jarokare Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 Moje drahá polovička se včera nudila a vyrobila mi pracovní roušku , tak kdyby někdo chtěl inspiraci ... Fruktis, RichVa, MJSytic a 12 další ohodnotil 15 Citovat
jarokare Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 @Péťa Nee , roušky byly 4 (ale znak je jenom na jedný) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 Takovou klubovou roušku bych spíš čekal od @Zůza. Zůza a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Zůza Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 Musím přiznat, že mě to nenapadlo Inspirace? Dobrá, ale kvůli roušce rozhodně nerozpářu svoje drahocenný tričko... A vyšívat logo? Noooo zas až tak se vážně nenudím Klemoň, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 nechápu jak někoho může bavit furt kupovat new mobil , doufám že mne to tak 3-4 roky zase mine tvl. těch přístupů a možných nastavení Péťa ohodnotil 1 Citovat
*nohafuc* Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 Jelikož spadám taky do té VIP skupiny a snažím se doržovat nařízení,tak sem byl dnes ráno s kryplama a se sta(rouškama) nakupovat.Vše vcelku v pohodě.Jen nechápu proč si na mě ukazujou prstem a někteří dokonce fotí. To ještě neviděli vozejčkáře s rouškou? Zůza, radim.1008, Pepito a 10 další ohodnotil 13 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 Dnes jsem skoro vytlumil dveře na 307 + jsem si konečně pohrál s přetaktováním notebooku Výsledek je 3.9GHz stabilně na všech jádrech, teploty jsou vyšší, nicméně trápím to už 6 hodin na novým Doomovi Za mě spokojenost. Citovat
Péťa Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 @VojtouNerCZ Já tomu přetaktovávání nikdy nerozumněl, nepřetaktovával jsem ani v devadesátých letech, natož teď. Za mě K čemu Ti je těch 3,9GHz, když stejně procesor se fláká většinou pod 50% ??? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 To je právě ten výsledek. Dokud byl CPU v základu (uvedu teď jako příklad nový DOOM), tak jelikož nesplňuji ani minimální požadavky (co se grafiky týče), CPU jel stále na 100% na těch 1.8GHz a hra byla nehratelná. Nyní jede na mnohem větší frekvenci a zatížení kleslo-výsledkem to teď pustím krásně plynule. V podstatě jsem z toho procáku vytáhl mnohěm větší výkon (nyní je to ekvivalent procesorům starým cca rok, i když tento je mnohem starší). To, že nejede na 100% je naopak dobře-ještě je tam dost velká výkonnostní rezerva samozřejmě pro běžného uživatele nemá taktování smysl. Citovat
Lihous Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 "Da se pretaktovat" neotebook ? Na Full HD strihani to funguje ale na 4K pri 30 snimcich ..... no jede to ale slava to neni ale pri 60snimcich je uz problem i s prehravanim A to jsem chtel vsechnu techniku vymenit prave na 4K/60snimku ... ale zatim pockam ( otazka je spis jako odlehceni ) Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 já doteď ladil novou televizi a nervy mám v kýblu, návod je česky, ale asi už nechápu , nakonec jsem to zvládl, jenže panasonic to určitě vymyslel za méně času než já... , druhý starší panasonic v kuchyni nastaví nové kanály sám, jen stačí zmáčknout OK, kujva tohle je pokrok?? Hafity ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 před 47 minutami, Lihous napsal: "Da se pretaktovat" neotebook ? Na Full HD strihani to funguje ale na 4K pri 30 snimcich ..... no jede to ale slava to neni ale pri 60snimcich je uz problem i s prehravanim A to jsem chtel vsechnu techniku vymenit prave na 4K/60snimku ... ale zatim pockam ( otazka je spis jako odlehceni ) Tohle je notebook Právě proto je pěkný, že jede skoro na 4GHz. Citovat
Lihous Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 (upraveno) Je ale otazka zda by to dal je tez star snad 4 mozna 5let a nejak ho nesetrime A striha pomerne casto a hodne - sm se divim ze to dava system W7 a komec konec koncu i HDD .... Upraveno 22. březen 2020 uživatelem Lihous Citovat
Hafity Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 před 44 minutami, ozzy56 napsal: kujva tohle je pokrok?? No kujva je.... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 Tady s tím moc neuděláš, CPU ještě jakž takž ala grafika není dělaná ani na 1080p Tyhle GT7xxM byly spíš na 1366x768. 1080p sice zvládají, ale víc už ne Buď rád, že ti vůbec jede, já na záruku 2x měnil desku kvůli grafice (a to jsem na tom notebooku nedělal nic extra náročnýho, bylo to PC do školy) xD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.