Zodiak Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 Dnes jsem zapracoval na posledním kousku, co udrží VAWT na stožáru a zítra už bude nahoře a bude hustit power do AKU. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 Dnesek byl skutecne "vyzivny" doladit router a SIM od O2 / 100GBza 300Kc mesic / prvni problem byl ze to ma PIN kod aktivni..... Pak nastavit SMART Philips tv - jak muze nekdo napsat chytra tv nechapu - mam jinou predstavu o pripojeni tv k siti na net Doladila se foto past - boze kdo dela preklad navodu pouziti ..... Nic mene je to funkci a snad i zivota schopne Zkouska POWEBANKY take dopadla na dobrou .... Odpoledne v praci a ted .... ted u Mudrlanta z Dobrusky .... jak jinak Citovat
Sawoy Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Taky jsem doladil domácí síť ... a new TV trvalo připojit asi minutu, tedy podle představ pro 21. století. Prostě si ty sítě během pár vteřin našla a já si jen zadal že ji chci k 5.0 GHz. Ani jsem se nenamáhal tahat ethernet kabel. Spokojenost. Citovat
Agrafik Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Co je prosím tě ta HISENSka?. Díky. Citovat
pavelu96 Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Hisense je oficiální TV mistrovství Evropy ve fotbale 2020 které nebylo... Citovat
Milan+ Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Mám takové tušení,že se to dělá někde u Nymburka, ale kdo si to že známych pořídil, tak další prý nikdy více. Citovat
Sawoy Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 (upraveno) před 53 minutami, pavelu96 napsal: Hisense je oficiální TV mistrovství Evropy ve fotbale 2020 ... Taktak ... je to i na krabici na posledním obrázku: ULED TV v tomto případě 55". @Agrafik ULED je Hisense verze OLED obrazovky a kombinace toho co známe od Samsungu a LG pod označením QLED. @Milan+To asi ne ... vyrábí se pro celou Evropu v Plzni vedle Panasonicu a v opravdu nezávislých testech je značka hodnocena docela dost vysoko .... Např. tady "Tato světoznámá značka vznikla již v roce 1969. Dnes zaměstnává více než 75 000 pracovníků téměř po celé planetě. Jedná se o světovou špičku na trhu Smart TV, domácích spotřebičů, mobilních a komunikačních zařízení. Na trhu plochých televizorů v Číně je nepřetržitě jedničkou již 13 let. Objemem prodeje, kvalitou a oblíbeností značky je dnes Hisense třetím největším výrobcem televizorů na celém světě." Upraveno 14. listopad 2020 uživatelem Sawoy Citovat
Agrafik Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Blbě jsem to napsal, co je Hisense vím, ale jaký to je typ a tvé zkušenosti s ní? Různých "testů..." mám načtených. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 mám na chatě lednici s mrazákem Hisense a chladí a mrazí 2 roky, víc po ní nechcu Citovat
Návštěvník Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Hisense mrazák máme doma taktéž a zatím funguje, jak má... Citovat
Sawoy Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 (upraveno) před 29 minutami, Agrafik napsal: Blbě jsem to napsal, co je Hisense vím, ale jaký to je typ a tvé zkušenosti s ní? Různých "testů..." mám načtených. Mám ji od včerejška, model H55U7B, zatím dobrý. Vždycky jsem si myslel, že jsou to jen kecy "geeků" a skalních vyznavačů hi-tech/endu "za kadou cenu" co si nad vším ostatním jen pohrdlivě odplivnou, ale musím uznat, že na větě "černá je opravdu černá a bílá je fakt bílá" je hodně pravdy. Nikdy bych tomu nevěřil a je to fakt dost nezvyk, kór po sedm let starý plazmě, a 4K je pro mně až nepříjemně ostrý, ale zvykám si rychle. Ten dolby Atmos je taky vychytávka - takovej zvuk jsem z TV ještě neslyšel (samozřejmě externí repro je jiný kafe), zajímala by mě celkem nejvyšší řada 8, která má ve stojanu vestavěný subwoofer, ale to jsme cenově .... Pokud jde o ty "testy", tak ten link co jsem dal ... Herwig je fakt třída, ten jen tak něco nepochválí a rozhodně je spíš "pes". Znám ho osobně, je to šváry spolubydlící z koleje z osmdesátek, a do těchle věcí je zažranej a sakra se vyzná, Prostě na něj dám. @vagi & @ozzy56 - tohle spíš malinko hřeje Upraveno 14. listopad 2020 uživatelem Sawoy ozzy56 a Agrafik ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 jojo televize plazma --žrala 300 wattů , a hřála tak, že se do 5 stupňů nemuselo na chajdě topit , ale už je mrcha dávno ve sběrném dvoře Citovat
Návštěvník Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Na plazmu vzpomínám jen v dobrém. Ten náš Panasonic žral při hokeji mezi 220 - 260W, nicméně některé parametry mohou i dnešní LCD (ne OLED) jen tiše závidět. Citovat
Zodiak Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 VAWT na stožáru, celkem fuška. Dnes od 12:00 do 16:00. skypeja a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Ajdamek Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Ja dnes natiral, tak uz jen namontovat vrata, ktery prijedou za tyden a bude hotovo. Ctyrkolka a kola budou mit novy bydleni jak zavreli hospody, tak jsem s tim trochu pohnul. Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Asi se mu to tak líbí. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 (upraveno) Je to foceny za tmy, zas tak tmavy to neni, nechtel jsem aby to vypadalo stejne jako klasicky zahradni domky. Upraveno 14. listopad 2020 uživatelem Ajdamek Pe.Tr, Péťa, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Za světla to vypadá lépe. Ajdamek ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 Před hodinou, Milan+ napsal: Proč takhle tmavě? Tmavá zeštíhluje ..... Ajdamek a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.