Přejít na obsah

Hauke Ivo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    255
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 208
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Cvikov
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    432773339

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Hauke Ivo's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

9

Popularita

  1. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Nebo jsi prostě jen potřeboval změnit identitu, protože to prostě na netu je tak jednoduchý, být na chvíli zase někdo jiný. WOU, teď jsi mi to dal... kdyby jsi byl co k čemu a ne jen vůl s funkcí tak si zjistíš trošku víc o registraci Yves ;-) Na to že jsem Yves jsem patřičně hrdý a jsem tak registrován na všech forech ;-) Takže teď prosím opičáku, dej mi konečně ten BAN a tohle uzavři jako frašku ;-) Straki ti bude vděčen...
  2. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Hele byla to více méně moje chyba, chtěl jsem zaplatit členský příspěvek a podpořit klub ale nešlo mi zjistit variabilní číslo pro platbu tak mě nenapadlo nic lepšího nezl vytvořit novou registraci... To že jsou registrace 2 je mi putna jen mi prijde velice vtipný že je to už 5 let a teď když jsem si dovolil jit proti bohovi tak se na to teprve prislo :-D ted se z tohohle vlakna totiz bude moct udelat fraska, vlakno se bude moct zamknout a po case smazat a vse co tu bylo napsano bude zapomenuto
  3. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Ještě si dovolím zveřejnit sz co jsem napsal Hurvajzovi: Radku, nezlob se na mě ale ten ban je docela výsměch :-D 5 let tady více méně nefunguju a jen co se uděje aférka tak se vytáhne registrace naposledy aktivní v roce 2009?? Děláš si ze mě p*del? Tohle není zametání problémů pod koberec :-D Fakt super ;-) Hele upřímně, je mi úplně jedno že dostanu ban, stejně sem více méně nechodim a celý tohle bylo jen kvůli tomu že mě to zaujalo, ale příště by to chtělo trošku chování člověka a ne v*la s funkcí ;-) Pokud jak na dvojitou registraci přiel sám, tak gratuluji a promiň, ale byla by slušnost to se mnou vyřešit přes sz s upozorněním. Pokud tě na to někdo upozornil tak by jsi si měl nejdřív ověřit fakta ;-) Btw pokud se bude podobné chování opakovat moc často tak celý tenhle klub dospěje akorát tak do s*ček ;-)
  4. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    A pro všechny registrace byla použita naposledy někdy v roce 2007-2008 a od té doby nepoužita s tím že je od té doby využívána pouze stávající registrace. To jen aby se vidělo co všechno se tady taky v případě problémů umí vytáhnout ;-) Druhá registrace je Yves ;-) Takže prosím bez problému se podívejte ;-) [upravil dne 7/7/14 22:51 od Hauke Ivo]
  5. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    *bránit *ovoce Na telefonu se mi píše blbě :-/
  6. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Tak se podívej jak je moje druhá registrace stará a kdy byla naposled aktivní a pak něco mluv ;-) Ale jelikož je to tvé právi bránit se tomu nebudu a oboce přijmu ;-)
  7. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Teď se musím pánů adminů zastat... Straki se jen vyhýbá odpovědi já napsal sprosté slovo... Zm*rd :-D
  8. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Páni, ty jsi přešel na to kdo jsem? Wau KGB zapracovala?
  9. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Ale notak, odpovídat na otázku otázkou je neslušné, to tě neučili? A co se týče placených softů... Zaplatim si je klidně taky a nic to nebude vypovídat o kvalitě mé práce ;-)
  10. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Tak mi aspoň řekni BSFC pro benzínový atmosférický motor ;-)
  11. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    A jen tak mimochodem, pokud si přečteš pořádně všechny moje příspěvky tak stále čekám na odpovědi ke kterým jsi se stále nevyjádřil ;-)
  12. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Wáu, tak proč mi nezávysle na sobě, dva lidi tvrdili že jsi nešahal na mapy turba na 1.4 HDI??
  13. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    straki, je evidentní že ty čteš taky jen to co chceš ;-) svoje jsem si už řekl a nějak nemám potřebu se tu s tebou dohadovat, ty pane \"mechanický turbo má svoji tlakovou mapu v ECU\"
  14. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    punkac: jde o opravu mapy koupeného vozu ;-)
  15. Hauke Ivo

    prase tuning by straki

    Straki nezlob se na mě, ale alex44 je pro mě osobně úplně stejně anonymní člověk jako pro tebe. Vím pouze jen že to je člověk kterej vytáhnul soft z vozu a tím to končí!!! Klapky na očích právě nemám ;-) V CZ bych nenechal nachipovat auto u tebe, ani u nikoho jiného, dokud bych nemohl být přímo přítomen u chipovacího procesu ;-) Jen tak mimochodem že je mapa shodná na 73% s orginální mapou mi napíše i demo winols jak u tvé udajné mapy (nepopírám že ji alex po vytažení z vozu a prezentací mohl upravit aby byla pro jeho účely zajímavější) tak i mapy co má majitel oné 406 v autě ;-) Ale nezlob se na mě, stále to neodráží kvalitu úpravy ;-)
×
×
  • Vytvořit...