Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi jsem měl zatím vždy štěstí, ale párkrát jsem vrtulema osekal větve stromů, ale vždy to koptéra ustála. Jen je potřeba pak nezazmatkovat a pohnout kniplem na správnou stranu :D Ale přiznávám, už jsem taky měnil celý trup a pár drobností :) Gimbal s kamerou naštěstí přežil.

Odesláno

Tak ono záleží jak je vrtule "tvrdá"  Já na radu jednoho profi RC pilota APC vrtule vařím a hned se mi snížila nákladovost za nové. Ale dřevo je o něčem jiném . . .   Tam stačí "cinknout" o zem a dřevo je v háji . . .

Odesláno

No nam jeden spadl - KO
Vrtule nepocitam jsou krehke a staci kolikrat i pristat v trave a je po parade - a kdyz nekam dnes jedeme tak mame sebou min dva stroje a min ke kazdemu dve sady OG vrtulek.

Odesláno (upraveno)

Já si dneska dovezl 11kg práce od našeho dvorního farmáře...

Na fotografii ještě chybí další 4kg kostí a asi 0,5kg ledvinek...

IMG-20211031-WA0007.jpeg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

No protože posledních pár týdnů bylo takových jakože náročnějších a dalších x týdnů očekávám v podobném duchu tak včera jsem si na dnešek naordinoval klid teda klid od práce s tím že poklidím v baráku což poslední dobou nestíhám a pak že budu odpočívat což taky nestíhám. No ale ráno bylo tak hezky že jsem si řekl že by byl hřích bejt zalezlej doma tak jsem se na poklízení vykašlal a šel jsem ven trochu jsem zamet na listí co spadalo na ulici z mého stromu pak jsem tak trochu poklidil v dílně ale hlavně jsem udělal údržbu na mašinách doplnil jsem olej do kompresoru a do přimazávače na zouvačce odkalil jsem vzduchový systém abych byl přichystán na přezouvací nápor jestli teda nějaký nastane. No A protože Pepíno měl dnes u nás poslední den prázdnin tak jsem se trochu věnoval i jemu. 

Odesláno

Taky jsem dnes bojoval s listím. Co jsem uklidil ve čtvrtek, jsem mohl dnes po včerejším povětří uklízet znovu a bylo toho ještě víc. :roll Zítra musím ty hromady z likvidovat a pokračovat. Doufám, že nebude zase nějaký průvan. :bacha

IMG_20211031_161653.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak než se tam zítra půjdeš podívat, nezapomeň si vzít Belaspon 🤣🤣

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno
Před hodinou, radim.1008 napsal:

Strojař no, prý jsem tím posedlý.

Já to chápu, já jsem taky strojař :super  Akorát už to tak nežeru.... :D

Odesláno
Před hodinou, radim.1008 napsal:

Strojař no, prý jsem tím posedlý. :mad: Je pravda, že nesnesu něco na křivo. :D A mladej to má stejný, autíčka musí mít srovnaný vedle sebe. :D:D

To ta pole budou jednou poorána jak dle pravítka 😁

Odesláno (upraveno)

No a já to taky trochu po...  :roker   Moje 6 letá baterie v Pažoutu už je taky před smrtí a tak jsem ji včera v opojení z bezbolestného dne odpojil a vymontoval , abych ji před zimou dobil. Tedy z auta mi ji vytáhl náhodný řidič , kterému jsem na parkovišti skočil pod kola a ukecal ho , aby ji z toho přiblblého kastlíku pod sklem vytáhl a hodil mi ji do domu . . .  Dneska mi ji z bytu donesl a zpět do schránky pod sklo strčil soused, na kterého jse takticky poštval jeho manželku se kterou vycházím lépe než s ním . . . :mad:  No ale pak následovalo kroucení tělem / zády abych nasadil konektory, utáhl uchycení AKU , krytování , svorky zpátky, kabely zpátky, vzduchový "turbulátor" zpátky - no někteří vědí o čem tu mluvím . . .  Když jsem to dodělal, ještě jsem koukl na stav oleje na měrce , ale to už mne záda bolela tak, že jsem si musel dát pauzu , chytit se auta a narovnat se. Na nějaké nastavování času, rádia apod jsem se vysr... zamkl auto dálkou a odbelhal se o holi domů . . . 😟    To včerejší odpojování šlo nějak rychleji . . .

No a tak jsem si teď udělal radost a koupil si další zážitek a tentokrát ne auto , ale letadlo . . . pilotáž L410 . Mluvil jsem s pilotem co dělá instruktora a mám domluvený takový let , že se nemohu dočkat . . .   :super

EDIT: Teď  mne tak napadlo , že mám zatím volné sedadlo kopilota s možností pilotáže . . .  @Scratch , @Weri 605 a pod .  má někdo zájem ???

Upraveno uživatelem Klemoň
Sedadlo kopilota
Odesláno

Weri blinká i na schodech z roštů asi tak 15 metrů nad zemí.... 😂😂😂 letadýlko tudíž není úplně vhodný místo na laškování... 😅 (nehledě na to, že ty sedačky v kokpitu nejsou zrovna pro mamuta... 🤣🤣🤣 a rejt držkou v terénu asi taky nechceš.. 😂😂😂) ale jinak děkuju za nabídku, a že na mě myslíš... 🥰🥰🥰

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...