Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kubajz, Hauke Ivo - i kdyz s vama panove souhlasim mirnete prosim to vyrazivo jinak se to tu bude muset zamknout jako kazde flame vlakno. A pak si zas vsichni budou stezovat ze tu zametame problemy pod koberec ;)

Odesláno

StibTo: Za tím zmrdem si budu stát... Co ten člověk lidem při čipování vykládá, není pravda. Promiň ale mapa mechanickýho turba, to je něco jako software na ostření nůžek... Je sice hezký že vykládá a vykládá ale kdybych ti teď začal vykládat výrobě a dekoraci uměleckýho skla tak by jsi o tom taky prd věděl a považoval by jsi to za pravdu a bylo by ti v tu chvíli jedno že bych ti tvrdil že barva je vyráběná z křídel zácného motýla který se vyskytuje jen na pobřeží slonoviny a je to tudíž velice náročné, tak by jsi mi věřil, protože by jsi tomu prd rozuměl a mě by jsi v tu chvíli považoval člověka fundovaného k výkladu, ergo cokoliv bych v tu chvíli řekl by byla pravda ;-) Druhou možností je že sám neví co mluví, ergo by tuhle práci dělat neměl, ergo je to nepravděpodobné ;-)

A zbytek je bez urážek ;-) Obávám se že lepší výraz nemám :-/

Odesláno
Rozor, promiň, ale tebe bych nazval Hloupím, osobní zkušenost se strakim máš, dobrá není, a stále se ho budeš zastávat? Ty víš negativum, máš negativní skušenost ale přesto věříš v pozitivum? Toto se u nás nazívá hloupostí člověče...

Moje zkušenost ale nebyla negativní.. Pomohl mi, auto by jinak už nejezdilo, uvažoval jsem i o rozprodání na díly ale on mi to dal do kupy.. Nikdo tu netvrdí, že je to bůh... Problémy určitě už byly a i budou, ale každý má možnost vybrat si, kde si auto upraví nebo opraví. Straki se stal sám svojí obětí.. slibuje moc lidem, moc věcí a pak to třeba nestíhá, nebo já nevím co...

V těch mapách se nevyznám, tak nemůžu soudit. Jen mi nejde do hlavy, proč se to tu řeší tak agresivně a proč si to prostě nevyřídíte soukromě, pokud už máte nějaký spor..

Odesláno
Koukám, že dnes se konkurenční boje nedělají poctivou prací, ale pomluvama.

No nevím, zrovna chipování by jsem poctivou prací nenazýval-páč se s velké většiny používává kradený SW. A jaká je kvalita když chipuje přehnaně kdekdo a bez dalšího potřebného vybavení...?

Odesláno
Ahoj, původně jsem nechtěl vůbec nic psát, ale nakonec přecejen přdám osobní zkušenost se strakim.

Měnil mi motor na 406 coupe. To, že straki nekomunikuje je absolutně bez debat.. Auto měl u sebe snad dva měsíce )nevím už přesně) a kontaktovat ho jakýmkoli způsobem bylo prakticky nemožné.. Na 10 nepřijatých hovorů denně nereagovat, to už chce odvahu. Mail a sz uplně zbytečné. Komunikace proběhla max 1x týdně... To mě štvalo opravdu hodně.

Po výměně motoru mi auto už vůbec netáhlo a motor byl slabý, což dávám jednoznačně za vinu SOBĚ, protože jsem strakiho výslovně žádal, aby mi neměnil ani neupravoval jednotku(původní majitel mi nakeceal, že je to nějaká superjednotka s nějakou úpravou) Právě proto, že jsem strakiho žádal aby to neupravoval (i když m iříkal, že by se to mělo udělat), nakonec to auto asi nejelo, což už je jedno, protože už tam mám zase jiný motor i jednotku a je to ok...

Taky mi vadilo, že jsme se předem dohodli na ceně 16 000, což mi sice připadalo dost, ale nikoho jiného jsem neznal a reference měl straki dobré. Konečná cena byla ale 22 000.. O 6 000 víc, než byla domluva, to mi přišlo dost.. údajně byly nějaké komplikace či co.. Když mi auto vracel, tak na laku (na střeše a kufru) byly vyžrané nějaké fleky, což jsem neřešil, protože byl lak KO už předtím, ale pokud bych měl nový auto, asi by mě to dost sr.lo...

Shrnuto - moje zkušenost je vesměs neutrální.

Promiň ale mě to nepřijde teda jako pzitivní zkušenost :-( Poškozenej lak, suma vyšší než původně domluvená, nekomunikace... Pardon ale tokvéhoto mechanika bych poslal někam hodně daleko a hluboko...

Odesláno

Mam na Strakiho svuj nazor i mi neco dluzi,ale auto mi cipoval a jezdilo lepe a je pravdou,ze slibuje zazraky na pockani nemozne do trech dnu,ale to je vec jina a jestli nekomu nacipoval spatne auto,tak se mi to nezda.Me nechal projet kdyz to nacipoval jestli to chci tak ci onak a jestli je to konkurencni boj,tak bych spis sel s pravdou na trh ve vlaknu kde popises co udelal spatne a pripadne nabidnes lepsi servis za lepsi penize a treba pripadne kontrolu chipu za 100 kc coz bych bral rozumne,ale tyhle keci v kleci a vlakno o 7 strankach je zbytecny.

Odesláno

Moby89, řekněme že skládám dohromady 1.9 ve 205 GTi která má potenciál 125kw, všechno sám ;-) A věř že když jsem se do toho pustil tak jsem si myslel že jsem borec a umím, teď VÍM, že bych pořádnej závodní motor z fleku nepostavil ;-) Ale bez pardonu toho o motrech vím fakt moc a vím co se stane když na motoru cokoliv změníš ;-)

Odesláno

Ty jsi taky moc ... Když nevíš, tak si laskavě přečti pravidla fóra, zejména pravidlo č.6!:roll

Nikdo nechce tyhle šaškoviny. Jen slušný chování a vyjadřování :nevim

[upravil dne 7.7.14 12:40 od MJSytic]

Odesláno

Promiň ale mě to nepřijde teda jako pzitivní zkušenost :-( Poškozenej lak, suma vyšší než původně domluvená, nekomunikace... Pardon ale tokvéhoto mechanika bych poslal někam hodně daleko a hluboko...

Njn, ale pokud by jsme se bavili čistě jen o práci, tak tu udělal prostě dobře, a to si myslím že je jádro toho sporu.. O jednání a komunikaci tu bylo napsáno mnoho, ale já to mám se strakim uzavřené, takže nemám problém. V té době mi vytrhl trn z paty..

Odesláno

Já mám se strakim dobré zkušenosti. Při úpravě softwaru nebyl žádný problém a jeho jednání a komunikace se mnou naprosto v pořádku.

Nechápu proč ho tady hodně lidí pomlouvá když ho ani nezná osobně ani od něj nemá upravené auto. Bohužel v dnešní době se někomu zavděčit je docela problém, každý je pořád nespokojený. A docela strakiho chápu a vím že toho má hodně, takže může na něco zapomenout, tím ho samozřejmě nechci zase hájit, že pokud nestíhá svoje zakázky sám, měl by si jich brát míň a nebo si najít na administrativu nějakého člověka, jak už zde bylo napsáno. Ale nadruhou stranu, zase pochopím to, že se snaží každému vyhovět aby nepřišel o zákazníka a tím pádem se dostane do takové pomyslné pasti ze které asi už není úniku.

Ale podle mě není důvod abysme tady na foru kde jsou doufám samý dospělí a rozumní lidé, byli na sebe sprostý a nadávali si do čů**ků, honibrků atp. To si myslím že nemá v rozumný konverzaci co dělat.

alex44: to že žereš koncern a hraješ si tady na chytrolína, tak to je hezký ale konkrétně mě to absolutně nezajímá a pokud se ti nelíbí jak straki upravuje auta, tak si to s ním řeš osobně (myslím že bys splakal nad vejdělkem) a nebo sem na P-C vůbec nechoď a řeš si svůj koncern.

Kubajz B.: ty jsi taky dobrej jouda, akorát umíš nadávat nic víc

no to je tak asi vše, nechápu jak na sebe umí bejt lidi zlý, to je fakt tragédie.

Mějte se tu krásně:papa

Odesláno
Koukám, že dnes se konkurenční boje nedělají poctivou prací, ale pomluvama.

A ten konkurenční boj tu vidíš přesně kde? Já tu vidím jen upozornění na matláka a lháře, žádné konkurenční nabídky nikde nevidím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...