Návštěvník Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 (upraveno) Tak ta cedule je bomba!  Jen vypadá, že ti z ní zanedlouho poteče po fasádě rez. Upraveno 29. srpen 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
Hafity Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Ale tu rez by to chtělo nějak "zakonzervovat", bo to je pěkná patina.... Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Jo toho jsem si všiml posléze taky a upravil příspěvek Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 (upraveno) Kluci, to je hliníková "retro cedule", ta rez je potisk. Z toho nic nepoteče, hliník nerezne. https://www.facebook.com/Retro-Cedule-101949171559464/ Upraveno 29. srpen 2020 uživatelem Zodiak Hafity ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Super Hliník jsem nečekal dle fotky Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Hliník se odstěhoval do Humpolce. Klemoň a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 před 5 hodinami, Zodiak napsal: Kluci, to je hliníková "retro cedule", ta rez je potisk. Z toho nic nepoteče, hliník nerezne. https://www.facebook.com/Retro-Cedule-101949171559464/ Nebyl by odkaz pro nás dinosaury bez ksichtovníku? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 před 6 hodinami, HanysR napsal: Stejně je to super když někdo řekne, že na něco nemá. To se mi hrozně líbí. Fakt nemám rád když někdo potřebuje i řídit do poslední chvíle. Když vidím někoho už v hodně pokročilém věku za volantem a je jasné že je rád že drží volant a moč tak kroutím hlavou. Takhle jsem onehdy viděl pána jak jinak než v klobouku, řídil Škoda 100 MB a vypadal jak by přicestoval z minulosti strojem času. Úplně vyřízený z provozu a nevěděl co má dělat. Takže @ozzy56velký respekt že to tak umíš přiznat, ono je to totiž naprosto v pořádku. Jj podle mě je tohle fakt frajeřina a možná že i větší než to že nějakej " mladej " bude tvrdit že by ty dvě kila na tej motce klidně sfouknul..... Děda jezdil do konce svého života ale poslední dva roky už jezdil jen po vsi protože když odešla babka tak se dědovy o stravování starala teta která bydlí na druhém konci vesnice a cesta k ní je přes dolík takže by obě cesty by byli do kopce tak jezdil autem ale sám říkal že už na víc než dojet po vsi k doktorovy, tetce na jídlo nebo na hřbitov nemá. A taky se nikam jinam nepouštěl tehdy byla u nich pumpa zavřená tak když potřeboval natankovat došel k sousedovy a ten mu odjel natankovat. Proto píšu že to je frajeřina vím že dědovy to trvalo asi tak rok než přiznal že už na větší ježdění nemá. Ale pozor z pohledu doktora byl do smrti fit a omezení ŘP ze zdravotních důvodů neměl. A když řekl že jinam než po vsi nepojede a někam sem ho vezl a říkal jsem mu že mu to půjčím tak vždycky řekl já mám svojí tisícovečku a s tou to dojezdím to je moje jediná ženská a ona by se zlobila když bych se svezl něčím jiným. Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 před 17 minutami, Vena garážmistr napsal: Nebyl by odkaz pro nás dinosaury bez ksichtovníku? Bohužel ne, i já to mám z atlasu hub. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 (upraveno) před 21 minutami, Vena garážmistr napsal: Nebyl by odkaz pro nás dinosaury bez ksichtovníku? asi to prezentuje jen na FB odkaz na stranky nikde nema ale myslim ze na EBAY, ALIEXPRES, WISH to najdete za polovinu j Upraveno 29. srpen 2020 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Tak ať si to strčí za klobouk ksichtovník si kvůli tomu dělat nebudu. Mu to někdo klidně vyřiďte. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Mám taky objednáno. Nabízí ještě tyhle. Zodiak ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 (upraveno) chceš červený bodík ??? Upraveno 29. srpen 2020 uživatelem ozzy56 radim.1008, Pe.Tr a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 (upraveno) Mrchy závistivý . A jinak já dnes dělal podlahu v obýváku. Takže vše ven , položit , samozřejmě obřezat , dořezat atd. . . . . hmm a teď píšu z práce Upraveno 29. srpen 2020 uživatelem Klemoň Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Co děláš v sobotu v noci v práci?? Já myslel že máš sice debilní pracovní dobu ale že děláš jen Po-Pá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.