Guest Scratch Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 (upraveno) Ja teda aktualne prekonal rekord a vydrzel jsem ve firme jiz 3.rok. nedokazu si predstavit s byvalyma blbcema ve firme vydrzet i 2 roky..... Ale tady v te jsem spokojen. O vikendu probiha zahazovani po elektrice a rovnou jsem doladil, tedy posunul kamna od dveri, dal novy kourovod, pridal teplomer na kourovod a cekam az dorazi vetracek ktery umistim na krbovky. Docela se tesim jak bude fungovat . Takze zitra zahazim chodbu a dodelam koupelnu a vlitnu na svetla a pak se jen budu tesit na dozapojeni nekterych jisticu a venkovnich cidel pristi vikend od elektrikare , uz nebudem svitit Upraveno 26. září 2020 uživatelem Scratch Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 No tak když počítáte ty roky u firmy tak od vojny jsem vystřídal pár firem ve velké většině jsem byl něco do třech let. Nejdelší angažmá bylo u DP kde mám 13 roků jako kmenovej zaměstnanec a něco přes dva roky jako brigádník. Taky jsem v jedné firmě byl v řádu hodin. Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 před 3 hodinami, Péťa napsal: Hodně stará fotka, to asi měl @MJSytic schovanou v záloze a čekal na příležitost To si měl za výročí u firmy Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 před 3 hodinami, Scratch napsal: O vikendu probiha zahazovani po elektrice a rovnou jsem doladil, tedy posunul kamna od dveri, dal novy kourovod, pridal teplomer na kourovod a cekam az dorazi vetracek ktery umistim na krbovky. Docela se tesim jak bude fungovat . S tím větráčkem myslíš jakej?pak poreferuj jestli funguje... Citovat
Fruktis Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 Zjistil jsem ze mi zateklo sdo strechy kolem komina...super...nezna nekdo nějaký pokryvace-klempire, ktery dela akut opravy? Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 (upraveno) No zkus se ozvat, ale jestli to je strecha do A, tak i mu odesly zakazky od shell tak A nechce, ale zkusim se ho zeptat jako pro kamose a pak prosim nebud , a kdyz si rekne moc, tak bud asi tak. Michal malek a jsi od jirky prchala, nebo na mou zenu slysi dokonale, adelka Upraveno 27. září 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Ajdamek Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 před 4 hodinami, Fruktis napsal: Zjistil jsem ze mi zateklo sdo strechy kolem komina...super...nezna nekdo nějaký pokryvace-klempire, ktery dela akut opravy? Nebude stacit jen vytmelit spoj mezi plechem a kominem? Vetsinou zatece tudy radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 27. září 2020 Odesláno 27. září 2020 Uz jsem se zarekl ze u nas nekoupim NIC no lakave nabidky jsou budou tak jsem neodolal - navic bylo to pri ceste .... No klasika den pred "prodejem" dohoda predbezny cas a v den "D" case "č" jsem byl na parkovisti u benzinky jen sam s dobrou kavou - nekolik tel.marne ale co prekvapilo po "rozluckove sms" okamzita odpoved ....?? Nu co nic.Pry jsem mel napsat ze prijedu .... ?? Vcera lakava nabidka tel. nic mene vsechny fotky stazene zadna realna ... vysledek Ok Nic proste pan asi nevedel ze chce prodat a nebo treba jen vymenit ?? Sada dronu - reakce prodejce uz je to prodane "ale" vecer " muzete se zastavit " .....?? Ja nevm ale asi pritahuju tyto lidi nic mene u nas koupit cokoliv predevsim na inzerat je pro me fakt problem - nebavime se o zamlcenem stavu kdy mnohdy je daleko od popisu v inzeratu .... Fakt jsme narodem ktery se snazi vse obejit nejak ojebat ale malokdy se k danemu postavit celem a nazvat tyto veci takove jake jsou ..? Me se tomu fakt nechce verit Citovat
Návštěvník Odesláno 27. září 2020 Odesláno 27. září 2020 To mi připomíná, když jsem sháněl 407. Soukromníci vesměs katastrofa. Ráno mluvím s týpkem, že se přijedu juknout na auto. OK, domluveno...v 17h se sejdeme na benzínce. Sedám do auta s časovou rezervou, jelikož jsem to měl cca 120km. Přijedu na místo s lehkým předstihem, píšu sms, že jsem na smluveném místě. Po 20 minutách volám, nebere. Další půlhodinu sms\volání...nic. Toť má poslední zkušenost s prodávajícím. Jednání katastrofa. Citovat
Péťa Odesláno 27. září 2020 Odesláno 27. září 2020 před 9 hodinami, Scratch napsal: No zkus se ozvat, ale jestli to je strecha do A, tak i mu odesly zakazky od shell tak A nechce, ale zkusim se ho zeptat jako pro kamose a pak prosim nebud , a kdyz si rekne moc, tak bud asi tak. Michal malek a jsi od jirky prchala, nebo na mou zenu slysi dokonale, adelka @Scratch Kolik jsi měl v žíle, když jsi to psal? radim.1008, skypeja, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 27. září 2020 Odesláno 27. září 2020 Jsem si dnes z garáže udělal lakovnu, dcerka chce šoupačky a obložku na bílo. Davidak79 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 27. září 2020 Odesláno 27. září 2020 před 12 hodinami, Ajdamek napsal: Nebude stacit jen vytmelit spoj mezi plechem a kominem? Vetsinou zatece tudy Asi bude...ale komin je pristupny jen ze strechy a z prulezu se nedostanu vsude..a uz je to na me preci jen vysoko tam lezt a viset tam...neni tam ani stupinek..necham to na nejakym odbornikovi... Citovat
Sawoy Odesláno 27. září 2020 Odesláno 27. září 2020 Tak jsme spojili tatíkových 85 s možná posledním letošním grilováním, jen počasí nás přimělo přesunout žebírka z večera na poledne. Péťa, OK406, Charlie 1 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Davidak79 Odesláno 27. září 2020 Odesláno 27. září 2020 Dnes nám krajská hygiena oficiálně všem ukončila karanténu o návratu do práce a škol rozhodne v úterý obvoďačka . Péťa, Milan+, skypeja a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 tak po týdnu v lázních v Hodoníně zas doma , tož není to špatné chodit po procedůrách a masážách, bazénách a šplůchat sa ve vaně, ale omrzí aj totok, no..., ale burčák už nechcu ani vidět Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 JJ lazne vcera jsem mel odjizdet do Velichovek "ale" to co otravuje celej svet udelalo STOPku Hold 14dnu naproste pohodys partou super lidicek v pr ..... Snad bude napristi rok lepe a svet se probere z toho neskutecne skutecneho blbnuti ...!! Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 no já měl letět na jaro do Řecka a kvůli korony nakonec jel do Řiti , navíc si CK Fischer ponechá moje peníze do srpna 2021, takže taky super jednání jinak na trase OVA-Hodonín-OVA spotřeba zase klesla, jel jsem celkem podle předpisů, zajdu se zeptat, jestli je v tom opravdu motor 1.6 benz. Agrafik ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 Pěkné. S jakým rychlostním průměrem? A co až se to zajede. Citovat
Milan+ Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 (upraveno) Tak tu mám na svěráku weba, nějak se v kulišákovi kouše. Je chycena jednotka dle dia. Mám tu od kamaráda z toho rozebraného. Největší problém dostat z orezlých šroubů jednotku. Upraveno 28. září 2020 uživatelem Milan+ Citovat
ozzy56 Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 před 5 minutami, Agrafik napsal: Pěkné. S jakým rychlostním průměrem? A co až se to zajede. na průměr jsem se nedíval, ale jak píšu jel jsem v klidu (nee po dálnici) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.