Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Rodiče se pronajali chatu ve Kvildě,odjeli tam  v sobotu a já jim s Kačkou udělal přepadovku v v pondělí.

Hned jak jsme přijeli tak nás uvítala kulhající mamka. vymkla si kotník v lese tak jsme tam přespali a včera je se jejich pobyt ukončil. Táta nemá řidičák takže byla klika že jsme tam jeli oba. No mělo to jedno pozitivum. Řekl jsem Kačce že když mě bude zlobit dostane jedničkovou Fabii(tu mají rodiče :D )

Nejvíc mě mamka rozesmála ve chvíli kdy jsme čekali v Klaudiance když řekla, že je ráda že si konečně opekla pořádně buřta, nejdražší buřt v historii :D

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, ozzy56 napsal:

no já měl letět na jaro do Řecka a kvůli korony nakonec jel do Řiti :papa, navíc si CK Fischer ponechá moje peníze do srpna 2021, takže taky super jednání

jinak na trase OVA-Hodonín-OVA spotřeba zase klesla😯, jel jsem celkem podle předpisů, zajdu se zeptat, jestli je v tom opravdu motor 1.6 benz. 😂

Tak to jsme 2 mě taky Čedok drží peníze za Turecko 😬

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněny obrázky z citace
Odesláno

Emise hotové , ještě STK , jsou přede mnou asi tři auta , ale strkaj do toho ty který tu ráno odstavi auto a prijdou si odpoledne 

Odesláno
před 12 hodinami, Milan+ napsal:

Tak tu mám na svěráku weba, nějak se v kulišákovi kouše. Je chycena jednotka dle dia. Mám tu od kamaráda z toho rozebraného. Největší problém dostat z orezlých šroubů jednotku. 

1601321883518..jpg

jo ty zarostle ocelove srouby v hliniku jsou peklo, bud ohrat indukci a zkusit jestli povoli a nebo kdyz jsou zalomene v dire, tak odleptat kyselinou dusicnou 😛 taky uz jsem takovej bufik resil. A co hlasi? Nebo spis se nehlasi vubec?

Odesláno

ja si vcera skoro amputoval posledni clanek palce leve ruky v soupacich dverich u 806ky, nejak se mi dostal pri zavirani mezi ram a dvere, zrovna v miste, kde zaleza takovy ostry zelezny hak do plechoveho vylisku s otvorem na B-sloupku. Kost rozdrcena na 4 casti a trzna rana podel celeho nehtoveho luzka a jeste pul cm na kazdou stranu, takze palec visel jen na brisku. zatim asi 5 stehu a sadra a zitra kontrola a rozhodnuti, co s tou frakturou dal delat. tak snad mi palec zustane :myslim😪

WhatsApp Image 2020-09-28 at 18.01.25.jpeg

Odesláno
před 43 minutami, Ferry napsal:

ja si vcera skoro amputoval posledni clanek palce leve ruky v soupacich dverich u 806ky, nejak se mi dostal pri zavirani mezi ram a dvere, zrovna v miste, kde zaleza takovy ostry zelezny hak do plechoveho vylisku s otvorem na B-sloupku. Kost rozdrcena na 4 casti a trzna rana podel celeho nehtoveho luzka a jeste pul cm na kazdou stranu, takze palec visel jen na brisku. zatim asi 5 stehu a sadra a zitra kontrola a rozhodnuti, co s tou frakturou dal delat. tak snad mi palec zustane :myslim😪

auwajs, tvl tak at je to brzo ve 100% cajku!

Odesláno

Diky, brzo to asi nebude, ale doufam, ze do dvou mesicu se to spravi a nehet to bude tak na pul roku minimalne, jestli mi zustane a poroste. Jako ted tou rukou neudelam skoro nic, nejde mi ani dost dobre ridit :(

Odesláno
V ‎26‎.‎09‎.‎2020 at 12:12, Péťa napsal:

Tím spíš máš kvality, když jsi zůstal mezi těmi 8. Já jsem v jedné fabrice přes 28 let :D Také pamatuji dobu, kdy nás bylo 16, teď jsme 4 😮 Ale ubyla nám také spousta činností ;)

tak já jsem do našeho ústavu nastoupil před 23 lety a na baráku nás bylo cca 14 lidí a po vstupu do EU (cca100) teď tu je asi 70 ….

Odesláno
před 2 hodinami, Ferry napsal:

Jauvajs, nezávidím
Ať jsi co nejdřív cajk a bez následků

Odesláno (upraveno)

Po dlouhém zvažování zda jo nebo ne (jet nebo nejet) jsme se ve čtvrtek s Pavlem vydali na v březnu zaplacený zájezd do Provence. V pátek jsme v Marseille fest profoukali (teplota cca 15 - 19 C, vítr tak silnej, že loď u Ifu ani nebyla schopná přistát - takže jsme vylezli na sousedním ostrově. Nejdřív nás mrzelo, že nás stáhli z horní paluby, ale vzhledem k tomu, jak se loď na moři chovala a kam až šly vlny to bylo zjevně rozumné opatření. V sobotu jsme jeli do spodní části Grand Canyonu Verdon a do Cannes, kde se někteří koupali v moři, v neděli zastávka ve voňavkárně Fragonard a z důvodu Corony nahrazeno původně plánované Monaco Nice. Sice takový hop - šup výlet, ale vzhledem k počasí, co vládlo tento weekend v ČR mi těch 26 C u moře přišlo nádherných
MOS_nZr9LZtK8bwlfAci50KHj3d7KsDH-tA8EUuFNxnWVqUrGzVvsIFu3gZsIuUEl8M0VsMkYZAw9sBik2k2d5waaZVyL7jF7P-vmKBPcrIv_j82ohzJuNqydfUXo4GlRk93giJYKH30WnXgw8L3DVpKfsApkMshTf2kzZWlzZYXhXLq38p5kYzyxsgvDWKWV3SZAmcXsQIt6U8FfJjWhovawXjWmWVKAWzuZQw3lUlM3GoFzcC70dkW2AZkSSgURWQJHY8UoWy-NVtsmI-PK1dG2QJWdEfNptIsry30edQXQUBPj2ljBL7eT-ZNe7lKsx6w2e8EDumaxvJ_cfNlLqLwFWZGjTBe-CK-hv0SxleWrWpczfkl9ORLOjHs5LE8pkj7VueTqFV1iK0PKNM8UJXkYZA0x4YGHLzyrSHefFPxV-afuNXT3UFfU7QGgPxwNmDYW6Xm-YXUWlKlCuPVjYYD1Phf03lLbxHW86fz7ANlA0CqdMvhrMiVzKwAtYLCwcP71kVHEvA3UIsnVACR7mRXzMNJi9nke-OvSIEODY7KhpVL1joADSTqSwmQFHDGZV1mZ9Dl7wAIkqAQg-QSIC2ZLHIujN4mq0JcJp9kQ4tmAVAP58cEYjBvgURtugu35Z0RohBwypRGZfqicc8HnjQhO_mzYv5yBcIPFKdK8CUaGbJ0_0eUSct84FUJCg=w1250-h937-no?authuser=0

Na obrázku může být: 1 person, standing, obloha, oceán, mountain, venku, příroda a water

Na obrázku může být: mountain, sky, outdoor, nature a water

Na obrázku může být: one or more people, mountain, sky, outdoor a nature

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, venku a food

Na obrázku může být: 1 person, obloha, outdoor, water a food

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...