Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera :myslim ja vim ne dnes ....
Koupe dalsiho prcka do nasi male "vybavicky" pro nataceni vedea
Yi 4K+ snad jen skoda ze neni v 60/50 snimcich stabilizovana jako GoPro ....
Nic mene za hodne dobrou cenu - snad vic chtit clovek nemuze :)

No a postreh z D11 pral bych si aby ta telata za volantem dokazala jezdit "plynule" aby nenajizdela zbytecne proste aby se dalo v klidu jet ... Ale to se me asi nesplni .... u nas :(

Odesláno (upraveno)

Ráno jsem se vypravil do Staré Boleslavy na evidenci zrušit Punťu byl jsem tam 15 min. před otvíračkou a z pořadníku mi to vyhodilo číslo 14. Takže jsem tam strávil asi hodinu a půl. Pak jsem byl na poště v Nehvizdech tam je teda ta pomocná pošta no ale je to stejné velvyslanectví pekla jako normální pošta. Po obědě jsem byl v Hočo Počo u kolegyně od ségry z práce která se potřebovala zbavit kusu makrolonu tak jsem to byl vyzvednout. Zítra to rozměřím a uvidím jestli to vyjde použít na průhledy pod střechu u druhé dílny. 

Apropo zeptám se zkušenějších čím ten makrolon nejlépe řezat? 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

já to řezal maflem a přímočarkou , kompresorem vyfoukat piliny a alu páskou olepit a nasadit hliníkové hrany aby se uvnitř nerosil. ( dělával jsem zimní zahrady )

Odesláno
před 7 minutami, radim.1008 napsal:

Dnes dodělaná střecha na stání. Zbývá sesadit ještě svod okapu. :)

A můžou padat kroupy :aut 

Odesláno (upraveno)

Kroupy ať si nechají někde jinde. :D

před 37 minutami, vagi napsal:

@radim.1008 dnes velmi rychlé zastavení u Radima a tímto se omlouvám, že nebylo více času na seznámení (manželky, děti) Nicméně někdy se zastavíme na to kafčo :super:D

Jo a pergolka moc pěkná :super

pro ostatní: až pojedete k Radimovi, pozor na vjezd k baráku, má tam mírný hrb a P407 to trošku nedala...škrtla si prahy :D

V pohodě. @Zůzao vás ani nevěděla. :D Tak příště. Nějakou práci si určo zase vymyslím. :P:D

Díky. Taky se mi líbí. Nj, to je kvůli vodě. Ale trojkový BMW minulý generace, který je taky dost nízký tady neškrtá. :D Občas se někdo najde, kdo si drbne. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Dnes dojelo vybavení do druhé dílny. Poslal jsem žádost o zrušení povinného ručení na Punťu. A jinak vcelku nic protože venku se to honí chvilku poprchává chvilku svítí slunko no nanic počasí. Mám takovou malou sobotu.

Odesláno

Konečně jsem narazil na uni držák mobilu s 360° kloubem co fakt fest drží v mřížce ventilace.

15-40-18-ccda2aa799083ce5b49c9e258972cc05.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes? Stačilo dostat se z práce. Na 1/11 kousek za fabrikou směrem do Žamberka nehoda třech aut. Uzavřeno asi od čtvrt na dvě. Takže první zkratka a nápad po cyklostezce. Tam jezdili auta od Žamberka. Takže přes nejbližší vesnici a kolem řeky. No fajn, když jsme tam najeli tak proti auta a některá i couvala zpět. Takže zase zpátečka a třetí pokus. Sice zákazem, ale nebyli jsme sami s kámošem. :D Když se nám podařilo dojet do Žamberka, tak v kopci na příjezdu od Kunvaldu se potkal traktor a kamion. Bylo to o zrcátka, ale nakonec se nějak vešli. Dojel jsem na nákup a cestou zpátky mě uhýbá policie, vím, však já tam nechci. A z kopce dolů ke Kunvaldu málem trefím Ukrajince s Astrou, který se jal za zatáčkou otáčet se. :D Přejel odbočku a nejel s davem. :D Dorazil mě kamion za zatáčkou pod kopcem. Takhle záživnou cestu jsem už dlouho nezažil. A to na asi 8km. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

jojo, už to ježdění není co bylo--všude plno aut, objížděk, spěchajících debilů za volantem...,jako děcko pamatuju, že cestou brzy ráno z Ostravy směrem na jih jsme první auto potkávali někde u  Nového Jičína a byl to mlíkař  :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...