VojtouNerCZ Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 Kurde ty víš všechno Zejtra na to mrknem. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 A jeden kkt chodí do práce, kde má klidně 37 stupňů a je v neprodysne kombinéze. Kdo je na tom podobně a musí se potit v práci? Dovolenkari raději pomlčte Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 Ráno přijela C4 na opravu po střetu se srnkou. Jako nevypadá to ale polámáno je dost věcí nejvíc to odnesl světlomet ten má spodní stěnu na padrť a zrovna tak zbývající držáky pak už jsou to jen mřížky a věci který se nemusí lakovat. Taky jsem vyměnil kompresor v dílně ten stávající bude na prodej. Citovat
Davidak79 Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 asi jsem taky ten kkt když jsem byl celej den na střeše že ? Citovat
Hafity Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 Na Ježíškovo Fé demontována nápravnice a spousta dalších vagínovin při přípravě na zítřejší vyškubnutí kompletního agregátu z vehyklu (po demontáži vany je jasné, že na prvním válci nastal nějaký malý Černobyl).... A odpoledne dopoložena plocha zámkovky.... Teď už jen dořezy, a že jich bude.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 (upraveno) @Hafity SF druhe generace 2,2crdi ? Upraveno 13. srpen 2020 uživatelem Pe.Tr Citovat
Hafity Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 Tuším, že ano.... Prý je to nějaký průšvihový motor.... Ale já jsem jenom KOKR (helfrt, podržtaška etc.).... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 @jarokare tak bohužel je pojistka OK. Takže holt asi odešlo servo. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 Jo, napájení serva tam leze, otázka je, proč háže chybu komunikace, když CAN vodiče jsou průchozí a v pořádku (u F1 prý dost tyto kabely hnijou) Uvidíme, ještě teoreticky čidlo. Jenže nové 2.5k a v okolí nikdo kdo by ho měl na zkoušku. A viagru nepotřebuji ani já, ani kolega (na tu ještě máme pár let čas xD) Citovat
Hafity Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 před 2 minutami, VojtouNerCZ napsal: A viagru nepotřebuji ani já, ani kolega (na tu ještě máme pár let čas xD) No takhle jsem to opravdu nemyslel ! Pokud to vyznělo nějak špatně, tak se omlouvám ! Citovat
Tony Stark Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 (upraveno) Dopoledne návštěva a pomoc s úklidem v garáži u kolegy, pak rychlý oběd v podobě grilovačky na zahradě u babiny, na kterou jsem jel na kole, pak nákup s polovičkou, poté cesta do hranic kde kámošce umřela Opel Corsa, total bez oleje takže to nešlo ani odtáhnout na laně, pak zase domů a následně k večeru na otočku do Opavy kde jsem sehnal dlouho hledaný klenot, cestou zpět telefon zda nebudu dělat taxika jelikož kolegovi někdo ukradl motorku na Hlučíně a teď si konečně vypínám zvonění a s hláškou je mi líto ale dneska už toho mám dost, na všecko z vysoka kálim, votvírám si pifsona a proložím to trochou "zasmažky",.... jo a během celé včerejší noční a dnešního dne se mnou byla na testování motorola One fusion plusko, zajímavý a můžu i říct všestranná cihlička Mám toho dneska až až... zítra frajtág a čil u vody pokud se počasí nezblázní, Upraveno 13. srpen 2020 uživatelem Tony Stark Citovat
PaKr Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 Začali jsme generální opravu vozíku. Rozpadla se překližka, tak už to vezmeme pořádně Citovat
ozzy56 Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 před 2 hodinami, MilanF1 napsal: A jeden kkt chodí do práce, kde má klidně 37 stupňů a je v neprodysne kombinéze. Kdo je na tom podobně a musí se potit v práci? Dovolenkari raději pomlčte jsou lidi, co z 8. hodinové směny 7.5 hodiny svařují--montérky, na nich kožený oblek, vysoké boty, rukavice a uzavřená kukla na hlavě (ventilátor do ní tlačí vzduch), taky super zaměstnání v horkém létě ale na havíře, co makají NAHATI' ve 40. stupních a 800 metrů pod zemí (bez oken) po celý rok (zima léto furt horko) je to pořád nic Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 před 2 hodinami, Hafity napsal: Tuším, že ano.... Prý je to nějaký průšvihový motor.... Ale já jsem jenom KOKR (helfrt, podržtaška etc.).... jj nemoc , zanese se sitko ve vane prewtane mazat a cau , vyskocena ojnice z bloku nic vyjimecneho, SF II se zadiraj jak na bezicim pasu....oprava nema smysl ,najit motor co ma do 80 tkm a menit oil po 10tkm.... Citovat
MilanF1 Odesláno 14. srpen 2020 Odesláno 14. srpen 2020 @ozzy56 na Havire jsem zapomněl. Člověk si myslí, že v podzemí bude chladno ... Klemoň a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. srpen 2020 Odesláno 14. srpen 2020 Když píšete kde je hic tak známá jezdila na věžovým jeřábu na stavbách a tam v těch budkách bejvá taky hezky. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2020 Odesláno 14. srpen 2020 když slyším dneska mladé, že nemůžou někam jet, protože mají poruchu klimatizace a děcka by to nevydržela, tak mě berou mory co se muselo všechno ve vedrech zvládnout v celkem nedávné době, kdy klimu neměl nikdo a většina neměla ani tušení, co to vlastně je MilanF1, Hafity, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.