Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno
před 1 minutou, Hafity napsal:

Navíc v Japonci

Rotačka a Japonec...copak to bylo?

Návštěvník
Odesláno

@HafityNo Japonci dělají obecně lepší benzíny než nafty ale výjimka potvrzuje pravidlo. Třeba Mazda a ty její novější Diesly jsou fakt bída a někteří si s tím užili své. Prý je to už ale vyřešeno naštěstí. 

Odesláno (upraveno)

Když tu mluvíte o japoncích.... Co taková previa? Jít radši do 2.4 benzín nebo 2.0 D4D? :myslim Oba prý slušný motory, i naftu chválí, ale osobně mi moc nafta "nevoní", tak nevím. Jenže zkušenost mám s novýma motorama ala 1.6 cdti, 1.6 biturbo a podobný paskvily.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Návštěvník
Odesláno

Za mne radši benzín. Ale počítej s vyšší spotřebou. Mimochodem...proč zrovna toto MPV?

Odesláno (upraveno)

Spotřeba není zrovna věc, na kterou bych koukal :) Jako osobně jsem spíš na benzín, ale u tohohle bych se asi hodně rozmýšlel, kdyby mi někdo neřekl rovnou ber tohle nebo tohle. No a proč... Toť otázka, docela mě to auto zaujalo pojetím interiéru, rozměry a nevšedním designem. Líbila by se mi 807/C8, ale jsou to auta o dost menší, a na nějakou novější dodávku nejsou peníze.

Návštěvník
Odesláno

Jasný, chápu. Tohle bude dotaz hoden spíše na Toyota fórum (pokud nějaké je - nevím)...tam se jistě dozvíš více.

Odesláno (upraveno)

@vagi: Mitsubishi Galant 1,8 TD.... Soft turbo bez mezichladiče.... Rotačka Nippon Denso (licence Bosch).... Žhavky krásně přístupný, vstřiky krásně přístupný, demontáž převodovky bez vyvěšování agregátu.... Všechno poctivě udělaný.... Turbo bylo po 360000km bez hmatné vůle.... Etc....

Upraveno uživatelem Hafity
Návštěvník
Odesláno

Kde jsou ty doby, kdy auta měla takovou výdrž bez větších zásahů do důležitých věcí (turbo, vstřiky atd.)

Odesláno
Před hodinou, vagi napsal:

Do kabria jedině benzín... @Pepitopotvrdí :super

Přesně tak. :super Jsem se svým 2.0, 100 kW maximálně spokojený a spotřebu neřeším, užívám si ten atmosférický motor a jeho zvuk. :papa

Odesláno

Previi jsme měli v práci jako vozidlo na služebky a tak, kdo měl ruce a nohy tak s ní jezdil, byl to benzín 2.4, žralo to kolem 12 litrů, ale jezdila bez poruch, jen ten provoz by byl pro soukromníka drahý, no

Odesláno (upraveno)

jojo, lítali jsme s tím po Rakousku, na tehdejší dobu super kára :super, firma to koupila nějak po převratě fungl nové, na tu dobu pro Čechy neskutečně vybavené auto, spíše tak na dálnice...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

1 previa byla 4x4 a motor uprostřed. 2 už má motor tuším normálně. Chtěl bych spíš tu novější verzi, ač se mi zase líbí nějaké věci ns té první. Chceme to jako druhý auto, svý 307 se nevzdám dokud bude jezdit xD 

12 je fajn, to mám teď s RFN. Pravda, že ho nešetřím.

Odesláno (upraveno)

Vcera s vecerem jsem videl noveho "Tusana??" predni osvetleni fakt zvlastni  zadni svetla se me celkem "libi" maji jiny odstim cervene je to nove ale netusim jak "vypada" smerovka ...?
No ale z boku ..... , pokud je to podrizene "areodinamice" Ok proc ne ale jina docela silenost - muj salek caje to proste neni.
Ale sve kupce si to najde stejne jako si naslo pred lety Xm-ko CM-ko silene a bud se do to ho majitel zamiloval a nebo to nenavidel ;)

A dnes s obavama :) se po ranu odjelo praz Hk Jc do Cl pro mobil - pravda bylo to zbytecne a tentokrat byl prodavajici ze stare skoly a slovo bylo pro nej zakon - volal jsem mu uz ve ctvrtek ....
Tak ze i v dnesni dobe jsou mezi nama lidicky kteri jsou Ok coz je v teto dobe vic nez potesitelne !!

Ale malou PIHU udelal kolega "prase" v Superbu sice se zaradil v cas ale to co predvedl ...??? A dal  i predvadel :( 

Pokud specham rozsvitim dalkove varovaky  .... Nehodnotim neresim jen jsem ho tak trosku "upozornil ze je v beznem provozu a ne na uzavrene draze bez pravidel"  ...

A par fotek nic mene snezilo tak ze "kam" nedojedu autem tam nefotim ;)

Pekny podvecer :) bez rozdilu vsem ....

A jeste doplnim Silnicarum v tomto useku v case ve kterem se jelo PALEC NAHORU nepocitoval jsem nekde neco co by pripominalo "namrazu" kterou perpovidali ....
A to chvilema skutecne chumelilo a trvale byla teplota -3 / -1°C

DSC08274.JPG

DSC08298.JPG

DSC08311.JPG

DSC08310.JPG

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

Šak tam byla jenom plná čára a odbočovák, žádná zeď 😀😀

Včera jsem se taky motal kolem Jičína a několik "řidičů" mě bralo přes plnou, asi místní zvyklost. Já holt jezdím rychleji než jsou limity na volné cestě (a to i o dost), jakmile je ale někde značkami snížena rychlost (třeba 70 kvůli křižovatce) nebo jsem v obci, snažím se limity držet. A Ti střelci nevydrželi právě tu 70 ku 

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...