Vena garážmistr Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 Lukáši jsi povýšil ? Že jsi dostal mladší povoz? Dneska jsem s tatíkem tvořil okapy na garáži. Abych mohl chytat dešťovou vodu na zalejvání až bude sucho. Citovat
vaksi Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 My včera s manželkou v Pardubicich na Peugeot Emotion Day vyzkoušeli 3008, 308SW GT a naši vysněnou 5008 v dvoulitru. A dnes na ceste z prace tohle. Možná znamení zmeny po 5 letech s 307SW. Kdyz zítra pridu na to, jak nahrát video, tak přidám i to. Citovat
vaksi Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 Njn, řidič kamiónu si to asi na poslední chvíli rozmyslel a rozhodl se jít vpravo bez ohledu na to, jestli někoho na pravé straně má, nebo ne. Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 No tak to je nadělení. Ono je docela jedno jestli zprava nebo zleva. Takto jsem dopadl já, když se kamioňák nestaral o levé zrcátko. Já jsem to sice ubrzdil, ale ten za mnou už ne. Služební "Fábka" skončila se škodou 120.000,- Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 To není nic hrozného, na druhou stranu jestli uvažujete o novém, je to impuls Citovat
vaksi Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 FrantaCV, tak to se nam vede super ted pred vikendem. Oddie, jj, impulz to je, ale 307SW slouzila k plne spokojenosti a meli jsme v plane si ji nechat jako druhe auto v rodine. Ted ale nejdriv musime poresit pojistovnu, jelikoz ridic nakladaku nesouhlasil s vyjadrenim PCR, ze vinnik je on a chce jit do spravniho rizeni. Jelikoz auto potrebujeme, pujdeme cestou havarijka (oprava, nebo total dle rozhodnuti likvidatora) a po rozhodnuti magistratu si to moje Ceska poj. vydiskutuje s CPP. Jinak, docela by me zajimal nazor Vas, pezotaku, po shlednuti videa. Bohuzel nevim, kam ho muzu uploadnut a nahodit link zde. Kdyby mi nekdo poradil, bych byl rad. :-) Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 Kontaktuj Hugo Bosse z Kocbeří. Vím, že měl takto zelounou 307mu na díly. Nejlepší je mu zavolat. Citovat
vaksi Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 Radime, diky. Mozna bude zapotrebi i Hugo Boss. Jinak, asi jsem to spatne napsal, no ted by me spis zajimal Vas nazor na to, kdo je vinnikem nehody a teda kde, na jaky server muzu nahodit video, aby pak link, ktery sem hodim, fungoval spravne. Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 (upraveno) Půjčovna mi do Banátu půjčila poněkud přerostlé Vivaro - ale aspoň je rok staré s necelými 50 000 km na hřbetė. P. S. Jsem zvědavý o kolík bude mít Movano vyšší spotřebu Upraveno 3. červen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Pacho69 Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 vaksi: Dej nějaký popis nehody, křižovatku na mapě, ať si udělají obraz co to tam znají. Řidič náklaďáku se třeba bude hájit tím, že si musel najet do křižovatky na střed, aby odbočil doprava, je otázka, zda to nějak signalizoval. Na fotkách není nic moc vidět, jen škody na autě. Citovat
vaksi Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 Pacho69: Obrazek upraveny v paintu, jsem v praci. Prumyslova je hlavni silnice a je to prechod mezi 2 arealy Foxconnu. Ja jsem vyjizdel z parkoviste (na obrazku na prave strane), kamion stal asi 2 metry zpatky, nez je nakresleny. Kdyz jsem se blizil k vyjezdu z parkoviste na vedlejsi silnicie, kamion se pohnul vpred smerem k hlavni silnici, zastavil jsem s blinkrem vpravo na vyjezdu z parkoviste (oznaceno prerusovane). Kamion blinkr do prava nemel, je to hezky videt na videozazname. Jelikoz ja jsem mel pruh do prava po celou dobu uplne volny a kamion zastavil na hranici s hlavni silnici, presunul jsem se na misto oznaceno zelenym (blinkr zapnuty), kde jsem zastavil, jelikoz je tam stopka a navic jsem nevidel na levou stranu kvuli kamionu. Mezi nama byla mezera minimalne 3 metry. Po par vterinach se kamion rozjel. Ja zustal stat na miste, jelikoz jsem nevidel na levo. Domnival jsem se, ze pujde bud rovne, nebo vlevo, protoze neblikal na pravou stranu, stal rovne jako svica, tahac nebyl smerovan do prava, proste nic, co by nasvedcovalo, ze pujde vpravo. Pak jiz jsem stacil jenom troubit, no ... nepomohlo. Takze asi tak. Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 Jak se můžeš ptát, kam vložit video, když je tady mnoho let YouTube? Případně mi ho pošli, třeba přes úschovnu. Citovat
vaksi Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 Peťa, diky. Jelikož chodím na forum téměř vždy skrz Tapatalk a v minulosti videa občas blbli, raději jsem se zeptal. :-) Vytvořím nové vlákno, kde hodím link na YouTube. Citovat
dusan2 Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 ... utery - dostal sem "novy" stroj Peugeot Boxer 2,5 TD - dvere trochu nefungovali ale provizorne opraveno aby to fungovalo streda - cely den v pohode zacinam se seznamovat s novym mazlem .... S 2,5 TD som si užil za tých 2,5 roka čo som ho mal. Dodnes mám z toho traumu a tiky . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 co presne krome toho ze tomu praskaj hlavy ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.