Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak ta cedule je bomba!  Jen vypadá, že ti z ní zanedlouho poteče po fasádě rez. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno

Jo toho jsem si všiml posléze taky a upravil příspěvek 😀

Odesláno (upraveno)

Kluci, to je hliníková "retro cedule", ta rez je potisk. Z toho nic nepoteče, hliník nerezne. 🤣

https://www.facebook.com/Retro-Cedule-101949171559464/

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno
před 5 hodinami, Zodiak napsal:

Kluci, to je hliníková "retro cedule", ta rez je potisk. Z toho nic nepoteče, hliník nerezne. 🤣

https://www.facebook.com/Retro-Cedule-101949171559464/

Nebyl by odkaz pro nás dinosaury bez ksichtovníku? 

Odesláno
před 6 hodinami, HanysR napsal:

Stejně je to super když někdo řekne, že na něco nemá. To se mi hrozně líbí. Fakt nemám rád když někdo potřebuje i řídit do poslední chvíle. Když vidím někoho už v hodně pokročilém věku za volantem a je jasné že je rád že drží volant a moč tak kroutím hlavou. Takhle jsem onehdy viděl pána jak jinak než v klobouku, řídil Škoda 100 MB a vypadal jak by přicestoval z minulosti strojem času. Úplně vyřízený z provozu a nevěděl co má dělat. Takže @ozzy56velký respekt že to tak umíš přiznat, ono je to totiž naprosto v pořádku. 

Jj podle mě je tohle fakt frajeřina a možná že i větší než to že nějakej " mladej " bude tvrdit že by ty dvě kila na tej motce klidně sfouknul..... Děda jezdil do konce svého života ale poslední dva roky už jezdil jen po vsi protože když odešla babka tak se dědovy o stravování starala teta která bydlí na druhém konci vesnice a cesta k ní je přes dolík takže by obě cesty by byli do kopce tak jezdil autem ale sám říkal že už na víc než dojet po vsi k doktorovy, tetce na jídlo nebo na hřbitov nemá.  A taky se nikam jinam nepouštěl tehdy byla u nich pumpa zavřená tak když potřeboval natankovat došel k sousedovy a ten mu odjel natankovat. Proto  píšu že to je frajeřina vím že dědovy to trvalo asi tak rok než přiznal že už na větší ježdění nemá. Ale pozor z pohledu doktora byl do smrti fit a omezení ŘP ze zdravotních důvodů neměl. A když řekl že jinam než po vsi nepojede a někam sem ho vezl a říkal jsem mu že mu to půjčím tak vždycky řekl já mám svojí tisícovečku a s tou to dojezdím to je moje jediná ženská a ona by se zlobila když bych se svezl něčím jiným. 

Odesláno
před 17 minutami, Vena garážmistr napsal:

Bohužel ne, i já to mám z atlasu hub.

Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Vena garážmistr napsal:

asi to prezentuje jen na FB odkaz na stranky nikde nema ale myslim ze na EBAY, ALIEXPRES, WISH to najdete za polovinu :P

obrazek.thumb.png.710e1c03a8240038228764cfc80e686d.pngj

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Mrchy   závistivý  😂 .   A jinak já dnes dělal podlahu v obýváku. Takže vše ven , položit , samozřejmě obřezat , dořezat atd.  . . . . hmm a teď píšu z práce  :blicismajlik

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...