Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

letos poprvé ve sněhu na Visalajích, já nelyžuju, jen taková procházka :), nahoře cca 3 cm bylo a mrzlo, v teniskách to dost klouzalo, ale šoférům to evidentně nevadilo, jinak celkem solidní spotřeba na 1.6 benz. :myslim

DSCN2406.JPG

Odesláno
před 1 hodinou, kirkiz napsal:

Proč se pojišťuje vlek? Nebo jak se vůbec takovej vlek pojišťuje? Měl jsem za to, že se zaplatí povinný ručení a tím pádem je pojištěno pro případ že ti to někde ujede při zapřahání, nebo podobně. 
Přeci za náklad vždy ručí řidič. Chápu pojištění, když s tím pojedu já a budu mít naložený tvoje auto za dva miliony a převrátím to. Ale když si povezeš ty svoje.....?

No ten co si půjčuju teď tak to je povinný ručení + havarijní a má u toho i asistenční služby a platí mu to po celé Evropě.  To co jsem si půjčoval dřív tak ten měl jen povinné ručení a po CZ. 

Odesláno
před 23 hodinami, Vena garážmistr napsal:

A zdůvodnili Ti to nějak nebo protože nejsi tak velký zákazník jako ty nadnárodní řetězce tak si s Tebou takhle vytřou .....?

Ahoj Vendo. No my jsme na podej balíků už trošku větší firma než soukromník  ( 15 000 zásilek za den ) a to omezení podeje máme také . . .   Prostě jsou zavřené krámy, tak národ nakupuje na internetu a výsledkem je, že normální přepravní kapacity prostě nestačí a do toho vánoční vlna . . . Prostě nestíhají . . .

Odesláno
před 8 hodinami, kirkiz napsal:

Proč se pojišťuje vlek? Nebo jak se vůbec takovej vlek pojišťuje? Měl jsem za to, že se zaplatí povinný ručení a tím pádem je pojištěno pro případ že ti to někde ujede při zapřahání, nebo podobně. 
Přeci za náklad vždy ručí řidič. Chápu pojištění, když s tím pojedu já a budu mít naložený tvoje auto za dva miliony a převrátím to. Ale když si povezeš ty svoje.....?

Pojišťuje se povinně proto kdyby náhodou způsobil nějakou nehodu když je odstavenej ale je tam snad jediná možnost že ti zaparkovanej ujede a do někoho bouchne. Ve chvíly kdy je zapojenej za autem už vše kryje pojištění auta. 

Odesláno

Pustil jsem se do rozebirani zbytku po parte hic co neudelali a nevyklidili na pude...a to jeste chteli priplatit...sli na to silou a bez mozku a s vybavenim jak na motylky...me zatim staci akun a mafl....😁

Jinak takhle vypada "zrekonstruovana" koupelne po 12 letech...nekdo neslysel o hydroizolaci...kor kdyz je na dreveny podlaze...:roll

1606647970947519730209156156201.jpg

Odesláno

To je barák plný překvapení. :roll

Po dvou měsících každodenního topení dřevem jsem dnes vyčistil kotel, kouřovod, vybral sopouch, nasypal 2q uhlí do násypky a zatopil na automat. Odpoledne jsem chtěl umýt auto, ale nevím, když tu proletuje sníh. :myslim Asi jen uklidím uvnitř. 

Odesláno

ve čtvrtek se rozjede tohle kolo, tak pokud žijete někde tadyk, nebo máte cestu do našeho krásného zeleného města :), tak punč, kebab a pizza je k dispozici už dnes, ale ty hrozné fronty 😯

DSCN2408.JPG

Odesláno

Jsem se trosku nudil, tak jsem resil osvetleni pro holky pro radost. Asi ty gerladny budu muset koordinovat tlacitky, tim DO je to na prd....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...