Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 to mi pripomina ze sem letos taky zapomel zavrit venkovni kohout Citovat
Hafity Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Tak to se mi ulevilo, že nejsem jedinej potrefenej.... Citovat
oddie Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Já jsem na obou zahradách přípojky vody ulámal, řešit se budou až na jaře. Jsem zvědavej, jak dopadl páteřní rozvod, moc se to nevypouští a je 20cm pod zemí... Holt bude mít správce co řešit, když to má takhle. Citovat
vendelinek Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 po obede prochazka do mesta a stavit se v zverimexu koupit pepinum papani,trochu projet auto kdyz jsou ty mrazy aby se trochu zahrala baterka,snad rano chytne,zitra ho potrebuju odeslano z Lumie Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 HanzWayne od takové firmy bych mazal co nejdříve, už před 30 lety bylo v naší firmě jako kvalifikovaný důvod nevyjet s nákladním vozem v mrazu nefunkční topení (bufík T 148-815) Mi pripominas myho fotra ... Jak si muzes to cislo pamatovat ??? Citovat
Milan+ Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Tím číslem má na mysli asi typ Tatrovek,to se nezapomíná. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 (upraveno) myslíš těch 30 let? to jsem dělal řidiče... nebo T 148-815? to jsou nákladní Tatry s kterýma jsem toho řidiče dělal joo, asi budu ve věku tvýho fotra Upraveno 19. leden 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Jj myslel jsem "T 148-815" ... můj otec má zase strašnou paměť na data ... třeba kde jsme kdy byli na rodinné dovolené a i podrobnosti ... tohle mám po něm, až si někdy řikám jak je to hustý kolik absolutně nevýznamnejch pitchovin si člověk dobře pamatuje a na to konto kolik důležitejch dat či faktů si ne a ne vybavit ... Jo, lidskej mozek je úžasná věc Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 jako rozcvicku po ranu sem se probehnul ven k autu a zkusit natocit,chytlo na poctvrty odeslano z Lumie Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Mi pripominas myho fotra ... Jak si muzes to cislo pamatovat ??? Nechæpu, v čem je problém? Věřím tomu, že si taky za mnoho let budeš pamatovat, žes donedávna jezdil s 306kou, pak 407ou a následně bude třeba fialovej Beelte. Já si třeba pamatují všechny auta, co jsem kdy řídil (možná bych dal dohromady i roky) + SPZ/RZ většiny aut, co jsem vlastnil. Pro někoho je to skoro úchylka, ale já to tak prostě mám. Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Včera první jízda v automatickém Supu. Ani jednou se mi nepovedlo "vyšlápnout spojku", takže rektor nemusel letět střemhlav na čelní sklo. Při té příležitosti možná několik nových otázek: 1) jak s automatem podřazujete - např. na namrzle silnici? U manuálu jsem zvyklý si pomáhat podřazovanim, ale u automatu jsem na to nějak nepřišel a brzdit jen provozní brzdou mi přijde lehce o ústa. 2) v autě mám origo nezávislé topeni, ale včera při čekání na me funel jen studenty vzduch. Pouštěl jsem ho podle toho, co jsem vyčetl v manuálu, ale napadá mě, že by tam mohlo být něco blbe nastaveny... Citovat
oddie Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 Hm, všechna auta, co jsem kdy řídil vyjmenovat nedokážu, na to jich bylo až příliš. Dokonce ani všechna co jsem vlastnil ne, přestal jsem je počítat někde u 50... SPZ/RZ si pamatuju akorát u pár něčím výjimečných. Citovat
dusan2 Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 Dnes som cestou do Varšavy ,,neudelal'' nič len som pri pohľade na toto pridal aby som tam neostal pol dňa v zápche. Šofér bol v pohode takže nebol dôvod zastaviť. Citovat
Almanil Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 To mi připomnělo, že včera v Rakousku na spojce do Brna předjížděl klasický návěs cisternu a samozřejmě z protisměru vyjelo auto. Takže cisterna ke krajnici a jak se mu ten náklad rozhoupal, tak jsem myslel, že to položí přede mě. By mě zajímalo, čím ten tahač chytnul. Citovat
Stejsn Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 No ještě že v tý cisterně nebyl benzín. Citovat
Stejsn Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 Hm, všechna auta, co jsem kdy řídil vyjmenovat nedokážu, na to jich bylo až příliš. Dokonce ani všechna co jsem vlastnil ne, přestal jsem je počítat někde u 50... SPZ/RZ si pamatuju akorát u pár něčím výjimečných. Já si nepamatuju ani jaký auto mám teď :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.