brixtr Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 Rodiče se pronajali chatu ve Kvildě,odjeli tam v sobotu a já jim s Kačkou udělal přepadovku v v pondělí. Hned jak jsme přijeli tak nás uvítala kulhající mamka. vymkla si kotník v lese tak jsme tam přespali a včera je se jejich pobyt ukončil. Táta nemá řidičák takže byla klika že jsme tam jeli oba. No mělo to jedno pozitivum. Řekl jsem Kačce že když mě bude zlobit dostane jedničkovou Fabii(tu mají rodiče ) Nejvíc mě mamka rozesmála ve chvíli kdy jsme čekali v Klaudiance když řekla, že je ráda že si konečně opekla pořádně buřta, nejdražší buřt v historii ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 Tvrdnu na stanici STK a dlouho asi budu Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 (upraveno) před 12 hodinami, ozzy56 napsal: no já měl letět na jaro do Řecka a kvůli korony nakonec jel do Řiti , navíc si CK Fischer ponechá moje peníze do srpna 2021, takže taky super jednání jinak na trase OVA-Hodonín-OVA spotřeba zase klesla, jel jsem celkem podle předpisů, zajdu se zeptat, jestli je v tom opravdu motor 1.6 benz. Tak to jsme 2 mě taky Čedok drží peníze za Turecko Upraveno 29. září 2020 uživatelem Péťa Odstraněny obrázky z citace ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 před 30 minutami, Davidak79 napsal: Dá ale pouze na den Ty jo...tomu se rika logika... Tak ta to netrva celou vecnost Citovat
Davidak79 Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 Emise hotové , ještě STK , jsou přede mnou asi tři auta , ale strkaj do toho ty který tu ráno odstavi auto a prijdou si odpoledne Citovat
Fruktis Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 Jo tak to na tom nesnasim taky...kamarad ksefty.....clovek tam ceka...a misto toho aby sel na radu..tak co ctvrthodina to nejakej kamarad co ho berou prednostne... Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 před 12 hodinami, Milan+ napsal: Tak tu mám na svěráku weba, nějak se v kulišákovi kouše. Je chycena jednotka dle dia. Mám tu od kamaráda z toho rozebraného. Největší problém dostat z orezlých šroubů jednotku. jo ty zarostle ocelove srouby v hliniku jsou peklo, bud ohrat indukci a zkusit jestli povoli a nebo kdyz jsou zalomene v dire, tak odleptat kyselinou dusicnou taky uz jsem takovej bufik resil. A co hlasi? Nebo spis se nehlasi vubec? Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 ja si vcera skoro amputoval posledni clanek palce leve ruky v soupacich dverich u 806ky, nejak se mi dostal pri zavirani mezi ram a dvere, zrovna v miste, kde zaleza takovy ostry zelezny hak do plechoveho vylisku s otvorem na B-sloupku. Kost rozdrcena na 4 casti a trzna rana podel celeho nehtoveho luzka a jeste pul cm na kazdou stranu, takze palec visel jen na brisku. zatim asi 5 stehu a sadra a zitra kontrola a rozhodnuti, co s tou frakturou dal delat. tak snad mi palec zustane Medvěd a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Davidak79 Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 STK a emise hotovo, dle technika velice slušný celkový stav vozidla Fruktis a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 před 26 minutami, Ferry napsal: ja si vcera skoro amputoval posledni clanek palce leve ruky Au Držím pěsti, ať to dobře dopadne. Včetně následného rozhýbání! Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 před 43 minutami, Ferry napsal: ja si vcera skoro amputoval posledni clanek palce leve ruky v soupacich dverich u 806ky, nejak se mi dostal pri zavirani mezi ram a dvere, zrovna v miste, kde zaleza takovy ostry zelezny hak do plechoveho vylisku s otvorem na B-sloupku. Kost rozdrcena na 4 casti a trzna rana podel celeho nehtoveho luzka a jeste pul cm na kazdou stranu, takze palec visel jen na brisku. zatim asi 5 stehu a sadra a zitra kontrola a rozhodnuti, co s tou frakturou dal delat. tak snad mi palec zustane auwajs, tvl tak at je to brzo ve 100% cajku! Citovat
radim.1008 Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 @Ferry možná to vyzní blbě, ale držím palce ať to dobře dopadne a prst je aspoň relativně v cajku. Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 Diky, brzo to asi nebude, ale doufam, ze do dvou mesicu se to spravi a nehet to bude tak na pul roku minimalne, jestli mi zustane a poroste. Jako ted tou rukou neudelam skoro nic, nejde mi ani dost dobre ridit Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 před 1 minutou, radim.1008 napsal: @Ferry možná to vyzní blbě, ale držím palce ať to dobře dopadne a prst je aspoň relativně v cajku. Diky, kazdej palec se hodi Klemoň a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
John_Ice Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 V 26.09.2020 at 12:12, Péťa napsal: Tím spíš máš kvality, když jsi zůstal mezi těmi 8. Já jsem v jedné fabrice přes 28 let Také pamatuji dobu, kdy nás bylo 16, teď jsme 4 Ale ubyla nám také spousta činností tak já jsem do našeho ústavu nastoupil před 23 lety a na baráku nás bylo cca 14 lidí a po vstupu do EU (cca100) teď tu je asi 70 …. Citovat
Medvěd Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 před 2 hodinami, Ferry napsal: ja si vcera skoro amputoval posledni clanek palce leve ruky v soupacich dverich u 806ky, nejak se mi dostal pri zavirani mezi ram a dvere, zrovna v miste, kde zaleza takovy ostry zelezny hak do plechoveho vylisku s otvorem na B-sloupku. Kost rozdrcena na 4 casti a trzna rana podel celeho nehtoveho luzka a jeste pul cm na kazdou stranu, takze palec visel jen na brisku. zatim asi 5 stehu a sadra a zitra kontrola a rozhodnuti, co s tou frakturou dal delat. tak snad mi palec zustane Jauvajs, nezávidím Ať jsi co nejdřív cajk a bez následků Citovat
Medvěd Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 (upraveno) Po dlouhém zvažování zda jo nebo ne (jet nebo nejet) jsme se ve čtvrtek s Pavlem vydali na v březnu zaplacený zájezd do Provence. V pátek jsme v Marseille fest profoukali (teplota cca 15 - 19 C, vítr tak silnej, že loď u Ifu ani nebyla schopná přistát - takže jsme vylezli na sousedním ostrově. Nejdřív nás mrzelo, že nás stáhli z horní paluby, ale vzhledem k tomu, jak se loď na moři chovala a kam až šly vlny to bylo zjevně rozumné opatření. V sobotu jsme jeli do spodní části Grand Canyonu Verdon a do Cannes, kde se někteří koupali v moři, v neděli zastávka ve voňavkárně Fragonard a z důvodu Corony nahrazeno původně plánované Monaco Nice. Sice takový hop - šup výlet, ale vzhledem k počasí, co vládlo tento weekend v ČR mi těch 26 C u moře přišlo nádherných Upraveno 29. září 2020 uživatelem Medvěd radim.1008, Charlie 1, Ferry a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 29. září 2020 Odesláno 29. září 2020 @Ferry To není hezký co jsi dal. Jináč můj hlásí to, že vidí plamen ještě dříve než hoří. Tak tam zkusím tuhle jednotku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.