John Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Hezký.... bych se asi šel přebalit.... sedět v tom autě Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 A co myslíš že ty dva šli hledat? Pleny nejspíš Citovat
Háček Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 no hele je zajímaví jakej bordel měla řidička v autě .. když kouknete pozorně, Rezerva letí vzduchem to ještě pochopim ale nákej šátek asi tričko , náká kabela a další haraburdí ... .. by mě zajímalo kolik nářadí by vylítalo mě Citovat
odee Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Kdybych měl 406 na benzín a nádrž místo rezervy, tak všichni lidi v autech okolo mrtvý. S tou mojí bednou na nářadí by to bylo jak střepinovej granát:D Citovat
vendelinek Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 a jak byli rychle venku,to určitě nebyli přikurtovaný:D a proto řikám furt,plyn mi do auta nesmí Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Vendelínku - i já to říkám a nikdo a nic mně k opaku nepřesvědčí. Kdysi jsem jezdil dvanástsettroskou ofiko přestavěnou na plyn a smrděl jsem jak psí kšíry (resp. plyn byl cítit tak 50 m kolem auta). Citovat
praktik Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Plyn do sporaka Nafta do traktora Benzin do auta :aut:aut:aut:aut:aut:aut Citovat
Driver Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Vendelínku - i já to říkám a nikdo a nic mně k opaku nepřesvědčí. Kdysi jsem jezdil dvanástsettroskou ofiko přestavěnou na plyn a smrděl jsem jak psí kšíry (resp. plyn byl cítit tak 50 m kolem auta). Medvědě, kdysi se taky jezdilo na dřevěným žebřiňáku, který táhli koně ..... dneska pokud auto nemá nálepku LPG a víčko na nárazníku tak ani nepoznáš, že je na LPG, a podle čichu taky ne Vzhledem k místě pořízení tohoto videa (více východně) bych se tomu co se stalo možná ani nedivil neb je to země kde je vše možné [upravil dne 29/4/2014 21:48 od Driver] Citovat
poldiss Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Se tam v tom autě někdo tak moc leknul, až mu z toho vyletěly střeva a přistály mezi Renaultem a Mercedesem ne? :D Citovat
oddie Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Nepřipadá mi to jako orig. plynová nádrž. Nebo by musela být skoro prázdná. Jinak by to byla úplně jiná prda... Spíš bych odhadoval, že prostě jenom něco převážel v kufru (plynovou flašku, která utíkala), nebo měl \"přestavbu\" na plyn udělanou z obyčejné výměnné lahve (jako jezdí třeba na vysokozdvižných vozících), a k tomu dost prasecky (ostatně i u nás leccos takového jezdí). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.