Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byli jsme opět v lese. Dvakrát jsme přetrhli řetěz při stahování zaklíněného stromu, zahrábli lehce traktor, udělali bordel na cestě. Dnes se vysloveně dařilo. :D

post-35961-1429211716,8628_thumb.jpg

Večer jsem si alespoň umyl auto.

Odesláno

no prave bych ho spis potreboval vratti dnes sem ve schraance nasel letak nejakeho obchodu kde maj cerpadlo asi 2x silnejsi za stejne prachy

mam ted AL-KO Drain 7000

a u konkurence Sharks SH 750W (SHK 204)

EDIT: tak bohuzel vratit muzu pouze nepouzite zbozi

Já nevím, co přesně od toho čerpadla čekáš, ale ani jedno nebude zrovna rychlík. Konstrukce bude v zásadě stejná a v jednom je jen silnější motor,

Odesláno

Dnes jsem rano odvezl dve hezke lektorky na ZŠ do Libesic (takova dira po granatu u Usteka). Ve 12 je zase nalozim (pokud se tu do te doby nesezeru nudou) a odvezu do Prahy, pak smer penzion SIGMA u Jindrichova Hradce

Odesláno

no prave to se silnejsim motorem mam vytlak do vetsi vysky tak sem myslel ze by pri tech cca 5m by to utahlo treba zahradni postrikovac

Jestli máš studnu čistou, tak bys nemusel kalovku, a potom by ten tlak byl trochu jinde. :)
Odesláno

Od rána se toulám po Orlických horách, a já blbec jsem si doma zapoměl běžky :D .

Ale je tu klid.

Jééé se někdo má :-) Já se chci taky toulat  :D Já mám zatím stejný den jako včera, s tím rozdílem,že venku prší  :grr

Odesláno

.....

Dál už bych téme metra a Veleslavína už nepitval - já mám radost, že se po letech něco v pražské dopravě pohlo, někdo jiný holt hledá negativa

Ještě drobnost k tomu prodloužení metra - aneb kterým směrem se to vlastně "pohlo"...

http://byznys.lidovky.cz/nove-metro-ma-dalsi-problem-sidliste-plna-aut-i-zacpanou-silnici-p82-/doprava.aspx?c=A150416_172548_ln-doprava_pave#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph

Ne že by se to nedalo odhadnout předem, že takto trasované metro obsluhu dotčených oblastí většinou zhorší, upozorňovala na to řada lidí předem, bohužel marně, tak holt je to teď vidět. Nulová možnost parkování u nových stanic (u nesmyslného Motola ani není kde vybudovat P+R, nehledě na příjezd k němu, citelné omezení povrchové dopravy (a to bylo plánované ještě drastičtější omezení, a snahy na další omezení stejně ještě budou) s vysvětlivkou máte přeci metro (které jede v pásmovém provozu, takže má intervaly delší než původní tramvaj a pro většinu lidí je navíc dál, takže jim je k ničemu). Navíc s téměř jistotou, že dál už nikam metro pokračovat nebude. Samotná FN Motol je pak spádovka především pro Prahu 5, tedy opačnou stranu než odkud jezdí metro, no a počet návštěvníků FNM za celý den odpovídá kapacitě max. 20 souprav metra (když pominu, že min. polovička jich navíc přijede z opačné strany). Jediné plus metra tak je, že nestojí v zácpě (jen se na něj stejnou dobu čeká...). Jo vlastně ještě jedno plus - když jedete z Motola, máte jistotu, že si sednete :D

Odesláno

Já tu problematiku metra nikdy nesledovala, metrem jsem se vydala jen párkrát,ale i tak jsem nadávala :D Každopádně já bych uvítala aby metro prodloužili vždy až do konce hl.města Prahy ne o dvě až xxx částí Prahy dál.

To byl jediný můj problém, když jsem se vydala metrem, že musím z Újezdu nad lesy (poslední část Prahy 21 před středočeským krajem) cestovat na Čerňák nebo z Miškovic - Čákovic (poslední část Prahy 18 před stř.krajem) do Letňan a ty opačné strany to samé. Tohle jsem vůbec nepochopila proč metro musí končit a začínat  tak debilně  :D  Myslím,že takovou změnu by uvítalo mnohem víc lidí než nějaký Motol.

Odesláno (upraveno)

Já nevím, já myslím, že Letňany zrovna pro "náplavy" dobrý, zaparkujou hned u Metra a místní tam neparkují. Infrastruktura kolem Metra je napikaču, takže my, kteří bydlíme blízko a parkujeme tam (musíme) denně "grrr" na kvanta aut s RZ ".S...". No od novely už to nepůjde poznat, kdo je místní a kdo ne. Mě je to jedno, já mám kde parkovat, ale občas musím s dětmi třeba k doktorovi (a ne vždy tam jde dojít) a kde asi tak máme polikliniku? Pár kroků od stanice metra. 

V těch okrajových oblastech o metro moc nestojí, protože by dopadli jako my - v širokém okolí stanice by se nedalo zaparkovat. A vybudovat parkoviště taky není vždycky kde a hlavně není ani vůle. Proč by tam měli mít parkáč pro "náplavy", když tam mohou mít třeba hřiště nebo park.

Jinak souhlas, že stanice Nemocnice Motol je na prdlačku, neboť prakticky obsluhuje jen nemocnici/nemocnice.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

Pacho69  To máš pravdu Letňany jsou v tomhle dobrý, i když za poslední 3 roky i tam už maj s parkování ne malé problémy.  V okrajových částech maj parků a hřišť 3 zadnice a na vybudování parkoviště mnohem víc prostoru než v centru a blízkosti sídlišť. Celkově by to i ulevilo dopravě, jelikož by "náplavy" nemuseli cestovat "půlkou" Prahy než dojedou na nejbližší metro, kde ho zacpou autama. I ti místní by to nakonec ocenili, že nemusí dojíždět ráno na metro o 2hodiny dříve, jelikož je šílená zácpa.  Každopádně jak sám píšeš je to vše o vůli, která chybí.

Odesláno (upraveno)

No, pátek celkem blbej den: Na Sorce( Iveco Motor Cursor 8, autobus MHD),výměna VGT ventilu + dg. Potom s kámošem výměna turba, též na Soru + dg močoviny( Ad blue). Jinak Všem hezký víkend.

Upraveno uživatelem jakstone406
Odesláno

rozhodl sem se ze zacnu do prace jezdit na kole
takze sem tu svoji 26" herku vytahnul z garaze - rozebral kola - sundal plaste udelal kontrolu lozisek a vycentrovani a ted jen cekat na nove gumy, duse, prehazovacku - pak probehne promazani a serizeni (mozna novej retez)

jen sem ani zaboha nemohl prijit na to jak se sundava to pitome 7 kolecko - mam 2 zadni kola na jednom je kazetove Shimano - to sem rozebral ale vule v loziskach extremni ale to druhe vubec netusim (SunRace)

Odesláno

Ale však ty SORky jsou tak " bezvadný povozy ". Já tvrdím jedno po tom co jsem u nás na Klíčově okusil všechny typy až na tu zájezdovku od mergla tak bych si dokázal poskládat bezva vůz sedačku ze Solarisu do našeho Citybusu ( 3367) a byl bych spokojen. SORku nemusím protože mám po šichtě dík blbě spočítanému posilovači řízení a malinkým kolečkům vepředu od věčného tahání volantu vytahané ruce a to nemluvím o tom že z ní blbě vidím jak je proti Citybusu utopená sedačka. Ráno jsem měl nástup ve 3.59 takže jsem vstával ve 2.40 a domu jsem dojel něco po 16 poklidil jsem zvířectvo u našich a půjdu si lehnout k TV.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...