ozzy56 Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 (upraveno) tvl, u tebe opravdu platí, že řidič, ten tvrdej chleba má... Upraveno 19. říjen 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Ku.va Lukáši Ti závidím ten elán s jakým ty povozy pořád lepíš abys měl čím pracovat. Ne že bych byl nějaký lempl ale po takové době a po tolika závadách bych na to už asi neměl náladu a ani sílu pořád flikovat abych fabrikantovi ušetřil a mohl si vydělat koruny. Dnes jsem měl končit v poledne ale včera večer jsem se dozvěděl že končit budu kolem třetí. Protože na PVA Letňany je nějaká velká akce a DPP dělá exkluzivně dopravu hostů této akce. Dnes to je asi 25 busů. A většina vozů na tu akci přejíždí po skončení normálního provozu a tak aby odpolední kolega "vydržel" s hodinama tak musel začínat déle než bylo plánováno. Ale čeká mě dvoudenní volno tak mi to náladu až tolik nezkazilo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 no zacinam vazne uvazovat ze se mu na to trochu vyseru - ten kokot mi dal zaplatit znicenou gumu, disk a odtahovku (strhnul mi 7 tis z vyplaty ) gumu sem vymrdal o obrubnik - beru i kdyz to byla stara zimni ku*va disk mi prasknul pretizenim - chce vysledky - tenhle mesic vic jak 1300 do auta nenakladam - at se stavi na hlavu odtahovku sem volal bo za 2 dny mi praskly 2 gumy a ja jaksi nemel rezervu !! Citovat
oddie Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 No slušně sebou necháš vytírat. Zvlášť v poslední době, kdy všude sháněj lidi a přeplácej si je navzájem, to nechapu ani trochu, nechat si tohle líbit. Citovat
Almanil Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Dneska mi nějaký dobrodinec naboural 406 na parkovišti. Tak jsem byl na MP jestli to nemají na kamerách a bohužel ne. Zvenku to vypadá celkem ok, ale celé auto smrdí benzínem a na mřížce se znakem mám olej. Tak zítra to asi začnu řešit, co s tím vlastně je. Citovat
Péťa Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Nesnáším tyhle zmrdy, kteří odjedou a neřeší svoji odpovědnost. Jedině, že by si někdo nevšiml, taky se to může stát. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Almanil - tvuj olej ani benzin to neni ne ?? to vypada ze projel okolo bagr a trochu mu to chcalo ne ? Citovat
Lihous Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Dnes jsem navstivil kluci na dilne a maji tam povedenou P306 v kombiku - neuveritelne kdyz schazi plast podbeh z vyroby ..... Kolik podobnych auticek jezdi po svete .... Pritom se dal koupit a prvni generace ho myslim i mela z vyroby. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 takhle vypadaj podbehy na manzelcinem saxu Citovat
Almanil Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 To by byla divná náhoda, kdyby to byl bagr. Každopádně mi pořád není jasné, kde by se to bralo z mého auta. Odesláno z mého Lenovo S60-w pomocí Tapatalk Citovat
parizov Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Já mám dnes setkání spolužáků po... nouž po moc letech v Praze. Tak jsem si tady zase zajezdil a vůbec vám to Pražákům teda nezávidím [emoji4]. Provoz mě nevadí, ale, je to všechno nadlouho a taky se toho dost změnilo. Jsem tu fabii a bez navigace a k tomu neznámá Blanka, uzavřená Korunovační atd.... A teď sedím v jedné restauraci v Krči. Mam to nejdál a jsem tu zase první. Tak snad se sejdeme. Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Po Praze je to těžce v pohodě, máme jednu z nejlepších MHD na světě Já jsem zatím jen vstal a nasnídal se, a dnes mě čeká už jen oběd a pak 14 hodin v letadle... nic, na co by se člověk těšil. Citovat
Vvitty Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 před 21 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: no zacinam vazne uvazovat ze se mu na to trochu vyseru - ten kokot mi dal zaplatit znicenou gumu, disk a odtahovku (strhnul mi 7 tis z vyplaty ) gumu sem vymrdal o obrubnik - beru i kdyz to byla stara zimni ku*va disk mi prasknul pretizenim - chce vysledky - tenhle mesic vic jak 1300 do auta nenakladam - at se stavi na hlavu odtahovku sem volal bo za 2 dny mi praskly 2 gumy a ja jaksi nemel rezervu !! Tos ho jeste neposlal do <....> ?? Kdyz tu ctu jak se Ti ty jeho popelnice neustale rozpadaji a co z nich opet odpadlo tak mu zacni uctovat servis... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 vsak dily co si koupim mu nauctuju to ze si vymenim vyfuk doma je jen moje iniciativa bo u nas by to trvalo servisakovi tejden nez by se na to vrhnul Citovat
Vvitty Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 před 3 minutami, oddie napsal: Po Praze je to těžce v pohodě, máme jednu z nejlepších MHD na světě V zasade jedina chybka pro mimoprazsky je ze prakticky neni kde nechat tu popelnici pri presedani na MHD :-) P+R se nestavi, proc taky kdyz pro radnici znamenaji jen vydaje a to ze chybi vadi volicum z jinych okrsku :-) takze jedine "reseni" je parcelovat Prahu zonama a delat z toho PNJ (Problem Nekoho Jinyho). Aktualne treba presun aut z Dejvic do Roztok... a druha jsou pravidelne reorganizace linek, uz zbyva jen reorganizovat trasy metra a udelat primou linku Haje - Motol Citovat
Vvitty Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 (upraveno) před 6 minutami, Havlicek.Lukas napsal: vsak dily co si koupim mu nauctuju to ze si vymenim vyfuk doma je jen moje iniciativa bo u nas by to trvalo servisakovi tejden nez by se na to vrhnul A prace za montaz? Kdyz on Tobe uctuje i sjetou gumu.... ? Ze to bude servisakovi trvat tejden je problem majitele toho vraku... treba pak najednou nebude problem poridit neco cerstvejsiho co se nerozpada pred navratem z vyletu... Upraveno 20. říjen 2016 uživatelem Vvitty Citovat
Garfield Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 před 8 minutami, oddie napsal: Po Praze je to těžce v pohodě, máme jednu z nejlepších MHD na světě Já jsem zatím jen vstal a nasnídal se, a dnes mě čeká už jen oběd a pak 14 hodin v letadle... nic, na co by se člověk těšil. Dyk letíš na dovolenou, a ještě do mínusu, tedy na západ? Hned bych měnil,já už skoro ani nevím že nějaká dovolená letos byla... Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 No, zrovna v Dejvicích k PRku nevidím důvod, naopak na Veleslavíně a příp. Dlouhé míli ten parkovací dům stát měl. A tenhle konec Ačka měl být jinde než v Motole, kde nejde zaparkovat ani kolo. Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Ee, letím ze služebky domů... Dovolená už taky byla, ale ještě mi naštestí i trochu zbývá, ještě bude s dětmi Maďarsko a v zimě tejden jak maj prázdniny. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Cestování MHD v Praze začíná být pro lidi kteří mají dost času nato aby ho trávili v prostředcích MHD. U DPP pracuju dvanáctým rokem a u nás na garáži už patřím mezi pamětníky. Takže můžu porovnávat dříve bývala ranní špička cca od 6,45 do 7,50 a odpolední cca od 15 do 17,30 v těchto časech docházelo na některých linkách k pravidelnému zpožďování které se ale dělo jen v určitých úsecích a dalo se eliminovat vložením jedno nebo dvou autobusů na ten kritický čas a úsek. Dnes je situace horší v tom že ranní špička trvá do 9,30 a u velké většiny linek je těch kritických úseků více takže se s tím nedá nic moc dělat. Odpolední špička se taky prodloužila do skoro 19 ale ta odpolední špička nebývá tak hustá. Dříve bývaly kromě normálních špiček ještě kritičtější dny většinou Po, St . kdy jsou úřední dny a spousta lidí jezdila do práglu řešit úřední záležitosti. Dnes to bývá kritické snad krom Pá každý den. Za minulí týden jsem to jen tak pro sebe počítal a na ranních šichtách už je skoro pravidlo minimálně 20-30 minut zpožděných v čase špičky. A nedá se říct že by byla linka která se nezpožďuje. Dnes jsem měl volno. Byl jsem s tatíkem pro brambory na uskladnění, při té příležitosti jsem naložil starý sporák a nějaké železo a zastavil jsem se s tím ve sběrně. Pak jsem byl s máti pro pracovní desku v Hornbachu. A když už jsem měl zapřaženej vlečňák tak jsem vyvez bordel na sběrnej dvůr. Ještě jsem zvládnul dojet na myčku umejt 807 a pak jsem ji zasunul do garáže. Zítra budu dopoledne pokládat lino a po obědě bych chtěl na autě udělat zimní přechody (pro nevojáky příprava na zimní provoz, přezutí, zapravení nemrzky do ostřikovačů, kontrola nemrzky v chladiči atd.) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.