Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zavařila okurky, řepu, a udělala i salát.. Sklidila mateřídoušku a dala sušit i mátu a meduňku... pak sem zase vyčistila pračku, myčku a ledničku.. Nakonec sem uvítala milou přepadovku Marka na kole a hodila rychle na grilík klobásky... :) Snad dojede v tý tmě.. :D  Teď du skočit do bazénu a dopiju to víno... :D

Odesláno

Víkend byl trochu náročnější, byl jsem odevzdat děťátka na 14 dnů k babičce, a při té příležitosti s nimi udělal trochu výletů... Takže zasr. 500km autem, to je ta horší stránka věci, ale jinak se včera děťátka projela na kole po Šumavě poblíž Lipna na kolech (pohříchu ne po té rovině kolem vody, ale přes kopce), a dneska jsme si sjeli kousek Otavy, spíš kousíček, ze Sušice k Rabí. Mmch. vody na jízdu v pohodě, dnes by se dalo asi už z Rejštejna, a na řece absolutně nikdo.

Odesláno

Dnes na otočku do Brna. Tam fabií, zpátky synovým momdeem s vnoučaty. Provoz celkem normální, až na ty nešťastné opravované úseky. Hlavně před tím Brnem je to dost špatně označené (před zatáčkou) a řidiči do poslední chvíle neví, co je vlastně čeká. Přejíždí zbytečně z levého pruhu do pravého a pak musí zpět. Zdržení a fronta několik km :-/

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, radim.1008 napsal:
A to jsi jel odkud...

Golčův Jeníkov, Havlíčkův Brod, Štoky, D1, Brno... (cca na km 185 dálnice).

Upraveno uživatelem parizov
Odesláno

Dnes budíček na 5.hod a hurá s 308 na STK. Za 2,5 hod hotovo a do 8/18 je klid :) Závady 0/0/0 a emise 0,04 z povolených 1,64 a rozpětí 0,06 z dovolených 0,25. Na auto bez FAPu údajně dobrý ;)

Teď sbalit věci a šupem pokračovat v dovolené :aut

Odesláno

Já nedělám nic.

Radime já Ti tak závidím, flákám se v postely, v sobotu jsem se vrátil s rodinou domů ze severu, Dobranov, vybalil, blbě šlápl a koleno je v ortéze. tak se plazím doslova jak Meresjev :( 

Odesláno
V ‎24‎.‎7‎.‎2016 at 22:50, Weri 605 napsal:

Zavařila okurky, řepu, a udělala i salát.. Sklidila mateřídoušku a dala sušit i mátu a meduňku... pak sem zase vyčistila pračku, myčku a ledničku.. Nakonec sem uvítala milou přepadovku Marka na kole a hodila rychle na grilík klobásky... :) Snad dojede v tý tmě.. :D  Teď du skočit do bazénu a dopiju to víno... :D

Začínám mít dojem, že se blížíš k mýtu, který neexistuje.... :super

Odesláno
Já nedělám nic.

Radime já Ti tak závidím, flákám se v postely, v sobotu jsem se vrátil s rodinou domů ze severu, Dobranov, vybalil, blbě šlápl a koleno je v ortéze. tak se plazím doslova jak Meresjev default_Sad.gif 

Tak to ti nezávidím. Ať je koleno, co nejdřív v cajku. :)

Dnes domalováno bílou až dolů do verandy. Zítra začínám barvami. :D

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno
před 53 minutami, Hafity napsal:

Začínám mít dojem, že se blížíš k mýtu, který neexistuje.... :super

A to je jako co..? :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...