Péťa Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 @Lihous Skákal jsi? Za "nás" to bylo na tři dny - základní výcvik, včetně seskoku na trenažéru (strašný zážitek) a pak teprve na padáku (OVP 68 nebo 80, teď nevím přesně) ze 600 metrů. Citovat
Lihous Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 @Péťa Nikoliv to bych nepsal ale byla by reportaz ve zpravach a pobliz letiste dira - a nebo by andula nevzletla .... Jednak mam "brejle" ale predevsim na toto uz asi nemam odvahu - k vanocum jsem koupil kurz jednomu z prace ale ta vymyslena potvora nam udelala caru prez rozpocet. Tak ze vse bylo poprve a vse bez pripravy ... Prise budou kamery na i v letadle ... Ale kdy to bude nevim. Tentokrat to bylo na dva dny kurzu. No asi poridime nejaky lepsi stativ s hlavou z ruky to sice jde ale bude s tim hoodne prace ale na druhou stranu dobry stativ s hlavou bude porce min >15-20tis Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 @Lihous Já mám z paravýcviku nezapomenutelné zážitky - Přiletěla Andula, která snad byla první prototyp, který vyrobili Jsem si říkal, že do toho snad ani nevlezu a jestli jo, tak mám velké štěstí, že budu mít na zádech padák a nemusím s ní absolvovat celý let - Pilot se s námi večer tak ožral, že jsem byl rád za vše, co jsem napsal o bod výše - Po prvním seskoku mě večer tak otekla noha, že jsem si zajel na rentgen. Doktor se mě ptá "Co jsem dělal?". Mu říkám "Že jsem skočil a nějak špatně došlápl". Prý z jaké výšky, tak jsem mu po pravdě řekl, že z 600 metrů Ten výraz byl skvělý. - Druhý den a druhý seskok (nateklá noha mě nezastavila) mě hodili na kraj kukuřičného pole. Dopad to byl nejměkčí ze všech, to bylo super. Ale padák se zamotal do kukuřice, tak jsem ho nasranej nějak vyprostil, sem tam i s kukuřicí, zmuchlal, donesl k hangáru a tam ho hodil tomu borcovi, co nás z letadla vysazoval k nohám se slovy "Kdo si mě tam hodil, tak ať si hoprozmotá" - Třetí seskok v pohodě, ale jednomu klukovi se dostala šňůra přes vrchlík, což hrozí propálení padáku a automaticky se vyhazuje záložní padák. Nic moc zážitek, ale dobrý bylo pozorovat cvrkot dole. Nakonec na tom borec "vydělal", protože pro něj dojeli autem a nemusel na letiště pěšky Na to, že to je přes dvacet let, tak si to poamatuji ještě dnes. Super akce, doporučuji vyzkoušet všem. Vena garážmistr, Lihous, skypeja a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 @Péťa No zakon schvalnosti zauradoval i tady - a kdyby se nevypla a nebo jsem ji zapomel zapnout ?? kameru byl by ukazkovy sekok kdy dole instruktor se snazil "navigovat" a nahore bud dotycny/a zcepenel/a a nebo bylo neco v neporadku a let si proste nejak tak ridil/a dle sveho - skoda no Tak urcite min. k zamysleni koupit velky monitor na slunku proste i takovato zasadni zakladni chyba proste nastat muze.A to mini na kamere je proste jen mini. Stejne tak baterka v tom nej case dosla "ale" tusil jsem to tak ze se jen vymenila a pokracovalo se 20vterin vzal cert Dnes Brno hrad Spilberk a tamni zvonkohra - jen v 10hod "ale" vitr byl proti nam tak jen jedno nahravani - kdyby nebyl jeste bych byl v Brne .... Skoda ... Zajedeme jindy - ono se to jednou povede. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 dnes na osoblažce http://www.osoblazsko.com/ regius, Fruktis, vendelinek a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Fruktis Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 Zacal jsem likvidovat zelenej nesmysl kolem plotu...sstejne jsou z jedny strany rezavy...a z druhy proridly...zrejme pece inzenyra nebyla dostatecne inzenyrska... A rovnou jsem otestoval i novy vercajk narex epr 35...to reze jak nuz do masla...a nesmrdito a nedelato kraval ani velkej... A ted uz jen vykopat koreny...ale na to mi chybi bud jeden bagr nebo dva az tri cikani Pred Po Misto tujek tam prijde aronie...tez zeleny plot...ale nen pres leto a plodi dobre ovoce.. Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 To teda...jeste vyhrabat bordel po predchozim majiteli.. A jestejeden zlepsovak...kdyz uz tu je volny drevo Citovat
PaKr Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 Včera jsem trefil na hrnek, který jsem nemohl nekoupit Dneska jsem vyměnil kompresor klimy a zjistil, že je na řadě i chladič... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 (upraveno) Sakra, ten Lev asi neměl dlouho co žrát, je nějakej vyhublej To tisknul nějakej činskej inženýr Upraveno 24. srpen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Klemoň, barenst, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
PaKr Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 Asi jo ale je to pouťovka a v práci ho bezpečně poznám Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 Ráno jsem odvezl tchýni na vyšetření do nemocnice a rychlý návrat domů.. očekával jsem balík ... No možná je trochu brzy ale aspoň se vyhnu návalu před zimou radim.1008, vendelinek a skypeja ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 Kdo je připraven, není překvapen. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 @brixtr kdy tě mám čekat? Včera překvapilo vyslanectví pekla (Česká Pošta) od čtvrtka dopravovali dvě vzpěry na páté dveře na focusa. Byl jsem zalezlej pod autem v dílně a neslyšel jsem že dojel pošťák a on dokonce zatelefonoval jestli jsem doma že je tady z balíčkem. Pravda že když telefonoval tak už odjížděl od baráku ale vysvětlil že jede jen za roh a že se zastaví až to tam vyřídí. Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 (upraveno) V 24. 8. 2020 at 16:08, Fruktis napsal: Misto tujek tam prijde aronie...tez zeleny plot...ale nen pres leto a plodi dobre ovoce.. takovyhle pahyly jsem tahal ven jen rukama, 2x na kazdou stranu a pak se ozve krup a je venku Upraveno 25. srpen 2020 uživatelem brixtr odstraněn obrázek z citace Citovat
Hafity Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 No jo, ale když se ozve křup, tak bude venku jen pahýl.... Bez kořene.... Citovat
Fruktis Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 No pahejly počkají... dneska budu odpočívat... Dneska jsem musel o půlnoci sednout do auta a jet ke třebechovicím s porcí zmrazené mlíka pro prcka...po včerejším řezání pěkně náročná cesta a kdo vymyslel ty hučící krajní čáry je borec...opravdu to člověka probere ... a ráno zpět domů...a teda...v noci je provoz příjemnější...odpolko je to samej morous a nervoza a brzda Citovat
Sawoy Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 před 2 hodinami, Hafity napsal: No jo, ale když se ozve křup, tak bude venku jen pahýl.... Bez kořene.... Navíc bych se bál že při prudším pohybu opadají ty plaňky z plotu nebo se sesype celej i s podezdívkou nebo nedejbože i s tím co je za ním Citovat
Fruktis Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 No tak to je sázka do loterie to vzadu planky uz ted drzí jen na jedné straně Citovat
brixtr Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 před 8 hodinami, Vena garážmistr napsal: kdy tě mám čekat? tentokrát Veno ne vybíral jsem si dluh od majitele servisu tak už je mám obutý Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.