Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

podzimni uklid na zahrade level 1
trochu pofackovat zahonky - vysekat plane vetve neznameho kere a nachystal mlade rezy cerneho rybizu (snad se chytnou)

dalsi tyden je v planu popalit nejake suche vetve - snad nebude manzelka a ani sousedka moc rvat

Odesláno

Dneska jsem si dosyta užíval na D1. Když jsem dopoledne vyjížděl z Prahy, zaslechl jsem v dopravním zpravodajství, že někde ve zúžení je posunutej jeden z panelů oddělujících od sebe pruhy a to až tak, že osobák měl spoustu práce zbrzdit a vyhnout se mu. No a když jsme s rektorem byli na úrovni Mirošovic, WAZE nás z dálnice poslalo pryč a kličkovali jsme přes Mirošovice, Mnichovice, Ondřejov a Chocerady na 34 km D1 - v rádiu pak mluvili o tom, že u Naháče trefil kamion panely ve zúžení a že je tedy D1 od Prahy průjezdná jedním pruhem (kolona na hodinu) a na Prahu byla kolona na 49 km. V Brně jsem rektora jen vysadil a vyrazil zpět - vyjížděl jsem kolem 14 hodiny a nejdříve se přes Domašov vyhnul zasekanýmu zúžení těsně za Brnem. Následně jsem se v rádiu doslechl, že u Naháče kamion stále překáží, ale kolona že už je na 66 km. Sjel jsem tedy na Čechtice a přes Vlašim a Benešov DOSKÁÁÁKAL v 18,00 do Prahy - v Benešově jsem se dozvěděl, že kamion už je odklizenej, ale D1 je pro jistotu na minimálně 2 hodiny ve směru na Prahu u Naháče uzavřená, páč se ty betony musej znova postavit.
Zítra mě Brno čeká znovu a ve středu valím do Uherského Hradiště - doufám, že už D1 projedu v klidu

Odesláno

Dneska D1 oběma směry na pohodu, ale ...

1) když jsem odjížděl od Výstaviště, byly zavřený Pisárky (naštěstí ve směru opačném)

2) když jsem kolem 16 hodiny vysadil rektora a pustil jsem si rádio, akorát oznamovali těžkou nehodu na 96 km a D1 UZAVŘENÁ !!! (objážďka z Větrnýho Jeníkova do Humpolce)

Jsem zvědavej, jako to pojede zítra do toho Hradišťa

P.S.
Dnes přezutý firemní Transit na zimní, zítra půjde Octa a v pondělí Sup (Piškot už je má týden).

Odesláno

Čau lidi, dnes jsem byl na (další) kontrole na Traumatologii po operaci zlomené klíční kosti. Prej se to hojí dobře, ale ještě to není ono. Ty dva dráty co tam mám, dávají o sobě vědět při každém špatném pohybu :mad::mad::mad:navíc vypadám jako bych měl v sobě vetřelce nebo jako nepovedený wolwerin:D:myslim

IMG_20161006_102651.jpg

IMG_20161003_173207.jpg

Odesláno

Dneska rekord. Ve dvou lidech slozit 2 tuny sterky, odnosit na misto a vylit 390 m2 v jedny skole. Masakr ale povedlo se. Holt kdyz je partak nemocnej, musim zaskocit a pomoci jako spravny sef :D. Ale jsem asi mrtvej.....

Odesláno

tak nejak rano jsem mel na vyber - bud do jednoho auta nalozime 2 trasy a pojedem spolu nebo pockam nez mi dodelaji mojeho boxera (v planu na 9 ranni) s tim ze nejspozdeji v 10 rano musim byt na vaclavaku - coz je cas tezce nerealny

takze nalozeno vse do Tranzita a s kolegou jsme vyrazily - s tim ze "moje" auto si vezme kolegine na Humpolec
odpoledne mi vola koordinatorka ridicu ze mechanikum pri demontazi poloosy z vozu upadlo "nejake cerpadlo" vubec nevim co kde ale vuz stoji na dilne

hold Pat a Mat hadra

Odesláno

Za dvě poslední ranní šichty jsem odjezdil 23 hodin na L. 183 a ještě mě čekají dvě ranní, než budu mít v pondělí volno. Prodal jsem kola co tady zbyli po berlingu,  poslal jsem balík na poště. A koupil jsem 5 pytlíků betonu a pytlík cementu pro tatíka na zítřejší opravu podlahy v kuchyni.  Ráno jsem vypadnul ve 2,50 z baráku a vrátil jsem se po 17,30.

Odesláno
před 20 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

v PO volno ???
kdyz bude odpolko cas stavim se na caj

Stav se ale zavolej mám nějaký ježdění tak abych byl doma.

Dnes v práci celkem pohoda až na to počasí myslel jsem že lidi budou v tom marastu sedět doma a oni musejí furt courat a lozit autobusama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...