Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Počkej jako že 500 Kč výplata za celý měsíc a jak to zdůvodnil?  Myslím si že to nebude tak horký aby Tě pentlil nějakýma § pokud jsi mu nezůstal nic dlužný tak na Tebe nebude  mít nic kromě toho že jsi mu ráno řekl že končíš a večer jsi začal dělat pro někoho jiného.  A i kdyby Tě opentlil tak co udělej si živnost pár měsíců to překlepni na živnosti a pak to nikoho nebude zajímat. 

Odesláno (upraveno)
před 16 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

ve 4 budicek nastup na smenu
ve 4:15 telefon od dispecera jestli muzu co nejdriv nastupit
skocil sem do auta a uz sem letel zakazku do casina

po 5 letech sem ze dne na den zmenil povolani - mam to doma prachy stejny a sem cistej a auto vypada o mnoho lepe :P

Ne, že bych se chtěl nějak dotknout, ale dopředu bylo jasné jak to dopadne a tyhle taxani je nemlich to samé, nemluvě, jak Ti tu psal Petr, založit něco na tringeltech, tak od toho rychle pryč, psal jsi jak dobré místo v tpc kam všude máš přístup atd a teď tohle. Kolín se uživí taxanem? 🤔

Upraveno uživatelem brixtr
odstraněn obrázek z citace
Odesláno

Dnes jsem si byl zastřílet :D ráže 80mm do 200mm litého betonu , byl jsem línej navrtávat držák tak to šlo ručně, mám vytahané ruce jak vopičák

hilti.jpg

Odesláno

Dnešní výlet na Paskou skálu nám pokazila ( více manželce ) nepříjemnost v Č. Lípě . Jel jsem v koloně jako druhé auto a na přechodu stála paní a asi pětiletý kluk  s jejich psem Jack Russellem . Už jsem začal přibrzďovat že je ten předemnou pustí a paní která byla na levé sraně naznačila krok do silnice. Bohužel to hovado předemnou ač měl hromadu času zastavit jel dál , jejich pes bohužel nebyl na vodítku a tak se rozeběhl , pánové tolik času zabrzdit a nebo hnout volantem doprava kde bylo minimálně 5 metrů široký pruh asfaltu a vono nic . Brzdil jsem a točil volantem za něj a bylo to houby platný. Pes to dostal spojlerem rovnou na hlavu a ještě ho přejel obouma kolama :( Já jsem v podstatě stál několik metrů před přechodem , ten vůl pokračoval dál joko by se nic nestalo. Ječící ženská s hlavou v dlani uprostřed silnice a na krajnici pětiletý kluk v šoku. Řidiči v protisměru pokračovali dál, vyhodil jsem výstražky a záměrně jsem zůstal stát v pruhu a utíkal trochu uklidnit toho klučinu , protože paní sebrala psa a sedla na protější krajnici kde brečela, bál jsem se aby kluk nevběhl pod kola jinemu autu. Zastavil jsem provoz, kluka s koloběžkou a velkou taškou kterou tam paní nechala převedl na druhou stranu kde se ho ujala má žena , autem jsem sjel na kraj a šel nabídnout pomoc. Paní chtěla hodit na veterinu ale nepotřebuju být vererinář abych poznal že to nemá cenu.Z auta zamnou po nějaké době vyšel pán který byl asi místní a hned hlásil že je za rohem veterina že tam paní vezme. Měl jsem chuť tý ženský vynadat proč psa nedala na vodítko ale bylo mi líto toho kluka a nechtěl jsem mu seřvat mámu. Myslým že se z toho klučina který pořád dokola opakoval on je mrtvej a strašně brečel bude dlouho vzpamatovávat . Ještě že ten psík zůstal v celku.

Odesláno

@radim.1008  Ano projizdel jsem ale bohuzel nebyl cas.
Jinak dnes zajimave zjisteni hodne casto se pise ze "outdorove"kamery GoPro a Yi 4K+ jsou rozmerove podobne - OMYL byl jsemve Stramberku mrknout na GIMBAL pro GoPro a ouha nase Yi 4K+ se tam nevesla :(
Trosku smula ale  lepsi toto nez zjistit ze je gimbal knicemu.
Na druhou strano  mame dve kamery ala China a ty jsou dokanele zamenne za GoPro :)

Par fotek z cesty ....
Nevim proc ale "tam"  kolem Olomouce Kromerize ... je snad jiny svet nikdo nikam nespecha vsichni jsou naprosto v pohode ....

Pro me oaza .....

YIAC0227.JPG

YIAC0245.JPG

Odesláno (upraveno)

@Davidak79  Nelíbí ve smyslu tématu.  Asi jsem to nechtěl číst, protože posledni dobou se dostávám do stádia , že radši pomůžu psíkovi než té ženské co ho pod ty kola poslala a toto je opravdu smutné čtení . . .   :(

Jinak samozřejmě tvoje chování tak nějak koresponduje s tím co bych udělal já a za to určitě :super

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Ta 25 je luxus , měl jsem jí taky a blbec jsem jí prodal byla ale v žalostném stavu ale plně funkční, dnes si drbu hlavu že jsem jí dal pryč.. Myslím že je dnes už  komplet po rekonstrukci.

Odesláno

sice to je asi na samostatne vlakno ale skusim to popsat rychle a jednodusse
jako ridic dodavkoveho vozu sem mel prideleno auto - cokoliv se pokazi moji vinnou zaplatim (1x totalka 3x motor - cca 200 tisic skoda) - samo ze sem podepsal jen 1x papir o skodne udalosti
presto ze mam sjednanou pojistku na blbost tak to proste tak funguje - pojistka pred 1,5 roku neni doresena ani u prvniho motoru
bylo domluveno ze mi bude "bokem davat" 10 tisic kvuli EXE... takze na vyplatni jen kolem 16 tisic a ze zbytku sem platil skodak
vozim penize za olej - jsou to nekdy smesne castky - nekdy vyssi - v pytliku s vydajovym dokladem - musim ho nechat potvrdit razitkem a podpisem nebo podpis a citelne jemno cloveka co to podepsal
tady nastava problem ze mi asi 4 pytlicky z auta ukradli - cca 4 tis - to sem jeste prehlidnul nebylo to tak hrozny

jenze "reditel" se rozhodl udelat kontrolu a zjistil ze je odevzdano moc vydajovych dokladu s necitelnym podpisem nebo jen razitkem (vietnamske provozovny - atd.)

najednou to vychazelo na skoro 13 tisic manko - ktere samozrejme krasne napsal na pokladni doklad jako - zaloha na mzdu :bacha

a s tim neudela nic ani ten nejlepsi pravnik

Odesláno (upraveno)

5 let 1 mesic presne
zacalo se to takhle kazit (sr**t) nejak zacatkem kvetna (reditel se ozenil s kanc krysou co ma na starost vydej tech penez za pouzity olej) a 3x do mesice nejaka dovolena - no z neceho se zaplatit musi ne ?

navic koupil 3 nove Jumpery kazdej za 700 tis nejmene a ty se taky musi zaplatit

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

No znám Tě osobně vím že jsi svým způsobem dobrodruh ale tohle je i na mě moc. Za tu dobu co jsem jezdil jsem měl taky pár průšvihů ale holt to asi bylo tím že jsem téměř vždy byl na klasické pracovní smlouvě a jak se říká všechny peníze šli přes pásku nic bokem. Škodní události se řešili bezproblémově a hlavně zákonným způsobem jestli si to dobře pamatuju tak max. škoda kterou po zaměstnanci může být vymáhána částka do výše čtyř násobku hrubé mzdy .  Taky možná to že všichni mí zaměstnavatelé byli velké společnosti i když taky jsem zažil že během třech měsíců jsem byl zaměstnán u 8 firem a přesto u jedné jen se měnili názvy té firmy. Ale takové zacházení jsem nikdy nezažil a doufám že nikdy nezažiju. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...