Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přepnout na režim sport? :myslim Já nevím, jak moc to máš slyšet. Já to slyším jen při vypnutém rádiu a jen do rychlosti 90km/h. Pak to přestane. Takže není co řešit ;)
Každopádně to chce nejdříve číst fórum, a až po té se stát čerstvým majitelem Peugeota :D Pak není člověk překvapený a neřeší vlastnosti jednotlivých modelů :aut
Pro klid duše si nech zkontrolovat olej v automatu (někde, kde to udělají správně, dle servisního postupu), případně ho nech vyměnit, pokud nebyl 60-100tis km zpátky měněn a jezdi.
Nakonec tě stejně něco vypeče - je to Peugeot :D:D:D

Odesláno

Režim sport jsem zkoušel, ale to mě nepřipadá jako řešení, protože pak automat řadí 6-tku někde kolem 110km/h. A jelikož jezdím 20% město a 80% okresky, tak 6-tku úplně vyřadím z činnosti.

U mě je to slyšet do cca 95 km/h a docela dost, i přes rádio, pokud tedy nemám volume těžce doprava.

Máte někdo nějaký osvědčený servis na střední Moravě, kde umí správně vyměnit olej v převodovce?

Odesláno

Caute,

cca 3tyzdne dozadu som rozoberal komplet prevodovku AM6. Ten kto Vám povie, že Vám vymení olej aj s filtrom za 4000kc, idem rovno za ním a odovzdám cenu naj servis milénia. Aby sa vymenil filter v AM6, musí sa "rozpolit" automat. Fotky nizsie. Ak bude záujem, urobím spesl vlakno na rozborku automatu.

IMG_1840.JPG

IMG_1843.JPG

IMG_1872.JPG

Odesláno

Pěkný :D Ale to, že se u AM6 převodovek filtr vymění jen při "rozpůlení" není žádné tajemství, ne? :myslim 

A vlákno s rozborkou určitě udělej. Dáme ho pak do servisu k ostatním :super 

• O 3 měsíce později...
Odesláno
V 1. 7. 2017 at 18:21, MJSytic napsal:

Nepomůže ;)

Chystám se do servisu na Zborovské v OV prý je to speciálka na autom. převod. Chci se poradit zda vyměnit na automatu v 508 olej,tři dny mi to dělalo že u prvního startu a rozjezdu to bylo v pohodě,ale po ujetí např.500m. a zařazení drive to škublo s další řazení už hladce...pak jsem se naštval a pořádně to prolítal po Šenovském okruhu a světe div se,přestalo to,jezdím měsíc a nic,ale červíka přesto mám 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobrý den, pánové, nějaký čas mám již 508 GT 2011, nechal jsem si měnit u Domanského gufero mezi převodovkou a motorem, protože pěkně prosakovalo. Nyní to vypadá v pořádku ale když jsem otevřel motor, hladinu motorového oleje nechali na spodní rysce a chladící kapalina byla hluboko pod limitem, chyběl asi litr. Oboje jsem naštěstí kontroloval, když jsem dorazil domu. No, co na to říct. Ale přemýšlel jsem, že jestli to takto neudělali i na automatické převodovce, nemáte někdo prosím návod, ideálně od peugeot z obrázky, abych to pochopil :-) Jak zkontrolovat hladinu oleje v AT? Děkuji moc.

Odesláno

udělají zpravidla jen co je v zakázce, třeba pak umyjí auto zdarma na předání, ale dolívat olej do motoru, či chlad. kapalinu ti nebudou, pokud sis to nepřál, na to zapomeň :myslim

Odesláno

@abetaus o stránku zpět jsem dával video s celou výměnou včetně následné kontroly.
Ve zkratce: Dolije se 0,5l oleje, nechá se zahřát na 60°C (dle DIAG), a pak se kotroluje hladina přes kontrolní šroub ...

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj, můžete mi nekdo poslat kudy naleju do p508 2.0 HDI 100KW 2012 olej .. kde je zátka a popřípadě .. jak poznám,že je ho tam již dost.

děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...