sitler Odesláno 24. leden 2024 Odesláno 24. leden 2024 @Radek Hurvajz protoze kdyz autorizacni kod neprepisujes, ale treba jen potvrzujes, tak staci, ze se to rovnou po odeslani tvych udaju zkusi prihlasit - a tobe dorazi notifikace. Ty ji potvrdis a utocnik ma volnou cestu. A nebo ji tam proste do ty stranky prepises, pokud ti jde SMS a tim ji rovnou taky predas dal. A ses uplne stejne v haji. Ani to nemusis nekomu rict/preposlat, staci, e to zadas do ty podvrzeny stranky a uz se to veze. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2024 Odesláno 24. leden 2024 No jo, ale to co popisuješ je že přimo ty prachy odešlu. JA to myslel tak že když tam dáš jen tvý přihlašovací udaje a v budoucnu je použije někdo cizí, potom to musí fungovat na ty lidský blbosti že postě člověk tu SMS na žádost přepošle, nebo ten klíč potvrdí i když platbu nezadal. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 24. leden 2024 Odesláno 24. leden 2024 vetsinou to funguje v podstate okamzite Citovat
MJSytic Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 Po delší době mi přišlo něco od "rybářů". Tak jsem jim to otestoval a moc jim to nefunguje Ale vzhledově už to mají povedené (viz skutečný web) BubakGS ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 oni konecne zacali pouzivat durevyhodne certifikaty? Citovat
MJSytic Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 V tomhle případě ne - poslední fotka je reálných stránek Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. červenec 2024 Odesláno 21. červenec 2024 jak he to u aplikaci v mobilu na iphonech? kde je ověřování přes face id? tam je to lip zabezpečené než na internetu? Citovat
MJSytic Odesláno 21. červenec 2024 Odesláno 21. červenec 2024 Ono je to zabezpečené i přes web. Nejslabší článek je vždy uživatel Aplikace v mobilu (a je jedno jestli iOS nebo Android), pokud je stažená, nainstalovaná a aktualizovaná z oficiálního obchodu, je prakticky nejzabezpečenější a muselo by se stát hodně nepravděpodobného, aby u ní došlo k podvrhnutí. Ale nic samozřejmě není 100%. Charlie 1 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 13. srpen 2024 Odesláno 13. srpen 2024 Přišlo na clubový email... až na tu adresu, slovenštinu a chybějící cr pod emailem dobrej pokus.. škoda že u čsob nemám účet - hned bych jim na to skočila.. pavelu96, BubakGS a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2024 Odesláno 13. srpen 2024 Taky klubový mail A jsem boháč Děkuji Sundar Pichai BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. srpen 2024 Odesláno 13. srpen 2024 já chcu tež vyhrát milion Radek Hurvajz a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 Není to sice mail jako takový, ale dám to sem. Jsou čím dál tím víc vychcaný. https://www.policie.cz/clanek/podvodnici-rozesilaji-vyzvy-k-zaplaceni-pokuty.aspx Citovat
davidse Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 Takových emailů chodí tak 10 do měsíce a od všech, prostě jenom smazat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 (upraveno) No tak nám je to jasný. Ale spousta lidí na to skočí, nestačím se kolikrát divit, a to jsou vzdělaný lidi u kterých bys to prostě nečekal. Jsou schopný si zavolat do banky že jim ta platba nechce projít a že ji musí zaplatit tak jestli by to mohli zadat po telefonu. Pak to bankeř zastavil a bloknul. To nepochopiš prostě. Upraveno 25. srpen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 lidi se okrádali odjakživa, jen ty metody jsou odpovídající době , třeba já mám nabrnknutou jednu kapitánku amerického námořnictva a zrovna kotví v Terstu, touží být se mnou, ale žold dostane až za měsíc a to už bude v Japonsku, tak jí mám rychle poslat 1000 dolarů na cestu, mám jen tlačítkovou Nokii a nemám internet. bankovnictví, jak to fčil mam urobit ?? Radek Hurvajz, Pepito, MotoMoto a 5 další ohodnotil 8 Citovat
MotoMoto Odesláno 29. srpen 2024 Odesláno 29. srpen 2024 Auto máš? Tak šup a jeď za ní. Jen aby to nebyl kapitán. Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 Tak pozor, nově když zaplatíte pokutu brzy, dostanete 50% slevu Tak pozor na to. BubakGS, Pepito, Radek Hurvajz a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 (upraveno) Hustý, nebýt ty slevy tak bych těm čtyřem bodům snad i uvěřil Upraveno 5. září 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 Jako já něco podobného čekal, nějak jsem minul červenou na křižovatce, tak ve mě hrklo, že hned 4 body xD Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 No Čtyři body za červenou dneska nedostaneš, Minimum je pět bodů a pokud je to s ohrožením ostatních tak je tam sedm bodů, a k tomu samozřejmě mastná pokuta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.