Klemoň Odesláno 5. říjen 2020 Odesláno 5. říjen 2020 Ještě , že už jsme byli rozvedení , když jsem honil síťkou jednoho agresivního čichavce v 300L akvárku To bylo na vraždu , resp minimálně na rozvod . . . . Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 (upraveno) jj nářadí a poučování . aku vrtačkou s 5 vrtákem jsem potřeboval udelat jen jednu dírku do malého držáku. no přece to nebudu kvůli jedné dírce upínat do svěráku který je v zamčené dílně... držím držák vlevé ruce v pravé vrtačka a hned po zmáčkutí to sjelo a já si ten vrták zajel mezi palec a ukazovák hezky tak na 1,5 cm do hloubky až se mi z kůže a masa udělala "špona" . V s ledovým klidem nebo všoku ,možná v obojím, jsem přepl na levý chod a vrták vytočil zpět .Trošku krve bylo no a doteď jizva .Ale už vše upínám. Upraveno 6. říjen 2020 uživatelem Pe.Tr Klemoň, skypeja, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 No v sobotu to bylo 14 dní zpátky. Se nám povedl husarskej kousek v týdnu před tím jsem byl pro skorobrášku Pepika a jeho 306 s tyčí že z toho valí voda takže jsme to dotáhli a nechali stát u něj doma já jsem tady měl v sobotu nějakou práci a Pepa se v tom šťoural s Honzou klempířem a když teda došli k nějakému výsledku svého snažení tak že to projedou aby se to ohřálo jestli ta voda byla jen nějaký chvilkový záchvat nebo co. Dojeli sem před vraty jsme to zkoumali a došli ke zjištění že sice to vodu trochu tlačí ale že by to mohlo dělat víčko expanzky tak se Pepa radoval že bude mít auto aspoň na ježdění do roboty no a celou dobu to vrčelo na místě pak už chtěli jet se najednou zpod kapoty začala valit pára tak jsem otvíral kapotu a držel ji otevřenou protože plynové vzpěry svoji činnost vzdali už dávno no a Pepa koukal kde to valí jestli pod víčkem nebo tou dírkou která se v expanzce udělala najednou exploze víčko letí vzduchem a voda za ním. Výsledek já držku vošlehnutou a Pepa opařenou ruku a pupek já jsem dopadnul tak že mě držka trochu pálila do rána ale pak už to bylo dobrý a to jen díky tomu že jsem nebyl oholenej. A Pepa si pupek a ruku maže sádlem ještě teď. Ale jak je psáno výše kdo nic nedělá nic nezkazí. Za pár týdnů se tomu jen zasmějeme. Citovat
Fruktis Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 před 10 hodinami, Ajdamek napsal: Tak obcas se s manzelkou u spolecny prace pohadame, ale ze bych ji za to pobodal, to ne To byla nehoda Citovat
jarda.simkanin Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 Dělám pochozí půdu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 před 6 hodinami, Vena garážmistr napsal: najednou exploze víčko letí vzduchem a voda za ním No tak takhle jsem já přišel před léty v létě k popáleninám 2. stupně. Víčko neuletělo úplně, ale jen do té první odfukovací polohy a nebyl to osobák , ale nedorostlej náklaďák A30. Ale té vody / páry bylo pod tlakem hodně a vzalo mi to kůži na obou stehnech . 2 roky mi tam nerostly chlupy a cca 4 léta jsem se tam neopaloval / neopálil . Ale zase vím jaké to jet naplno a osobáky hrnout z cesty "radlicí" Citovat
Klemoň Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 No z nemocnice mne propustili ještě ten den , takže domu jsem dorazil s 3 hodinovým zpožděním s kytkou za zády a nohama v obvazech od kolen až pod pytlika (rozstřihané kraťasy) Když mi Kůstka otevřela , tak se nadechla a skoro začala držkovat kde jsem , ale kytka vražená do obličeje ji zasekla a když jsem vstoupil, tak vytřeštila oči a zmlkla úplně. Musím říci že celá ta akce byla celkově náročnější, myslím že ani zlomeniny takto nebolí ale to je vyprávění na dlouho . . . . Citovat
brixtr Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 před 10 hodinami, Fruktis napsal: To byla nehoda Tvrdíš ty Já byl dřív při hraní her vcelku nervák a jednou jsem takhle samozřejmě nechtíc zahodil ovladač a trefil kacku která zrovna stála za závěsem v kuchyni a chystala večeři. No do dneska se divím že jsem něco k jídlu vůbec dostal Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 6. říjen 2020 Odesláno 6. říjen 2020 Tak prezila to a uz jsme spolu celou věčnost...kdyby to nebyla nehoda...tak na ten nuz spadne 13x zadama:p ozzy56 a brixtr ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 dnes jsem vlez pod auto, abych obkouknul situaci a zjistil nářadí co budu potřebovat na výměnu oleje, ale ouha--šikmoocí mají pod motorem plast. dekl s plombou , dekl je celoplošný bez přístupu k filtru a vaně motoru, navíc všude na šroubech deklu barva... , zlaté citroeny a pežoty co sem měl, ta auta měla taky dekl, ale origo vylisované tvory v něm pro výměnu oleje , takže příjde na řadu frička a otvor udělám sám , dekl má snad 20 šroubů..., zkusím domluvit dílenský zvedák a vyřezat otvor na zvednutém autě , zatím je ještě čas Citovat
Návštěvník Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 To jsou plomby nějaký mechanický? Nebo jen čmárnuto na šroubu? Pokud je to jen barva, tak je to čistě jen kontrola při výrobě zda jsou všude šrouby. Přece ti nemůžou zakázat sundat si dekl na svým autě. Budeš dolívat kapalinu do ostřikovačů a spadnou ti tam zuby, přece s tím nepojedeš do autorizáku, aby to sundali a vyndali Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 Většinou se ve výrobě barvou značí, že byl šroub utažen. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 ta plomba je jedna plastová, bez jejího porušení nedám dekl dolů, i kdybych povolil všechny šrouby co ho drží, barvou je poznačeno plno šroubů (matek) i pod kapotou a na podvozku--je vidět, že to ve výrobě označují, aby bylo poznat, jestli s tím případně někdo něco dělal..., udělám to jak píšu nahoře Citovat
Hafity Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 (upraveno) Tak teda nevím.... Porušená plomba X porušený kryt fričkou.... Není to ve finále šum a fuk Teda kromě jednodušší výměny oleje.... Upraveno 7. říjen 2020 uživatelem Hafity Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 V týdnu u 308 vyměněn pravý čep řízení a dnes návštěva 3D laseru HUNTER na geometrii. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 před 11 minutami, Hafity napsal: Tak teda nevím.... Porušená plomba X porušený kryt fričkou.... Není to ve finále šum a fuk Teda kromě jednodušší výměny oleje.... protože si oleje dělám sám, tak nebudu pokaždé shazovat dekl, to dá rozum , u toho SUV je výhoda, že olej vyměníš, aniž bys auto zvedal atd., samozřejmě pokud si uděláš otvory pro přístup k filtru a zátce na vaně Citovat
Lihous Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 Sice netusim jak plomba vypada ale urcite to nebud jako ze Ok vuci zaruce pokud jeste je. Barva na sroubech je skutecne spis jen pro kontrolu - pokud neni znaceni vedeno tak aby bylo videt ze nekdo povoloval .... A jinak dnes mam "dilema" v dobe zacatku te neuveritelne doby "skoro valecneho stavu" jsme objednavali nejake drobnosti z Aliho po case nic neprislo - nasledovala reklamace dohadovani .... pote i ostrejsi slova - a "rozchod" s tim ze i tam jsou "podvodnicci" - on od zacatku tvrdil ze vse vyexpedoval atp atd .... Noo a dnes proslo neco od Aliho koukam na adresu - zasadni bod pro otevreni - mame dorucovatele kteri asi nedokazi cist rozbaleni a a a a aaaaa to oc jsem se hadal prislo. Koukam na datum expedice a to je psano na 8.4.20 tak ted nejak nevim zda se omluvit a nebo to nechat proste "byt" .... Mozna ze se dockam po roce ze ztracene treba prijde ale tomu neverim Citovat
Hafity Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 před 5 minutami, ozzy56 napsal: protože si oleje dělám sám, tak nebudu pokaždé shazovat dekl, to dá rozum , u toho SUV je výhoda, že olej vyměníš, aniž bys auto zvedal atd., samozřejmě pokud si uděláš otvory pro přístup k filtru a zátce na vaně Usnadnění výměny rozumím, vždyť to i píšu.... Myslel jsem že ti jde o případnou ztrátu záruky při porušení jedného či druhého.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.