Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 (upraveno) tak bez nej by tohle auto asi ani nefungovalo ale EGR tam uz fakt nemam - vcera probehla zaslepkova manie EDIT: aha to asi bylo mysleno na StibTo Upraveno 28. únor 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Takový trochu pracovnější víkend. Včera ráno jsem vstal ve 3 a jel jsem do roboty, ve 13,35 mě vystřídal parťák a já jel honem domů protože doma čekal kamarád který si pořídil " nový " auto a chtěl nějaké praktické i módní vylepšení takže jsme mu s se sousedem nalepili tmavé folie od B sloupku dozadu ještě jsme vyladily nějaké drobnosti v interiéru. A bylo skoro 20 hodin když odjížděl pak jsem ještě trochu uklízel v garáži a ve 23 hodin jsem jel opět do práce domů jsem dojel kolem 6 a v 10,30 jsem vstával abych šel tatíkovy pomoct položit nový koberec co jsem dovezl v týdnu smontovat ložnici a rozebrat obývák aby mohl pokračovat. Skončili jsme asi před hodinou. Ještě že robotovat jdu až v úterý na odpolední. Citovat
Veverka Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Ráno brzy doma vstal a odpoledne se prošel kolem Piccadilly Circus Citovat
Veverka Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 No neviím, propašoval jsem sebe a ještě si musel zaplatit letentku - to bych se jako "importér" asi neuživil Citovat
vendelinek Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 taky jsem ráno brzy vstal dopoledne připravil oběd a odpoledne už jen odpočíval u PC,teď jsem už na ležato odesláno z Lumie Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 tak bez nej by tohle auto asi ani nefungovalo ale EGR tam uz fakt nemam - vcera probehla zaslepkova manie EDIT: aha to asi bylo mysleno na StibTo Jo jo to je na konto te hlášky z TV Hovna že se nesmí odstraňovat FAP a palivový filtr Citovat
Stejsn Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Dneska jsem si nechal obnovit tři roky propadlý pas. Jistota je jistota a ohledně schengenu jsem pesimista. Citovat
Weri 605 Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Vydrhla jsem 90m2 dlaždiček po malířích a lakrnikách.. Na čtyřech už od 10h, upadnou mi asi kolena a ruce, ale je to krásný..! Zejtra kolaudace, tak držte palce..! Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Dneska jsem si nechal obnovit tři roky propadlý pas. Jistota je jistota a ohledně schengenu jsem pesimista. Pokud máš zbroják obnov ho taky možná bude třeba. Není míněno jako žert. Citovat
Nick406 Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Sice se to sem asi nehodí ale netušíte někdo dle čeho se určuje velikost stání pro invalidy je to podle velkosti auta ? nebo se to měří jedním metrem pro osobní auto ? jedná se o podélné parkování na ulici mezi rodinnými domy. Jelikož dneska jsem dojel ke známým kde si soused naproti nechal udělat stání ovšem zaráží mě to že jeho auto má tak něco přes 2 a zabírá prostor kam se vešlo jeho auto a s přehledem i moje 406 co má nějakých 4.75m. Takže v podstatě zadek auta na začátku označení a pak prázdné místo ke konci kam se vleze skoro pětimetrové auto takže jedno stání pro malou Corsu zabírá 2 místa.přitom ostatní co tohle mají vyhrazené to mají v podstatě dle míry auta tak mě to přijde trochu divný. Citovat
Medvěd Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Pokud máš zbroják obnov ho taky možná bude třeba. Není míněno jako žert. Čím víc civilů si bude mastit ego nošením pistolky za pasem, tím hůř. Citovat
Milan+ Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Zítra jedu "na výlet" do Rožnova pod Radhoštěm - povezu ze servisu nějaký přístroj za víc než mego Kč. Pan profesor se skoro urazil, když jsem mu dnes mailem potvrzoval, že mu tu vývěvu zítra určitě vyzvednu ..... "Dobrý den pane Svobodo, děkuji předem za dovoz zařízení. Jenom pro úplnost, nejedná se o vývěvy, ale o stolní naprašovací zařízení v celkové ceně cca 1.000.000,- Kč. Děkuji, s pozdravem " Tak jsi vývěvu dovezl? Citovat
Veverka Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 (upraveno) Sice se to sem asi nehodí ale netušíte někdo dle čeho se určuje velikost stání pro invalidy je to podle velkosti auta ? nebo se to měří jedním metrem pro osobní auto ? jedná se o podélné parkování na ulici mezi rodinnými domy. Jelikož dneska jsem dojel ke známým kde si soused naproti nechal udělat stání ovšem zaráží mě to že jeho auto má tak něco přes 2 a zabírá prostor kam se vešlo jeho auto a s přehledem i moje 406 co má nějakých 4.75m. Takže v podstatě zadek auta na začátku označení a pak prázdné místo ke konci kam se vleze skoro pětimetrové auto takže jedno stání pro malou Corsu zabírá 2 místa.přitom ostatní co tohle mají vyhrazené to mají v podstatě dle míry auta tak mě to přijde trochu divný. Mám pocit,že je na to norma. Ale taky záleží, jestli je to vyhrazené stání v rámci "dosavadních" čar (to se asi rozšiřovat nemusí) nebo na nově zřizovaném parkovišti, kde by měl být tuším 1.25m odstup Upraveno 29. únor 2016 uživatelem Veverka Citovat
Almanil Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Já mám hned před vchodem taky vyyhrazené místo pro souseda a odhadem je tak o 1,5m větší než zbytek parkovacích míst. Dává to sice smysl, ale on nemá ani vozík, ani berle, takže to trochu smysl v tomto konkrétním případě ztrácí. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Na vyhrazené stání pro držitele invalidního průkazu je norma a ta vůbec neřeší jestli ten kdo bude stání používat má berle vozík nebo jinou kompenzační pomůcku. Citovat
Nick406 Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Jedná se o tohle místo pro toho Opela za mnou takže vyznačení začíná u jeho zadku a končí v místech popelnice co mám před čumákem,takže situace je taková že Opel stává u vchodu jak na fotce ale prostor kde stojím já spadá pod vyhrazené místo a to mě přijde navíc na takové ulici kde už tak člověk sotva sežene místo trochu přehnaný. Citovat
Nick406 Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 No zatím to tak vypadá docela mě to zaskočilo na jedno ještě tak malý auto tolik prostoru nemluvě o tom že i kdyby šlo o vozík tak v tomto případě délka stání nic ani neřeší... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.