , že se to zkazí ??? Nikdy nevíš. Já s kamarádem dovezl od Mutěnického vinaře nějaká vína a mě ta Rulanda vydržela a jemu u 3 lahví vylétaly špunty a to to měl pěkně korkem ve víně . . . A hlavně pokud vím, tak na archivaci se vína dělají nepatrně odlišně než na běžné užití . . . RichVa a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 Já ho nechtěl archivovat, já na něj zapomněl. Ale je ve stojanu naležato hrdlem mírně dolů, ve tmě, teplota bude kolísat kolem 10°C +/- 2°C ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 pokud clovek zapomene ze ma ve sklepe lahvinku je to prd alkoholik Hafity, ozzy56, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 před 35 minutami, Sawoy napsal: já na něj zapomněl No teď už je to jedno . . . Zkus to otevřít a uvidíš. A na výroční oslavu si kup nové ať nejsou pak všichni zklamaní . . . Citovat
Klemoň Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 No to je když si pětistovku schováš před manželkou do knížky a pak zapomeneš do které . . . RichVa, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 tak nahoře se řeší archivace vína, ale peníze taky nearchivuju, posílám je do oběhu Citovat
Lihous Odesláno 7. prosinec 2021 Odesláno 7. prosinec 2021 Koupil ND na dronika tak snad zkompletujeme 5teho do naseho "roje" ktery pred casem prehledl dilnu a rozlozil se sam po padu na darce ND. No misto vina ted "cucame" mandlovici a musim napsat hodne moc se povedla. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. prosinec 2021 Odesláno 10. prosinec 2021 Dnes jsme trhali nářadí xD 24 šroubů, padlo na to hodně gol a trháků xD Tohle je sotva půlka ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. prosinec 2021 Odesláno 11. prosinec 2021 Asi 18 imbus. Nicméně za ty roky, co ta ještěrka odtahala X tun materiálu, navíc to bylo zalepený, to absolutně nešlo. Rázák se vůbec nechytal. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 11. prosinec 2021 Odesláno 11. prosinec 2021 (upraveno) Dneska zatím nic, ale včera jsem si koupil DS Upraveno 11. prosinec 2021 uživatelem PaKr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. prosinec 2021 Odesláno 11. prosinec 2021 tak to bylo malo teply nebo slaby trhaky rozsvitit autogenem do cervena to musi pustit Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2021 Odesláno 11. prosinec 2021 lžíce na VZV se nahřívat nesmí , ani když se třeba jedna ohne atd., musí se jen vyměnit, ale nahřát ty imbus hlavy šroubů a pak to nechat zchladnout by možná pomohlo, možná... Citovat
Lihous Odesláno 11. prosinec 2021 Odesláno 11. prosinec 2021 Dnes jako po kazde nocni skoro nic Vcera se protahlo auto STK bez vetsich problemu - a nebyla to "spratelena STK" coz potesi predevsim emise. Avizovane ND na dron se asi nekona v Zasilkovne se zasilka ztratila a pan nekomunikuje - jak "vystizne" pro CZ obchod - pritom by stacilo treba jen napsat nasel se kupec s lepsi cenou vam to proste neprodam Je to o odvaze odpovednosti a nebo jen o jako demokracii ?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. prosinec 2021 Odesláno 11. prosinec 2021 a mas udaje ze zasilkovny ze balicek byl prevzat a odeslan ?? nebo ani to ne ?? v prvnim pripade to stratila zasilkovna v druhem se na tebe prodavajici vyprdnul Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2021 Odesláno 11. prosinec 2021 tak chválená Zásilkovna u mě jeden balíček dodala druhý den druhý balíček za DEVĚT dní , když jsem tam volal, paní mi řekla, že jim balíček spadl za stůl , což mě tak dojalo, že jsem položil telefon a chtělo se mi plakat Vena garážmistr a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.