Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jeden kkt chodí do práce, kde má klidně 37 stupňů a je v neprodysne kombinéze. 😄

Kdo je na tom podobně a musí se potit v práci? Dovolenkari raději pomlčte 😄

Odesláno

Ráno přijela C4 na opravu po střetu se srnkou. Jako nevypadá to ale polámáno je dost věcí nejvíc to odnesl světlomet ten má spodní stěnu na padrť a zrovna tak zbývající držáky pak už jsou to jen mřížky a věci který se nemusí lakovat. 

Taky jsem vyměnil kompresor v dílně ten stávající bude na prodej. 

Odesláno

asi jsem taky ten kkt když jsem byl celej den na střeše že  ? 

Odesláno

Na Ježíškovo Fé demontována nápravnice a spousta dalších vagínovin při přípravě na zítřejší vyškubnutí kompletního agregátu z vehyklu (po demontáži vany je jasné, že na prvním válci nastal nějaký malý Černobyl).... A odpoledne dopoložena plocha zámkovky.... Teď už jen dořezy, a že jich bude.... :blicismajlik

Odesláno

Tuším, že ano.... Prý je to nějaký průšvihový motor.... Ale já jsem jenom KOKR (helfrt, podržtaška etc.).... :D

Odesláno

Jo, napájení serva tam leze, otázka je, proč háže chybu komunikace, když CAN vodiče jsou průchozí a v pořádku (u F1 prý dost tyto kabely hnijou) Uvidíme, ještě teoreticky čidlo. Jenže nové 2.5k a v okolí nikdo kdo by ho měl na zkoušku. A viagru nepotřebuji ani já, ani kolega (na tu ještě máme pár let čas xD)

Odesláno
před 2 minutami, VojtouNerCZ napsal:

A viagru nepotřebuji ani já, ani kolega (na tu ještě máme pár let čas xD)

No takhle jsem to opravdu nemyslel ! Pokud to vyznělo nějak špatně, tak se omlouvám !

Odesláno (upraveno)

Dopoledne návštěva a pomoc s úklidem v garáži u kolegy, pak rychlý oběd v podobě grilovačky na zahradě u babiny, na kterou jsem jel na kole, pak nákup s polovičkou, poté cesta do hranic kde kámošce umřela Opel Corsa, total bez oleje takže to nešlo ani odtáhnout na laně, pak zase domů a následně k večeru na otočku do Opavy kde jsem sehnal dlouho hledaný klenot, cestou zpět telefon zda nebudu dělat taxika jelikož kolegovi někdo ukradl motorku na Hlučíně a teď si konečně vypínám zvonění a s hláškou je mi líto ale dneska už toho mám dost, na všecko z vysoka kálim, votvírám si pifsona a proložím to trochou "zasmažky",.... 

jo a během celé včerejší noční a dnešního dne se mnou byla na testování motorola One fusion plusko, zajímavý a můžu i říct všestranná cihlička

Mám toho dneska až až... zítra frajtág a čil u vody pokud se počasí nezblázní, 

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno
před 2 hodinami, MilanF1 napsal:

A jeden kkt chodí do práce, kde má klidně 37 stupňů a je v neprodysne kombinéze. 😄

Kdo je na tom podobně a musí se potit v práci? Dovolenkari raději pomlčte 😄

jsou lidi, co z 8. hodinové směny 7.5 hodiny svařují--montérky, na nich kožený oblek, vysoké boty, rukavice a uzavřená kukla na hlavě (ventilátor do ní tlačí vzduch), taky super zaměstnání v horkém létě :super

ale na havíře, co makají NAHATI' ve 40. stupních a 800 metrů pod zemí (bez oken) po celý rok (zima léto furt horko) je to pořád nic :)

Odesláno
před 2 hodinami, Hafity napsal:

Tuším, že ano.... Prý je to nějaký průšvihový motor.... Ale já jsem jenom KOKR (helfrt, podržtaška etc.).... :D

jj nemoc , zanese se sitko ve vane prewtane mazat a cau , vyskocena ojnice z bloku nic vyjimecneho,  SF II se zadiraj jak na bezicim pasu....oprava nema smysl  ,najit motor co ma do 80 tkm a menit oil po 10tkm....

Odesláno

když slyším dneska mladé, že nemůžou někam jet, protože mají poruchu klimatizace a děcka by to nevydržela, tak mě berou mory 🙃

co se muselo všechno ve vedrech zvládnout v celkem nedávné době, kdy klimu neměl nikdo a většina neměla ani tušení, co to vlastně je 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...