PaKr Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 No asi proto, když viděl, že v podstatě vyhrál osobák. ale přesně to nevím, ale myslíš, že avia měla lepší plechy? Citovat
Hafity Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 No to si pořád protiřečí.... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 no jestli můžu něco dodat po 20 leté zkušenosti --T 148 byla pro jízdu v terénu nepochybně lepší hlavně proto, že řidič sedí ZA před. kolem, u T 815 sedí NAD př. kolem a veškeré rázy od kol tak zachytí páteř..., kdyby lépe vyřešili kabinu T 148 proti hlučnosti a prašnosti a korozi, dali jí ten 10 válec z T 815 , tak by T 148 byla lepší auto, nemluvě o tom, že ve 148 se dalo krásně spát, což v 815 ani omylem samozřejmě když máš před sebou motor, je to v případě nehody lepší, na to nikdo nemusí studovat Milan+, Hafity a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 @ozzy56 Z šichty máš jít po čtyřech a ne vyspaný Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Před hodinou, ozzy56 napsal: samozřejmě když máš před sebou motor, je to v případě nehody lepší, na to nikdo nemusí studovat Jen ten X metrovej čumák možná trochu překáží při výjezdu z vedlejší na hlavní.... Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Když jedeš v Tatře tak tě to trápit nemusí. To musí dávat pozor druzí Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Před hodinou, HanysR napsal: @ozzy56 Z šichty máš jít po čtyřech a ne vyspaný když nebylo co vozit (porucha bagru atd.), tak jsem jen zvedl pedál plynu a lehnul, v 815 se to nedá @Medvěd ve 148 jedeš v terénu plavně, v 815 skáčeš za volantem jak nudle v bandě..., nějaké cca 2 metry nehrají při výjezdu na hlavní žádnou roli Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 (upraveno) @Vena garážmistr Jako nemusim byt zavislej ale staci ze chodim na smeny do prace na cas a k tomu aby se MT vypnul s vybitou baterkou staci nocni odpoledni ranni bourka a vypadek zakladnove stanice ktera obsluhuje MT Volne a hodne laicky napsano - a mame o problem postarano - a pokud muze toto nastat tak se ptam proc to neni osetrene Protoze budik pak ale proc MT za bezmala 18K !? Protoze Samsung PRO Ostatni : Jinak mnoho lidi se nepridalo k testiku a to me mrziiii bylo by to zajimave tak treba priste .... A co jsem delal ja a dnes ? Cestoval po kraji Hronov Police nad Metuji Broumov Teplice nad Metuji Adrspach atp. najel jsem cca 210km poznal zase stezky pro pesi Ano MAPY.CZ jsou skutecne dobry produkt ale trosku to doladit by proste chtelo. Treba pokud si naplanuju vice prujezdnich bodu a jednim neprojedu nehnu se z mista? - netusim jak to zmenit. Kdyz jsem zacal mazat body dockal jsem se ze jsem jel zrcadlove zpatky a ne do predu Pokud odjizdim z prujezdniho bodu navigace chvilu tape kterym smerem se mam dat - samozrejme temer vzdy jedu opacnym smerem. Dal me trosku schazelo ze vidim kdy prijedu do posledniho bodu tedy cile ale nevidim nej prujezdni bod - mozna to jde nastavit netusim ale jak. Opet psal jsem vyvojarum MAPY.CZ Prikladam odkaz na video na YT je neverejne. Jen netusim zda uz bude zpracovne YT je to nahrane cca 10min zpatky. Upraveno 23. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 dnes leje celou noc, teď taky, na Pradědu vypnutý televizní vysílač , ještě že jedou ty internety vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 (upraveno) Pod Lysou horou je taky pičasí, po obědě valíme do Kopřivnice. Byli jsme tam sice už před čtyřmi lety, ale obě automuzea se nám líbila, tak si to holt zopákneme. Upraveno 24. srpen 2021 uživatelem Medvěd ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 taky tam mám spadeno na podzim, hlavně na nové muzeum s nákladníma autama a Slovenskou strelu radim.1008 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 Dnes lepím. Snad to bude držet Každopádně vůbec netuším, jak se to stalo, že se "kolo polámalo". Možná už to bylo trochu načatý od koupě a používáním jsem to dodělal Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 Kdyby to nedrželo tak to přivez mám tady od čínských dětí sponkovačku na nárazníky tím by to mohlo držet. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 před 6 hodinami, ozzy56 napsal: taky tam mám spadeno na podzim, hlavně na nové muzeum s nákladníma autama a Slovenskou strelu Náklaďáky ještě nejsou otevřený, tak jsme dali jen klasiku. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 Jen nevím co tam v tom muzeu bude, protože Loprais a spol převáželi např. Dakarovky a další exponáty do nového muzea. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 Dneska dorazil nový přírůstek do autoparku .. Už je na koberci Citovat
Návštěvník Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 @Petr 3008Konečně vidí Mercedes pořádné auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.