Vena garážmistr Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 V 18. 4. 2020 at 17:10, Davidak79 napsal: Dnes jsem s kolegou něco řešil a seděl jsem na bobku , od nás cca 1 metr byl geiger , najednou v něm zabublalo ( nemělo co ) jen ten zvuk , oba jsme na něj koukali co to je , nejednou z něj vyletěl potkan jako kráva …….. Když jsi tady načal tyhle " mazlíky " zeptám se čistě teoreticky dnes ráno jsem na place kde parkujou auta našel mrtvolu nějakýho "mazlíka" myslíte že by bylo možný aby to bylo vlezlý někde v autě a že to kočky vydolovaly ? Protože si myslím že tady v okolí mého baráku není možnost kde by taková havěť mohla přežívat. A na place stojí teď C2 a ségřino SX4 která běžně parkuje v Praze na sídlišti stojí to tady teda od čtvrtka ale mě fakt nenapadá jiná možnost jak by se to sem dostalo. Kočky tady máme tři takový klasicky venkovní který teda jako něco sem tam uloví ale spíš pro zábavu než že by si museli lovit to si myslím že je tatík krmí dobře. Citovat
Davidak79 Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Je to asi cca 14 dní kdy nám kočka na chalupě přinesla ještě živou krysu do chodby , jinak je chytá normálně a nosí je ukázat jako trofej . Ta kočka není zrovna extra velká , docela se divím jak takové macky loví . Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 před 41 minutami, Fruktis napsal: Podlaha nastesti vlhka nebyla...ale koukal jsemze ji maji kdyztak v hornbachu tu samou..i kdyz bude uz trochu jiny odstin.. Bude to jina sarze nejen v odstinu, ale muze i o 1mm byt hnuty stroj. Nic zleho ti nepreji, ale zkusenosti mam Citovat
Dave_k Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 V 18. 4. 2020 at 15:24, radim.1008 napsal: @Fruktiszačínáš z toho mít domek plný překvapení. Když jsem dělal koupelnu, tak jsem vytvořil revizní otvor pod vanu přes obklad na magnetech a druhý skrz příčku ze špajzu. To máš dobrý, když je z druhý strany špajzka. Většinou tam bývá kuchyňská linka, nebo obvodová zeď. Já tam mám vestavnou skříň, ale naštěstí vana je situovaná tak, aby to stačilo jen z koupelny. Taky na dvou místech. Jeden kvůli odpadu, druhej kvůli baterii. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 No na vaše "machrování" jsem teda zvědavej. Co mi pod vanou udělali - to tam mám Jedny dvířka a nazdar. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Když máš nástěnnou baterii, tak jedny na odpad bohatě stačej. Ale 20x20 je fakt na to se tam kouknou, ale sáknoucí sifon přes ně opraví jen gynekolog. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Jo, přední dírou jsem už byl pod vanou, když mladej vyšrouboval vyskakovací špunt a hodil ten štelovací šroubek do odtoku. Od té doby jsem obkladačku radši ještě ani nevyspároval. Zadním vstupem jsem jednou přetěsňoval přívod do baterie. Taky porod, ale podařilo se přes regál ve špajzu, ještě že jdou ty dvířka vyndat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 (upraveno) Jsem jednou přes dvířka 30x30 předělával sfušovanej odpad od dřezu napojenej pod vanou z "husího krku" na klasickou trubku. Dlouho jsem si tak nezanadával. Jak někde vidím tu vymoženost na odpadu je mi hned jasný, že to dělal profesionál. Je vidět u Tebe Radime, že to nedělal amatér. Ale u takhle klasicky postavený vany bych asi volil buď podomítkovou nebo nástěnnou baterii. Upraveno 19. duben 2020 uživatelem Dave_k Citovat
MJSytic Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Dnes pokračovala záchrana bývalé 307 rodičů. Už zase jezdí Teď je na řadě interiér... Fruktis, Verýsek, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 před 3 hodinami, Scratch napsal: Bude to jina sarze nejen v odstinu, ale muze i o 1mm byt hnuty stroj. Nic zleho ti nepreji, ale zkusenosti mam No tak uvidime...balik a pul mam puvodni...zamecky mi upadly na dvou prknech...tri je potreba vymenit protoze voda...jedno se zkroutilo...tak si dam rychlokurz copperfield a budr podlaha jako nova.... A ted dotaz z jineho soudku...jak se dostane takovahle baterie na vanu....co jsem koukal tak vetsinou vany ctyri diry nemaji...nebo jsem jeste na zadnou takovou nenarazil... Citovat
radim.1008 Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 @Fruktis Mám to stejně. Jen teda na tři, baterie, vývod hadicové sprchy a chrlič vody do vany. Před montáží se vrtali díry. Původně jsem to chtěl dát na sokl, ale máme vanu s dost širokým krajem. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 V 18. 4. 2020 at 13:32, Fruktis napsal: Chtel jsem vymenit tri prkna v podlaze co byly rozlezly...tak misto tri jsem jich sundal 69...vyhodil pulku podlahy hobry protoze byla mokra a plesniva...a ted susim...pan minuly majitel dostane fakturu...a hned potom tecku... A az budu delat v koupelne instalace...po instalaterovi...to bude teprve sprostejch slov...protoze obezdil vanu bez revizniho otvoru.. A teď si vem že já měl kompletně zrekonstruovaný byt, pak nám dělali střechu, posrali to a vše šlo do kytek xD Nová plovoucí podlaha, SDK stropy, omítky, malba, navíc mi ti umělci provrtali novou elektriku tahanou stropem když dělali kotvy na izolaci... A doteď jsem nedostal ani korunu odškodné. Škoda přes 300k... Citovat
Fruktis Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 (upraveno) Taky pěkný @radim.1008 a čím jsi to vrtal? nějakou korunkou? Upraveno 20. duben 2020 uživatelem Fruktis doplnění Citovat
radim.1008 Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 Myslím, že měl vodák postupný vrták. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 (upraveno) Jestli myslíš kuželový tak to by mohlo být ... No jo ... postupný se tomu říká taky ... to jsem nevěděl Upraveno 20. duben 2020 uživatelem Sawoy Citovat
Dave_k Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 Jde to vrtat i tímhle. V návodu baterie máš napsaný jakej průměr vrtat. Samozřejmě ta vana pro to musí mít připravenej širší okraj. Jo a jakmile navrtáš takhle vanu, tak většinou končí záruka. radim.1008, Péťa a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 @Dave_k dik..to nekde mam...zaruka me netrapi...je to puvodni vana...tak jen zvetsim otvory.. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 Tady vymejšlíte názvy vrtáku, přitom to je prostě stromeček xD Jinak tím co poslal Dave to teď už nevyvrtneš, jestli tam máš díru to je fakt na ten stromeček. ozzy56, radim.1008, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 Přesně tak, musíš chytit střed díry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.