ozzy56 Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 já si chtěl už už tu navigaci koupit, ale když píšete, že mě to navede do protisměru, tak na to kašlu--nechcu být večer ve zprávách na Nově Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 @ozzy56 Borec nakonec ? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 @Pe.Trkdyž pojedeš od Hradce po I/11 tak u Třebechovic kopou křižovatku, staví podchod. U Týniště by měli začít dělat asfalt u kruháku a v Častolovicích dělají u zámku most na Žamberk projedeš. Směr na HK je veden přes Rychnov nad Kněžnou a tam pro jistotu rozkopali přejezd u nemocnice. V sobotu už budem doma, tak můžeš dát mezipřisání. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 před 51 minutami, ozzy56 napsal: já si chtěl už už tu navigaci koupit, ale když píšete, že mě to navede do protisměru, tak na to kašlu--nechcu být večer ve zprávách na Nově Neříkej že ten tvůj zahradní draktor sedmihlavej nemá vestavěnou ... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 před 2 hodinami, Petr 3008 napsal: to vypadá hodně dobře .. možná, že jsi to někde psal a mi to uniklo .. dej podrobnosti. Kde to přesně je, co to je a tak.. Jo, to vypadá hodně dobře, máš recht Lepší jak Chorvatsko, tos tam neměl co? 20210802_221132.mp4 Citovat
Sawoy Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 (upraveno) Nedá mi to a ještě ke včerejšku ad Mapy.cz: @Lihous má pravdu v jednom - ten symbol přejetí z pruhu do pruhu. Ne že by byl nadbytečnej, ale vzhledem k tomu, že v daným místě je levej rovnej pruh průběžnej a pravej odbočovací přidanej, by tam měl být jen pro ty co odbočují a ještě k tomu zrcadlově. Rovně jedoucí nikam nepřejíždějí, zůstávají ve svým průběžným ze kterýho se stává levej. Kdo odbočuje, přejede si do pravého ... pak by tam mělo být něco jako ... Upraveno 3. srpen 2021 uživatelem Sawoy Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 @Sawoy Naprosto v pohode - jsem ale rad ze se dohodnem oc tu slo ci jde.Ono jsem to uz nekolikrat psal NE vse co napisu BERTE naprosto VAZNE. Nekdy je to trosku pritazene za vlasky jindy naprosto smrtelne minena myslenka A ze stale nachazim chybu/y - tim posouvame produkt dal k lepsimu .... Pokud se uzna ze napad je k realizaci. Nadruhou stranu koukam pred sebe kolem sebe za sebe pouzivam smerovky zp.zrcatka a kdyz nahodou vidim nejake nesrounalosti uvedomim si je. Nesedim jen za volantem Ozval se me uz pan z MAPY.CZ a ptal se na upresneni s tim ze cituji " ..... Myslíte ten symbol vlevo nahoře v okně s pruhy, který naznačuje, že máte změnit pruh? .... konec citatu. Tak jsem mu to vysvetlil ze neni zadna vicerpoudova silnice sjezd tak je tato grafika naprosto zbytecna az zmatecna - neco jineho jsou sjezdy z dalnic dnes uz i u nas ve svete bezne kde je sjezd treba triproudovej ANO tam je tato grafika vic nez potrebna abych vedel kam se zaradit.A poslal foto viz vcera tady na upresneni. A ja se musim taky trosku vratit - vcera zminena telatka kam jsem byl naveden bylo z app GUGL MAP ne MAPY.CZ ty to meli naprosto v pooradku a az tam by me NEVEDLI. Citovat
Medvěd Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 Dneska výletíme Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 bylo to teda uz v patek ale Pivni Lázně Podebrady a tenhle tyden proste pracovni ale za 14 dni kejta pivko bazen a more zabavy pavelu96, regius a Sawoy ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 @Havlicek.Lukas Kolik Ti platí Citroen za tu reklamu na předloktí ? Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 tak ja to tetovani na fotce odmazu aby to nepohorsovalo (lepsi ? ) Citovat
Sawoy Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 @Medvěd Tyjo ... jste se utrhli až na devítku? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 Konečně jsem dneska tak nějak dobastlil obklad.. Ještě trochu štuku na flíčky na fasádě a můžeme chystat terénní úpravy . To zas taková rychlost nebude Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 Moc pěkný. Jak to máš ošetřený proti odmrznutí a odpadnutí? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 @radim.1008 mrazuvzdorné flexi lepidlo. Používám Weber.for - fix , zatím se mi nestalo, že by něco odpadlo Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 Tak dnes jakože úspěšný den předáno Mondeo po opravě. Jedna blesková kontrola BMW převzaty tři balíčky od doručovacích společností a pak jsem se teda odhodlal na 807 bylo potřeba vyměnit pravé přední rameno neboť na TK když s tím zašoupal těma deskama tak tam čep lítal jak nudle v bandě. Stejně byla od pátku odstavená protože už jsem se bál s tím jezdit dneska jsme s Pepínem na to vlítli po obědě asi tak ve 13 a po 15 už jsem montoval kolo zpátky. Nic naplat i když jsem tvrdil že ten velký zvedák bude prioritně pro gumařské práce tak se to na něm dělalo lépe než v dílně na té nízké houpačce. Ještě se bude muset vyměnit olej ale na zítra už je tu zákaznická práce tak to ještě počká. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 Zacal jsem konecne s naterem venkovnich dveri - lodni lak funguje ale pozvolna schne - snad to prezije zase 8 lepe 10 roku. A jedno kratke komprim. video ze zivota kdy neplati kdo je vetsi ale stesti na ktere je zrovna strane oba ziji .... Pavoucek_chtel_spapat_kolegu.avi Citovat
jarokare Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 To vypadá jako Brandýs n/Labem - Stará Boleslav Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 Dnes jsem se dal naočkovat i dalšími vakcínami aby mě Koronáč nezaskočil Maďaři jedou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.