Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 14 minutami, MJSytic napsal:

@Fruktis To je tak, když se chytrej Pražák přestěhuje na venkov :D:aut

Ze pujdes na galeje?👹 a jak si cistil ty svetla..mam je ve stejnym stavu...

@Lihous no tady nekdo zalejval moc kytku...a tohle je vysledek...vypada to ze to do tejdne vyschne🤣

Odesláno (upraveno)

Dnes jsme s truhlářem společně, ale hlavně on, namontovali kuchyňskou skříňku se stolem  do Boxera, až zpracuji fotky dám to na vlákno s mým vozem. Mám téměř hotovo, teď ještě zapojit vodu, odpad a plyn, a dodělat vodu do umyvadla a můžu drandit.

Upraveno uživatelem Espero
Odesláno

Dnes jsem s kolegou něco řešil a seděl jsem na bobku , od nás cca 1 metr byl geiger , najednou v něm zabublalo ( nemělo co ) jen ten zvuk , oba jsme na něj koukali co to je , nejednou z něj vyletěl potkan jako kráva a rovnou k mojí noze :D vyletěl jsem pravou nohou snad nad hlavu a ten krypl si to zamířil k levé , každý ví jak je složité hnout se stojnou nohou , díky bohu že jsem shodil 16kg a získal zpět trochu pružnosti  . Měl jsem monterky a on se mi dostal do nohavice :D  kam se hrabe Jean Claude van Damme , udělal jsem skoro rozštěp a toho šmejda z tý nohavice vyhodil ven . Kolega se tam možná smíchy válí ještě teď . :D 

Odesláno

@radim.1008 asi tak nejak..ale celkem uspesne se s tim peru...a jak ty prekvapeni prichazi...tak zase odchazi...

No takovejhle otvor by mi stacil...ja teda poklepem odhadl kde je nejtenci podezdivka a vyrizl si diru takovym tim multifunkncim pristrojem..reze brousi😋 nastesti pod tim byl ytong tak to slo...ale budu delat asi i sifon od vany...a ceka me jeste jedno rezani...nejspis...

Jinak jsem si objednal sekacku...tak snad do ty doby nez dorazi nebude z travniku dzungle🤣 

Odesláno
před 1 hodinou, Davidak79 napsal:

Dnes jsem s kolegou něco řešil a seděl jsem na bobku , od nás cca 1 metr byl geiger , najednou v něm zabublalo ( nemělo co ) jen ten zvuk , oba jsme na něj koukali co to je , nejednou z něj vyletěl potkan jako kráva a rovnou k mojí noze :D vyletěl jsem pravou nohou snad nad hlavu a ten krypl si to zamířil k levé , každý ví jak je složité hnout se stojnou nohou , díky bohu že jsem shodil 16kg a získal zpět trochu pružnosti  . Měl jsem monterky a on se mi dostal do nohavice :D  kam se hrabe Jean Claude van Damme , udělal jsem skoro rozštěp a toho šmejda z tý nohavice vyhodil ven . Kolega se tam možná smíchy válí ještě teď . :D 

tak tohle bych nerozchodil, z myší, potkanů atd. mám panickou hrůzu 😢

Odesláno
před 6 hodinami, Fruktis napsal:

Chtel jsem vymenit tri prkna v podlaze co byly rozlezly...

V podstatě máš polotovar.... Stejně, jako já.... Když jsem šel do něčeho podobného, tak jsem věděl, že budu rovnat podlahy a vyměním střešní krytinu.... Všechny ostatní činnosti, které vyplynuly postupně na povrch, beru jako zpestření.... Tím si zachovávám jasnou mysl.... :aut

Odesláno (upraveno)
V 18. 4. 2020 at 8:01, Lihous napsal:

@Vena garážmistr Folie pekne. Chapu ze se to polepuje kde jsou v mistnosti treba nejake drazssi sbirky predmety to UV je mrska a nemusi jen primo svitit na predmety slunicko
 ale trosku me unika smysl udelat okna jako "vylohu" a pak to zastinovat aby tam nikdo nekoukal .... a neslo me tam moc svetla neutikalo moc tepla ... pripadne teplo neslo dovnitr  ....   :myslim

Výš jak náš zákazník náš pán.  To aby tam nikdo nekoukal je jaksi benefit provedení tam jestli jsem dobře pochopil je nejdůležitější že majitelé mají uvnitř za tou " výlohou" stěnu kde pěstují kytky a chtějí je ochránit před " žárem " od slunka ale tak aby s tím nebyli žádné další starosti což když by tam dal venkovní žaluzie tak by museli být elektrické s nějakou ovládací jednotkou aby se podle intenzity slunka otvírali/zavírali což tady u té folie je jedno tady je " nastavený" nějaký účinek na pořád a nemusí na to myslet.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Ano to pak snad jde pochopit ze tam jsou citlive kytky Ok ale jinak toto proste nechapu .....
Jasne ze pokud zakaznik chce tak s radosti mu "vyhovim" neb on je ten kdo plati .. :)

A ke slunicku az bude chvilka tak vystavim fotky katalogu ktere nejsou tam co sviti slunicko jen denni svetlo a jsou po 10 mozna 15letech zajimave "zabarvene" o obalech nemluve :(
Tak ze ANO pokud tam je neco podobneho Ok ale jinak ??? Na to mame zaluzie a nebo klasicky "lehky" zves ...

Pekny den ..  :)

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)
V 18. 4. 2020 at 13:32, Fruktis napsal:

Chtel jsem vymenit tri prkna v podlaze co byly rozlezly...tak misto tri jsem jich sundal 69...vyhodil pulku podlahy hobry protoze byla mokra a plesniva...a ted susim...pan minuly majitel dostane fakturu...a hned potom tecku...

A az budu delat v koupelne instalace...po instalaterovi...to bude teprve sprostejch slov...protoze obezdil vanu bez revizniho otvoru...

Pocitej s tim, ze to co jsi vyndal, ti uz zpatky pujde tak, ze ulames zamky, delal jsem kdysi podlahy a pokud to bylo vlhky, ted to ususis a nikdy to uz nedas dohromady.... A ta podlaha pujde do haje.... Omluva za citaci s obrazkem

Upraveno uživatelem brixtr
odstraněn obrázek z citace
Guest Scratch
Odesláno
V 18. 4. 2020 at 13:07, Milan+ napsal:

Další chatař z Prahee co rozváží virus 😀🤗

Jj, mate ho tam malo, tak jsme vzorek dovezli 😉

Guest Scratch
Odesláno

Tak jsem na chalupe aspon vylestil mazlika a hle.... opet se nekdo chtel k mazlikovi tulit. Obavam se, ze to jsou lidi z prace..... Predek i zadek a na novem laku, ani rok to nevydrzelo v cajku 😭😭😭😭😭

IMG_20200419_115327.jpg

IMG_20200419_115339.jpg

Odesláno
před 36 minutami, Scratch napsal:

Pocitej s tim, ze to co jsi vyndal, ti uz zpatky pujde tak, ze ulames zamky, delal jsem kdysi podlahy a pokud to bylo vlhky, ted to ususis a nikdy to uz nedas dohromady.... A ta podlaha pujde do haje.... Omluva za citaci s obrazkem

Podlaha nastesti vlhka nebyla...ale koukal jsemze ji maji kdyztak v hornbachu tu samou..i kdyz bude uz trochu jiny odstin..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...