Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@vagi Tak v Leťáku je to na denním pořádku ne.😀Toho prvního bych ještě s odřenejma ušima skousnul,ale tu dodávku už bych nechal regulérně vycouvat.Stejně tak to dělám i na mostě ve Verměřovicích.😀

Tady se s tou silnicí nic udělat nedá,ale nechápu dnešní trend zužování silnic tam,kde se dřív jezdilo dvěma pruhy.Jeden takovej je v Horní Čermný další v Těchoníně,pak omezení v Dolní Dobrouči,kde se už rok nic neděje a nebude dlouho trvat a u nás bude něco podobnýho taky.:myslim  No a aby toho nebylo málo,tak v Horní bude ještě úsekový měření.By mě zájímalo kdo za tyhle chujoviny bere prachy.

Odesláno

Tak nějak. "až 100" reálné 40-50 za 500. Teď tu někdo nový nabízí "až" giga za 990 s veřejnou statickou ajpinou čili bez agregace ... Hmm?

Odesláno (upraveno)

Děti doma, ale jdeme ven takže nic nedělají a nikdo internet neždíme xD

Screenshot_20200208-134019.png

Ale mám neomezený data, takže mě to netrápí 😂Screenshot_20200208-134240.thumb.png.eb28385fe8ff86e8ee35051424ca885a.png

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Aktuálně jede IPTV na velký bedně po ethernetu + na dvou mobilech přes wifinu vše v HD, na třetím se chatuje plus děda na vejminku na notesu surfuje pres wifi

Screenshot_2020-02-08-14-02-57-334_com.zentity.vodafone.jpg

Odesláno

Hmmm ... podobně někdy 1995 a kdoví jestli to bylo těch 128 ... Co vím jistě byl desktop Compaq s HDD 40 mega a 14" monitorem, T602, M602 a experimentální Win 3.1 běžící pod DOSem. NMT mobil zvící cihly včetně váhy stál víc než ojetý auto, hovor 18 Kč/min a přichozí 14 😀

Odesláno

To víš ... zlatý pruh Země české ... a co teprve to denní maximum 😛

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...