brixtr Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 @Péťa, @Pe.Tr musíte si uvědomit, že to auto bylo překvapení(dárek k narozeninám) právě pro Kačku, takže je na místě to přepsat na ní Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 před 18 minutami, Pe.Tr napsal: on je narozdíl od tebe ale ženatý No jo, vlastně on musí Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 @ozzy56 neee...to ma na trucovnu tenky steny...altan, proti sluníčku...sviti tam v lete cely den sluníčko, tak at je kam se schovat... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 před 27 minutami, Havlicek.Lukas napsal: tak nam @Vena garážmistr prozrad model rok motor a copak se na STK chlapcum nelibilo ne ze bych byl zvedavej ale jestli vsichni tak hrozne prudej nebo to je jn v Koline C 4 benzín 1,6 r. 2008 hele jako v klidu žádné prudění se nekonalo na levé manžetě kloubu prasklá manžeta, uvolněný tepelný štít nad zadním tlumičem výfuku a to bylo všechno no a zákaznice si stěžovala že to nějak blbě odbržďuje z ručky byli trochu chycený lanovody tak jsem je vyměnil. A konec konců ty seš na C4 odborník máš už kolikátou vzadu vpravo něco klepe jako když by jsi zavřel do trubky ocelovou kuličku co by to mohlo bejt na STK jsem s tím nechal zacloumat i se ZN jestli tam někde není vůle v uložení a na nic jsme nepřišli. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 tak vpravo vzadu je snad jen hrdlo nadrze a jeji zpetna klapka no jo u benzinu asi klidek - nafta havne FAPovka je jak cerveny hadr na bejka proto mi auto neproslo Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 @brixtrTak to asi víš, ale když spoustíš dolů rezervu, spusť ji na zem a pak při točení klíčem tu rezervu táhni zpod auta. Jinak se ti zacuckuje lanko a udělá to pápá Návod na repas tu samozřejmě je, ale když to funguje... Já to nejdřív nevěděl a při třetím spuštění se mi to potento xD Péťa a brixtr ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 ta politika i ve sportu , to je hnus velebnosti Citovat
brixtr Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 před 13 minutami, VojtouNerCZ napsal: @brixtrTak to asi víš, ale když spoustíš dolů rezervu, spusť ji na zem a pak při točení klíčem tu rezervu táhni zpod auta. Jinak se ti zacuckuje lanko a udělá to pápá Návod na repas tu samozřejmě je, ale když to funguje... Já to nejdřív nevěděl a při třetím spuštění se mi to potento xD jj vím, mě upřímně samotného překvapilo že to vůbec jde povolit. Hlavně jsem koukal že ten mechanismus je nějaký nový Citovat
Fruktis Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 Dnes cesta do maticky Prahy...nehoda na okruhu...to byla zase jednou cesta... a jestli me bude jeste nekdo buzerovat na stk kvůli kourivosti Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 vypadá to na Tatru s výfukem nahoru, ta auta jsou super do výkopu, ale na cestu s tím origo motorem neeee , já dnes předjížděl jednu s výfukem dolů, zavřel okna i vstup do kabiny předem, ale vše marné--to auto muselo být ředitele STK , jinak by neprošlo... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 shazujeme a okopáváme .... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 @Pe.Tr povrch je stále zelený bez červených fleků tak je to OK Citovat
Péťa Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 Není vás nějak málo? A poznávám jen @Schreek Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 jsou to lemry liny pežotový.... akce peugeot clubu a parkoviště..... brixtr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 (upraveno) Že jo.... Nikdo nedovalil "zu Fuss".... Upraveno 1. červen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Citovat
RichVa Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 Dnes "uvařen" dort pro moji pracovní šéfovou co má ráda šampíčka a pivo. Ve čtvrtek jedu přát k narozeninám. Péťa a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 1. červen 2021 Odesláno 1. červen 2021 To je pořádnej dort pro šefovou,vožrat vošoupat a aby taky trochu přidala Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 2. červen 2021 Odesláno 2. červen 2021 Jako správný majitel vozu z koncernu PSA ho mám schovaný doma pod plachtou, vyndanou baterku a nejezdím s ním... Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2021 Odesláno 2. červen 2021 většinou se jezdí tím, co víc vyhovuje... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.