E_DDT Odesláno 1. červenec 2017 Odesláno 1. červenec 2017 No výborně. A dá se s tím teda něco dělat? Jinak doufám, že to není předzvěst nějaké větší poruchy? Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2017 Odesláno 1. červenec 2017 Přepnout na režim sport? Já nevím, jak moc to máš slyšet. Já to slyším jen při vypnutém rádiu a jen do rychlosti 90km/h. Pak to přestane. Takže není co řešit Každopádně to chce nejdříve číst fórum, a až po té se stát čerstvým majitelem Peugeota Pak není člověk překvapený a neřeší vlastnosti jednotlivých modelů Pro klid duše si nech zkontrolovat olej v automatu (někde, kde to udělají správně, dle servisního postupu), případně ho nech vyměnit, pokud nebyl 60-100tis km zpátky měněn a jezdi. Nakonec tě stejně něco vypeče - je to Peugeot Citovat
E_DDT Odesláno 1. červenec 2017 Odesláno 1. červenec 2017 Režim sport jsem zkoušel, ale to mě nepřipadá jako řešení, protože pak automat řadí 6-tku někde kolem 110km/h. A jelikož jezdím 20% město a 80% okresky, tak 6-tku úplně vyřadím z činnosti. U mě je to slyšet do cca 95 km/h a docela dost, i přes rádio, pokud tedy nemám volume těžce doprava. Máte někdo nějaký osvědčený servis na střední Moravě, kde umí správně vyměnit olej v převodovce? Citovat
TommyC4 Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 Caute, cca 3tyzdne dozadu som rozoberal komplet prevodovku AM6. Ten kto Vám povie, že Vám vymení olej aj s filtrom za 4000kc, idem rovno za ním a odovzdám cenu naj servis milénia. Aby sa vymenil filter v AM6, musí sa "rozpolit" automat. Fotky nizsie. Ak bude záujem, urobím spesl vlakno na rozborku automatu. Citovat
Agrafik Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 Sem s tím návodem. Co to je na tom posledním snímku za "bordel" ? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 automat nemám, ale přimlouvám se, abys to vlákno udělal Citovat
TommyC4 Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 V tomto AM6 bol dobrý Hydroblok, ktorý potreboval kamoš do svojho autá. Prevodovka bola prasknuta - hliníkový blok - a toto sú úlomky čo boli vo filtri Citovat
MJSytic Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 Pěkný Ale to, že se u AM6 převodovek filtr vymění jen při "rozpůlení" není žádné tajemství, ne? A vlákno s rozborkou určitě udělej. Dáme ho pak do servisu k ostatním Citovat
TommyC4 Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 Jasne, že to neni tajomstvo , ale pobúrilo má, že 4000kc povie niekto za výmenu filtra a oleja. Vlakno s fotkami vytvorené Citovat
Jirousek21 Odesláno 5. říjen 2017 Odesláno 5. říjen 2017 V 1. 7. 2017 at 18:21, MJSytic napsal: Nepomůže Chystám se do servisu na Zborovské v OV prý je to speciálka na autom. převod. Chci se poradit zda vyměnit na automatu v 508 olej,tři dny mi to dělalo že u prvního startu a rozjezdu to bylo v pohodě,ale po ujetí např.500m. a zařazení drive to škublo s další řazení už hladce...pak jsem se naštval a pořádně to prolítal po Šenovském okruhu a světe div se,přestalo to,jezdím měsíc a nic,ale červíka přesto mám Citovat
abetaus Odesláno 22. listopad 2017 Odesláno 22. listopad 2017 Dobrý den, pánové, nějaký čas mám již 508 GT 2011, nechal jsem si měnit u Domanského gufero mezi převodovkou a motorem, protože pěkně prosakovalo. Nyní to vypadá v pořádku ale když jsem otevřel motor, hladinu motorového oleje nechali na spodní rysce a chladící kapalina byla hluboko pod limitem, chyběl asi litr. Oboje jsem naštěstí kontroloval, když jsem dorazil domu. No, co na to říct. Ale přemýšlel jsem, že jestli to takto neudělali i na automatické převodovce, nemáte někdo prosím návod, ideálně od peugeot z obrázky, abych to pochopil :-) Jak zkontrolovat hladinu oleje v AT? Děkuji moc. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. listopad 2017 Odesláno 22. listopad 2017 udělají zpravidla jen co je v zakázce, třeba pak umyjí auto zdarma na předání, ale dolívat olej do motoru, či chlad. kapalinu ti nebudou, pokud sis to nepřál, na to zapomeň Citovat
MJSytic Odesláno 22. listopad 2017 Odesláno 22. listopad 2017 @abetaus o stránku zpět jsem dával video s celou výměnou včetně následné kontroly. Ve zkratce: Dolije se 0,5l oleje, nechá se zahřát na 60°C (dle DIAG), a pak se kotroluje hladina přes kontrolní šroub ... Citovat
Agrafik Odesláno 22. listopad 2017 Odesláno 22. listopad 2017 Ještě u té výměny oleje dodržovat čistotu a pozor na hadry použité na případnou očistu. Citovat
neo.22 Odesláno 19. říjen 2022 Odesláno 19. říjen 2022 Ahoj, můžete mi nekdo poslat kudy naleju do p508 2.0 HDI 100KW 2012 olej .. kde je zátka a popřípadě .. jak poznám,že je ho tam již dost. děkuji Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. říjen 2022 Odesláno 19. říjen 2022 Tak pokud myslí převodovku (Tak jak je nadpis) tak si asi prču nedělá. Tam to není každýmu uplně jasný Hafity ohodnotil 1 Citovat
ferinko2 Odesláno 19. říjen 2022 Odesláno 19. říjen 2022 Aha......to to asi senilnému dedkovi nedošlo. .......2.0 HDi 100kW 2012 som automaticky predpokladal motor. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.