mmartinkovic Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Dnes sme zacali robit na prerabke kompostoviska, planujem to vybetonovat zo salovacich tvarnic, stary kompost sme chceli preosiat a navozit kam treba, ale bolo to mokre tak sme to vyvozili na slnko a pokracovanie v sobotu. No a zajtra napisem dojmy z ciest pri šašovych uzatvoreniach, idem rano do prace mimo okres. Dnes to bolo velmi strašne, idem kukať spravy.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Jednabvarka odvezena, druha nalozena a pripravena na zitrejsi vykladku, jeste jsem za boudou nasel 4 trubky cca prumer 25 cm a delky od 1,5, do 4m. Bohuzel vypadaji na azbestaky. Taky jsem v tom brectanu nasel stare kolecko a to druhe odvazim na sberak tatovi. Luxfery byly taky prekvapenim. Nebyt toho vseho, tak uz je zbourano. Ruce mam jak opice a to teprce bourame. Snad uz na nic neviditelneho nenarazim Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Scratch--ještě že je ten koronavirus, co?? Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Luxfera se dala s úspěchem využít jako efektní kasička Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Sběrnej dvůr na Libeňským ostrově fungoval i minulý týden Citovat
Filip308sw Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Ahoj, Scratch omlouvam se ze te otravuju tady psal jsem ti do SZ mohl jsi na to prosim kouknout a poradit dekuju Citovat
PaKr Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 (upraveno) Já jsem dneska pomohl s přehozením kol na jednom autě a odpoledne jsem u mechanika vyzvedl 206, která zase může další dva roky brázdit všechny cesty světa Tak možná dostane klubové označení a vlastní vlákno Upraveno 8. duben 2020 uživatelem PaKr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 V koline asi taky auta s konternerama se tam strudali stejne casto jak kdyz korona neni Zitra tam naklusu se starou prackou a par pytlu bordela Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 nas uz taky, ale, bouram to uz nejaky cas Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 (upraveno) Včera přezuta 206 a dnes 406. Celkem pohoda, akorát jsem zjistil, že mi nějakej k...t o5 "vytunil" před barákem na parkovišti přední nárazník. A to jsem ho před 2 rokama nechal vařit a lakovat. Upraveno 8. duben 2020 uživatelem Dave_k Citovat
Fruktis Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 Odvezen gauč do sberneho dvora...diky @Scratch A dorazily mi vypinace,zasuvky, bodovky a zarovky...tak uz konecne domalovat a pujdu si hrat... brixtr a skypeja ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 (upraveno) To bylo hezke puzzle, ale podarilo se. Preji pevne zdravi a spoutu prima zazitku v novem bydleni Hlavne jak se uhlovy dil sedacky vlezl cely do kufru mondase. Byl jsem na nej hrdy , a diky @Fruktis se to tam naskladalo na 1 jizdu, ja predpokladal 2 Upraveno 9. duben 2020 uživatelem Scratch Citovat
Fruktis Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 Jo puzzle to bylo pekny...jeste abysme tam cekali znova frontu @Klemoň nevi o co prisel...mohl skladat puzzle doma Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 navštívit dnes shopping park a obi byl velmi pitomý nápad, dobře mi tak Fruktis, Hafity, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 Jojo byli tam všichni Taky jsem jel do Bauhauzu v Lbc a byl to hnus... Ale vymysleli to hezky. O víkendu má být krásně a proto otevřeli hobby markety, aby češi mohli makat doma, nebo na zahradě a necourali po republice... A v supermarketech o5 apokalypsa - v pondělí svátek, zavřeno a všichni musí od čtvrtka udělat nákup na týden ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 Ano spravne to slovo APOKALIPSA - ja si zajel jen pro zelene pivo a v klidu i dnes odpocival ikdyz bylo venku alespon u nas "LUXUSNE" Vcera v noci jsem vymrzl na strese - zkusil jsem opet fotit mesic - no nepripadal me nejak vetsi nez jindy - nic mene z naseho ultrazoomu a predsadky jsme dostali asi max a dal uz to nepujde Mala "oudorova" kamerka me zklamala na casosber v noci snad 2hod !!! jsem ji zkousel ruzne nastavovat ale na noc toto proste NEMA tak ze klasika snimek po snimku a cele to "slepit" pak v pc A je jedno ze je 4K/60snimku. Tak ze focene z ruky a opticky zoom je zhruba 100X ale uz se me klepou ruce ... mozna to bylo zimou brixtr a Pepito ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 Dnes přivezen základ na nedělní brigádu uložení krabičky o velikosti čisté 2 m3 (měřeno pod přepad) na dešťovou vodu do země. Má to prý 200 kg tak uvidíme. skypeja, ozzy56 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 (upraveno) to je svařovaná plast. nádoba? nebojíš se, že praskne ve svaru? mám plastovou z jednoho kusu, záruka 25 let, nějaká německá firma, obsah 2 kubíky za 16 tisíc s dopravou zdarma po velé ČR tadyk https://www.speidel.cz/ Upraveno 11. duben 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.