Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnešní den byl trochu hustejší,včera večer brsalát a dneska dopoledne příprava na večer 

V tom všem pripravování jsem stihl pouze maso na řízky,jinak jsem tak nějak byl docela zaneprázdněn ,měli jsme doma dopoledne všechny tři sviště,zapoměl fotit

salátu jsem měl z 6 kg brambor 

32 řízků,20 kuřecích,12 vepřových 

Docela mě mrzí že jsem  to všechno nevyfotil,něco se snědlo a něco se rozdalo dětem,synovi a dceři a mamina vezla ještě babičce,no na zítra nám ještě trochu zbylo

Večer jen tak pro chuť k telce pár chlebíčků,zítra v chlebickach budu pokračovat

20191224_230651.jpg

20191224_230553.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno
před 16 hodinami, Weri 605 napsal:

By se mohla vdávat... 😂😂😂

Však časem bude 😉

Odesláno

@radim.1008 copa to je to žlutý auto v koutě na sedačce? Jinak Venda musel bejt hodnej takových traktorů to mu závidím. Tak jako závidím těm dnešním smrádkům ty hračky který maj možnost mít. Hlavně ty verky od Brudra to je špička.

Ale jinak s dovolením dejte pokoj s tím žrádlem. Od včera jsem jak nadmutá koza a skoro se nemůžu hnout. A žrádlo nemůžu ani vidět. Asi jsem nějakej starej nebo co nikdy mi nevadili ty kvanta žrádla a nevadilo mi se přežírat ale teď to fakt nějak nedávám. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...