Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musím přiznat, že mě to nenapadlo :D

Inspirace? Dobrá, ale kvůli roušce rozhodně nerozpářu svoje drahocenný tričko... :myslim:D A vyšívat logo? Noooo zas až tak se vážně nenudím :D:D:D

Odesláno

Jelikož spadám taky do té VIP skupiny a snažím se doržovat nařízení,tak sem byl dnes ráno s kryplama a se sta(rouškama) nakupovat.Vše vcelku v pohodě.Jen nechápu proč si na mě ukazujou prstem a někteří dokonce fotí.:myslim To ještě neviděli vozejčkáře s rouškou? 😂

20200322_132819 - kopie.jpg

Odesláno

Dnes jsem skoro vytlumil dveře na 307 + jsem si konečně pohrál s přetaktováním notebooku :) Výsledek je 3.9GHz stabilně na všech jádrech, teploty jsou vyšší, nicméně trápím to už 6 hodin na novým Doomovi :D Za mě spokojenost.image.thumb.png.835fa0a87cc33663ad3c9e3c8313f347.png

Odesláno

To je právě ten výsledek. Dokud byl CPU v základu (uvedu teď jako příklad nový DOOM), tak jelikož nesplňuji ani minimální požadavky (co se grafiky týče), CPU jel stále na 100% na těch 1.8GHz a hra byla nehratelná. Nyní jede na mnohem větší frekvenci a zatížení kleslo-výsledkem to teď pustím krásně plynule. V podstatě jsem z toho procáku vytáhl mnohěm větší výkon (nyní je to ekvivalent procesorům starým cca rok, i když tento je mnohem starší). To, že nejede na 100% je naopak dobře-ještě je tam dost velká výkonnostní rezerva :) samozřejmě pro běžného uživatele nemá taktování smysl. 

Odesláno

"Da se pretaktovat" neotebook ?  🤨 
Na Full HD strihani to funguje ale na 4K pri  30 snimcich ..... no jede to ale slava to neni ale pri 60snimcich je uz problem i s prehravanim :(

A to jsem chtel vsechnu techniku vymenit prave na 4K/60snimku ... ale zatim pockam ;)

( otazka je spis jako odlehceni )

Odesláno

já doteď ladil novou televizi a nervy mám v kýblu, návod je česky, ale asi už nechápu 🤠, nakonec jsem to zvládl, jenže  panasonic to určitě vymyslel za méně času než já... 🙄, druhý starší panasonic v kuchyni nastaví nové kanály sám, jen stačí zmáčknout OK, kujva tohle je pokrok??

Odesláno
před 47 minutami, Lihous napsal:

"Da se pretaktovat" neotebook ?  🤨 
Na Full HD strihani to funguje ale na 4K pri  30 snimcich ..... no jede to ale slava to neni ale pri 60snimcich je uz problem i s prehravanim :(

A to jsem chtel vsechnu techniku vymenit prave na 4K/60snimku ... ale zatim pockam ;)

( otazka je spis jako odlehceni )

Tohle je notebook :) Právě proto je pěkný, že jede skoro na 4GHz.

Odesláno (upraveno)

Je ale otazka zda by to dal je tez star snad 4 mozna 5let a nejak ho nesetrime :)
A striha pomerne casto a hodne - sm se divim ze to dava system W7 a komec konec koncu i HDD ....

220320204871[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Tady s tím moc neuděláš, CPU ještě jakž takž ala grafika není dělaná ani na 1080p :) Tyhle GT7xxM byly spíš na 1366x768. 1080p sice zvládají, ale víc už ne :( Buď rád, že ti vůbec jede, já na záruku 2x měnil desku kvůli grafice (a to jsem na tom notebooku nedělal nic extra náročnýho, bylo to PC do školy) xD

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...