ozzy56 Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 letos poprvé ve sněhu na Visalajích, já nelyžuju, jen taková procházka , nahoře cca 3 cm bylo a mrzlo, v teniskách to dost klouzalo, ale šoférům to evidentně nevadilo, jinak celkem solidní spotřeba na 1.6 benz. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 před 1 hodinou, kirkiz napsal: Proč se pojišťuje vlek? Nebo jak se vůbec takovej vlek pojišťuje? Měl jsem za to, že se zaplatí povinný ručení a tím pádem je pojištěno pro případ že ti to někde ujede při zapřahání, nebo podobně. Přeci za náklad vždy ručí řidič. Chápu pojištění, když s tím pojedu já a budu mít naložený tvoje auto za dva miliony a převrátím to. Ale když si povezeš ty svoje.....? No ten co si půjčuju teď tak to je povinný ručení + havarijní a má u toho i asistenční služby a platí mu to po celé Evropě. To co jsem si půjčoval dřív tak ten měl jen povinné ručení a po CZ. Citovat
radim.1008 Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 Od rána do odpoledne v lese a navečer jsme společně se sousedy za dodržení hygienických opatření rozsvítili vánoční strom u nás na dolním Kunvaldě. OK406, regius, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 před 23 hodinami, Vena garážmistr napsal: A zdůvodnili Ti to nějak nebo protože nejsi tak velký zákazník jako ty nadnárodní řetězce tak si s Tebou takhle vytřou .....? Ahoj Vendo. No my jsme na podej balíků už trošku větší firma než soukromník ( 15 000 zásilek za den ) a to omezení podeje máme také . . . Prostě jsou zavřené krámy, tak národ nakupuje na internetu a výsledkem je, že normální přepravní kapacity prostě nestačí a do toho vánoční vlna . . . Prostě nestíhají . . . Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 ten Diego odjel nahoru stylově po našem btw pohrebni 207 jsem jeste do ted nevidel ozzy56 a RichVa ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 @Pe.Trnení to 206+ díky těm průduchům na kapotě? Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 jo mas recht ja videl lampy naraznik kola a hned se mi vybavila 207 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
peter23p Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 před 8 hodinami, kirkiz napsal: Proč se pojišťuje vlek? Nebo jak se vůbec takovej vlek pojišťuje? Měl jsem za to, že se zaplatí povinný ručení a tím pádem je pojištěno pro případ že ti to někde ujede při zapřahání, nebo podobně. Přeci za náklad vždy ručí řidič. Chápu pojištění, když s tím pojedu já a budu mít naložený tvoje auto za dva miliony a převrátím to. Ale když si povezeš ty svoje.....? Pojišťuje se povinně proto kdyby náhodou způsobil nějakou nehodu když je odstavenej ale je tam snad jediná možnost že ti zaparkovanej ujede a do někoho bouchne. Ve chvíly kdy je zapojenej za autem už vše kryje pojištění auta. Citovat
Fruktis Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 Pustil jsem se do rozebirani zbytku po parte hic co neudelali a nevyklidili na pude...a to jeste chteli priplatit...sli na to silou a bez mozku a s vybavenim jak na motylky...me zatim staci akun a mafl.... Jinak takhle vypada "zrekonstruovana" koupelne po 12 letech...nekdo neslysel o hydroizolaci...kor kdyz je na dreveny podlaze... skypeja ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 To je barák plný překvapení. Po dvou měsících každodenního topení dřevem jsem dnes vyčistil kotel, kouřovod, vybral sopouch, nasypal 2q uhlí do násypky a zatopil na automat. Odpoledne jsem chtěl umýt auto, ale nevím, když tu proletuje sníh. Asi jen uklidím uvnitř. Citovat
Lihous Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 No mozna ze slysel ale cena byla uz i v te davne dobe prednejsi nez zivotnost .... JJ u nas take proletuje ... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 @radim.1008 uz me nic neprekvapuje... Citovat
Ajdamek Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 3 a pul hodky nohejbalu, pristi tyden si vezmu termosku a svacinu Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 @Ajdamek hehe zrovna se přehrabuju v papírech z pravěku a toto jsem našel kde jsou ty časy Péťa, Klemoň, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 TVL Chuck N. a JCVD se perou o balón? Hafity ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 Tak tohle mi nehrozi, me dostavaj spoluhraci za trest tomu rikame vesnicka prekopavana Citovat
ozzy56 Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 ve čtvrtek se rozjede tohle kolo, tak pokud žijete někde tadyk, nebo máte cestu do našeho krásného zeleného města , tak punč, kebab a pizza je k dispozici už dnes, ale ty hrozné fronty Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 že by konečně v tohle století byli lidi na Masarykáči ve větším počtu aniž by se ta skupinka myla? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 Jsem se trosku nudil, tak jsem resil osvetleni pro holky pro radost. Asi ty gerladny budu muset koordinovat tlacitky, tim DO je to na prd.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.