Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@pavelu96 Však já to beru, není tvá povinnost tady být non stop a nebylo myšleno na tebe. Šlo mi o rozsáhlou diskuzi ohledně žárovek, kdy to totálně zamarasilo toto vlákno přesto, že jsem navrhl, jestli by to nešlo jinde. Neřeknu nějakou odbočku, bylo toho ale moc. 

Končím OT, dál neřeším. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

@Hafity Díky, ale ani o mentorské rady nestojím... :aut

@HanysR Máš pravdu, žárovková sekce by zasloužila oddělit. Pokud to neudělá někdo z kolegů, tak se na to zítra podívám. Příště použij tlačítko nahlásit, text ve vlákně zanikne a po nahlášení vyskočí Modům notifikace :super

Odesláno (upraveno)

Pánové začněte brzdit, rejpete tam kde nemáte.

Jako návrh na rozdělení tu padl, ja ho zvážil a zatím nedělil, řikal jsem si že to tu muže zustat, je to takové pokec vlákno bez nějakého odborného  zaměření.

Rozhodně za rozjíždění flame jsem daval dříve bez milosti banány, bylo tu toho kdysi hodně a jsem rád že je to za námi (Určitě si ty vlákna o dělení fora dokažete najít), ale pokud nepřestane hlavní aktér REJT udělám to znovu. Nebaví mě tu číst jak jsme všichni blbí a Pavel ještě blbější.

Trošku přemejšlení by neškodilo.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Já se tímto "modům" omlouvám za žárovkový :xvul  , ale v podstatě to jen začalo hláškou co jsem udělal a pak několika vyžádanými a několika nevyžádanými komentáři. Já jsem se dozvěděl co jsem chtěl + k tomu padlo pár názorů.  A jak píše Radek H. Je to relativně volné vlákno a je to dobře , že tomu tak je. Mě osobně by nevadilo a i jsem to lajknul , kdyby se to oddělilo jako sólovka, ale už jsme toto téma uzavřeli a je klid a pohoda. :papa  To bychom jinak museli střihnout Lihouse za jeho neustále brblání na jeho HW a SW a Apky . Prostě také jen napíše co zrovna udělal . . .  A komu s e to nelíbí , je to jednoduché - nemusí to číst . Modové maj také svůj osobní život a ne povinnost tu nonstop sedět . . .

Odesláno

Tak vypustil jsem bazén.. Smouli oko uklidil do sklepa, a budu čekat na další léto... Peru se s predstenou... A pak vymyslet vylez na půdu... Nejradši bych to tam zavřel... 

Pak jsem byl ještě shánět něco proti breberkam na stromcich... Ale co chcete v neděli večer sehnat... 🙈

Ale nakonec sehnal.. A ještě jsem je ošetřil...

A téma žárovek?no tak jsme se tu pobavili, někdo blbě, někdo ještě blbeji(ja😁) ... Ale vědu bych z toho nedělal...

Jestli chcete můžete mít odreagovaci kúru s mojí tchyni... Voní vás ty roupy prejdou🤨🤔😁

Odesláno

Do půl třetí jsem byl v práci, tam vám byl dneska klid na soustředění se. :D

IMG_20210927_125940.jpg

Odpoledne před barákem bagr, hledají proč se propadá cesta. Zatím našli nějaký shnilý dřevo a nejspíš nějakou vysypanou bouračku. :myslim  Nakonec jsem dosekal trávu. 

IMG_20210927_161614.jpg

Odesláno

Bude ještě druhý a je to na odvíjení cívky papíru pro navíjení jader tluvimek. Byla to moje premiéra s děličkou. :mad: Vždy tohle dělal kolega, ale ten už je v důchodě a tak jsem na frézky zbyl sám. :myslim

Guest Petr 3008
Odesláno
před 38 minutami, radim.1008 napsal:

před barákem bagr

už jsem myslel, že má Vašík nový povoz 😃

Odesláno

Já jsem jak by mě přejel Košičan a polehávám. Dnes u rodičů betonování základ desky pro domek na sekačky, vercajk atd, cca 6x5 metrů. Jelikož je to daleko od cesty tak tahání 50m hadic od čerpadla, vyfoukání, stažení, prostě klasika. Jelikož nejsem v poslední době vůbec ve formě, tak dnes a zítra se budu dávat dokupy. Hlavně, že to všechno klaplo. 

Odesláno

Dej se brzy do kupy chlape...máme ještě nějaké povinnosti na podzim :):super

Odesláno

konecne sem si udelal 2 dny volna
hned z kraje sem nabehl na zazimovani bazenu - upustit pod skimer, vycistit folii a pisek ve filtraci (pisku je mene nez na zacatku sezony - kam se ta svine podela :P)
hned na to pohrabat listi z oresaku - pozbirat orechy
a kolem 4 odpoledni mi vola sefova jestli zitra muzu do Prahy na letiste pro nejakeho turka - kosile, kalhoty a vypucovane auto je povinnost
no co se da delat 2 dny volna nebudou :P

Odesláno

Sice ne dnes,ale včera,na otočku do Loštic pro syrečky.Bože to je žrádlo.😀 Z huby mi táhne,auto mám vyvoněný ještě dnes a spotřeba podle aplikace 5,7 (takže reálná 6,2 protože apka o půl litru kecá).Sem spokojenej.Jen to tak vypadá,že celej měsíc nebudu jíst nic jinýho.😂

Screenshot_20210927-170403_MyPeugeot.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...