Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes vybrano nahradni volno - bohuzel bez auta bylo v planu kompletni ocista vnitrku
 z vikendu mi tu zustalo asi kubik pisku (objednano trochu vic nez bylo potreba) - pod bazen a piskoviste pro deti
takze sehnan BIGbag a dnes ten luxusne promoceny pisek sem do nej prestehoval mezitim hokej v televizi a leharko u PC

Odesláno

Já chci traktůrek :D Dnes sečení zahrady a když mi zbývalo asi tak na půl hoďky, tak se přihnala bouřka a pěkný přívaláček. Noha je lepší než při prvním sečení, ale i tak chci traktůrek. Kdo s tou sekačkou má pořád chodit. :D

Odesláno (upraveno)

A to  chozeni sem.a.tam.s košem

To znam moc dobře,s maminou jsme se nachodili s sekackama a natahali s košema,v kuse ve dvou s dvouma sekackama skoro dvě hodiny 

Zahrada měla +-900 m2,přesně už to nevim 

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno
před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Tak jako ten je vymazlenej. Já jsem nikdy neměl štěstí na to že by firma měla pochopení pro takovéhle úpravy tahačů, když jsem jezdil na Penny tak nám trvalo skoro 3 měsíce jen než jsme dostali povolení na Cíbíčka. Jmenovky nebo jiné záclonky nebo poklice a jiné doplňky byli tabu většina z nás teda něco na autě měla ale před servisem na mateřské základně se to všechno sundávalo. A dá se říct že v podobném duchu to bylo ve všech firmách kde jsem jezdil. 

Dnes jsem odjezdil 10.5 hodiny na lince 102 a jsem z toho hotovej.

Tak tam jde o něco jiného než vymazleni tahače, spíše to v něm 😁

Odesláno

tak zahradu mam malou - cca 200M ale sekacka je taky mala - typuju to 2 lajny jak pricne tak podelne a nutnost vysyat - neni plnej ale trava je tezka mokra a cely kos nenaplni
vypada to tak na 50 -70 kosu ale je to relax - pekne sekacka psiska - pivko :P

Odesláno

Tyhle lodičky vozí i jeden DAF u nás. Asi nějaká móda. :D

před 39 minutami, Péťa napsal:

Já seču tak, abych vždycky s plným košem dojel ke kompostétu a tam vysypal. S košem nikam nechodím 😮

To u nás tak nějak nejde. Seču červeně vyznačené a zelené je na seno. Kompost je teď v rohu zahrady.

61033577_304448660485765_8801468358462537728_n.png

Odesláno

Po měsíci do práce...:aut

A hned tu mám pirata silnic...na červenou a ke všemu v bus pruhu...do kterého vjel asi 200 m před křižovatkou aby předjel kolonu...no...nepomohl si..kolona předjela jeho:aut20190522_084227.thumb.jpg.2b1bf9a5e15d4d9775d4136e9d5c3143.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem  asi po 10ti letech vybílil dílnu u táty, zítra slaví 70 tak tam večer sedne pár lidí. Pak jsme navezli stoly, židle a vyzvedl jsem vyčištěnou pípu. Holky připravili něco k zakousnutí tak snad nebude nic chybět. Harmonikář je objednanej, jen to vypuknout😁👍. No a když jsem tu mou sbírku vystrkal na slunce tak jsme  v podvečer s mladým vyvětrali drapáky 😁 ještě tu chybí satelis ten je v jiné garáži 

38351BE9-CC9A-4679-9D3C-2664C73DF188.jpeg

79EAC88B-BFD4-47A6-99B8-02F0E9F4D35E.jpeg

Upraveno uživatelem Pažout508
Odesláno

Tak včera a dnes pokračování na dostavbě dílny. Máme hotové tři stěny a dnes jsme položili první dva trámky pod střechu. Zjistil jsem že švára blbě počítal nebo jsme nepochopili jak chtěl udělat střechu takže mám málo materiálu na střechu. Proto musím zítra na výlet až kamsi za Pardubice kde jsem v inzerci objevil ten správný materiál. Takže zítřek je zabytý co se týče práce na dílně. 

Odesláno

Po třech měsících marozeni denní práci,na to že je patek tak to proběhlo relativně v klidu,když nebudu mluvit o jedný rusky mluvici ženský,co chtěla projet na couvačku s provýšenou dodávkou do haly a neprohlidla situaci za sebou,že nemá na plno vytažený rolovačky a půlka vrat je na výměnu 😃,bezpečáka jsem i informoval,přišel fotil psal a teď se bude čekat na pojištováka, tak všechno vlastně proběhlo v klidu 😃

Odesláno

Dopoledne vyhodnoceni zaznamu ze vcera "co sousedum" likviduje noc co noc zahradu - zcela normalne nenormalni kuna - spis nejaky pocetnejsi "dorost" u nas neni co tak uz 14dnu si davaji zalezet.

Odpoledne zdvorilostni navsteva v Klodsku a cestou tam zastavka u Noveho Hradku/Doly kde jsem se odvazil startovat s dronikem v pomerne uzkem udolicku k zricenine tamniho hradu - nevim no je to takove zvlastni letet kam neni videt
a navic nevedet jak "tam nahore" moc fouka .... Ustal jsem to ja i dron .... nejake zabery taky mame ....

No a na priste Lewin Klodzki a tamni zel.most jezdime tam casto ale odvahu jsem jeste nedostal - jejich pravidla pro letani jsou trosku jina ale budu verit ze to nikdo dusledne nehlida ;)

Odesláno

Ve středu příprava a od čtvrtka do včerejška taková malá akcička s kolegy z práce 🙂 (po Vltavě z vyšáku) ... a dnes jdu počítat eurovolby 😞 

IMG_20190523_092419.thumb.jpg.628fbeeef6b2980f337532872b5b717b.jpgIMG_20190523_154415.thumb.jpg.d94ac49b9ca17472858fbd0af17740c5.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...