Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnesek byl skutecne "vyzivny" doladit router a SIM od O2 / 100GBza 300Kc mesic / prvni problem byl ze to ma PIN kod aktivni.....
Pak nastavit SMART Philips tv - jak muze nekdo napsat chytra tv nechapu - mam jinou predstavu o pripojeni tv k siti na net :(

Doladila se foto past - boze kdo dela preklad navodu pouziti ..... :( Nic mene je to funkci a snad i zivota schopne :)
Zkouska POWEBANKY take dopadla na dobrou ....

Odpoledne v praci a ted .... :) ted u Mudrlanta ;) z Dobrusky .... jak jinak

Odesláno

Taky jsem doladil domácí síť ... a new TV trvalo připojit asi minutu, tedy podle představ pro 21. století. Prostě si ty sítě během pár vteřin našla a já si jen zadal že ji chci k 5.0 GHz. Ani jsem se nenamáhal tahat ethernet kabel. Spokojenost.

IMG_20201114_134728.jpg

IMG_20201114_134747.jpg

IMG_20201114_134255.jpg

IMG_20201114_134119.jpg

IMG_20201114_123814.jpg

Odesláno (upraveno)
před 53 minutami, pavelu96 napsal:

Hisense je oficiální TV mistrovství Evropy ve fotbale 2020 ...

Taktak ... je to i na krabici na posledním obrázku: ULED TV v tomto případě 55".

@Agrafik ULED je Hisense verze OLED obrazovky a kombinace toho co známe od Samsungu a LG pod označením QLED.

@Milan+To asi ne ... vyrábí se pro celou Evropu v Plzni vedle Panasonicu a v opravdu nezávislých testech je značka hodnocena docela dost vysoko .... Např. tady

"Tato světoznámá značka vznikla již v roce 1969. Dnes zaměstnává více než 75 000 pracovníků téměř po celé planetě. Jedná se o světovou špičku na trhu Smart TV, domácích spotřebičů, mobilních a komunikačních zařízení. Na trhu plochých televizorů v Číně je nepřetržitě jedničkou již 13 let. Objemem prodeje, kvalitou a oblíbeností značky je dnes Hisense třetím největším výrobcem televizorů na celém světě."

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)
před 29 minutami, Agrafik napsal:

Blbě jsem to napsal, co je Hisense vím, ale jaký to je typ a tvé zkušenosti s ní? Různých "testů..." mám načtených.

Mám ji od včerejška, model H55U7B, zatím dobrý. Vždycky jsem si myslel, že jsou to jen kecy "geeků" a skalních vyznavačů hi-tech/endu "za  kadou cenu" co si nad vším ostatním jen pohrdlivě odplivnou, ale musím uznat, že na větě "černá je opravdu černá a bílá je fakt bílá" je hodně pravdy. Nikdy bych tomu nevěřil a je to fakt dost nezvyk, kór po sedm let starý plazmě, a 4K je pro mně až nepříjemně ostrý, ale zvykám si rychle. Ten dolby Atmos je taky vychytávka - takovej zvuk jsem z TV ještě neslyšel (samozřejmě externí repro je jiný kafe), zajímala by mě celkem nejvyšší řada 8, která má ve stojanu vestavěný subwoofer, ale to jsme cenově ....

Pokud jde o ty "testy", tak ten link co jsem dal ... Herwig je fakt třída, ten jen tak něco nepochválí a rozhodně je spíš "pes". Znám ho osobně, je to šváry spolubydlící z koleje z osmdesátek, a do těchle věcí je zažranej a sakra se vyzná, Prostě na něj dám.

@vagi & @ozzy56 - tohle spíš malinko hřeje 😁

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Na plazmu vzpomínám jen v dobrém. Ten náš Panasonic žral při hokeji mezi 220 - 260W, nicméně některé parametry mohou i dnešní LCD (ne OLED) jen tiše závidět. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...