Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Může to Pe.Tr zvládnout


Péťa

Může to Pe.Tr zvládnout  

18 hlasů

  1. 1. Může to Pe.Tr zvládnout

    • ANO
      45
    • NE
      23
    • Kašlu na to...
      6

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

ty jo , si říkám o čem to vlákno bude a oni takhle.

pravdu má oddie jako mnohokrát, ale chci to zkusit.

pravdou je že už na tom pár týdnů pracuju , bohužel co je můj největší problém je jídlo. už umím snídat , i tu sváču zvladnu , oběd trošku asi větší porce než by měla být , prostě klasika hospoda takže i to složení je někdy horší :( ale chodím do hospy která vaří evidentně s dobrých věcí ale někdy samo taky ujedou, bohužel musela by to byt echt ****** abych to nedojedl do konce. odpoledne už je to bída a večer je uplně v pi.i. tydva držim po šeste hod už nic a pak tyden to je v pr.... . To jsou hold ty odpolední do pulnoci ale je to jen vymluva , musím s tím zatočit.

pivo dám jedno za rok , kafe? max presso tydně ale denně dvakrát nescafé což je spíše kakao s vodou :D takže sladké takže špatně :D , ono cukr a sůl je u mně hodně špatně. Alkohol hodně výjimečně . V životě jsem nekouřil a ani nefetoval (možná škoda, neznám tlustou fetku :D) .v životě jsem nejedl věci jako tlačenka, ovarové koleno a husu jsem měl jen jednou v Dětenicích :D

Smažené jsem omezil ale i tak to patří mezi mé častá jídla.

fastfoody max 1x za měsíc , nepočítám snídaně , ty max 4-5 do měsíce.

Výdej, pohybu mám dost ale chci aby ho bylo více a už se na tom i pracuje a až se počasí vyjaří bude to denní chleba můj, nejvyšší cíl pro mně je v tomto bodě jezdit do práce na kole.

třeba poradíte , nědo říka ano někdo ne, je plavání na hubnutí ? plavání myslím kraulování-břicho ne prsování.

co se postavy týče největší problém mám samozřejmě břicho,prsa a ruce. zbytek tak tukový není . jen pro představu , mám 147kg 198cm a podíl tuku je 36% .

zatím doma drtím gym balon hlavně na břicho , což je po třech týdnech znát , -4cm v pase ,bohužel kilo ani jedno :D ikdyž vlastně ono to tak by mělo být ne?

Ve sklepě si buduju posilovnu, ale vzhledem k tomu, první týdny se budu chtít odvodnit tak musím vymyslet pořádné odvětrávání neb je tam jen malé okno :D

V tom avataru je fotka z roku 2001 kdy jsem byl na vojně (75kg)

Jako dítě jsem byl ale cvalík , do 6 třídy jsem měl přezdívky jako bandaska, koulič a učitel tělocviku my rád dával najevo že jsem nula co neumí šplhat,běhat a gymnastičit častým oslovováním např pytel hoven apod. pak přišla puberta ja se vytahl na 195 cm a šup byl ze mně hubeňour, do vojny pak se střídali přezdívky jako rengen, neviditelný, aj. v te době jsem mohl jíst co jsem chtěl a prostě nad 75kg jsem se nedostal ani prd. A to ani na vojně a tam se žralo kdeco a joo sračky takže jako že mám jíst zdravě a to a to ,místo tohodle abych byl hubený , tomu fakt nevěřím, celej rok jsem žral topinky na sadle dělane , hotovky z konzerv několikrát denne ,celej den pil sladky čaj nebo praskovou štávu. pohyb na vojne nulový, spanek nepravidelný.

vojnu jsem skončil v puli 2001 , v roce 2003 v lednu jsem měl furt 75 kg pak se něco stalo , nevim , jedine co vim ze v te době jsem zařizoval termín svadby (duben) , to jsem začal narůstat na masove hmotě tak že za tři-čtyři měsíce nabral 55kilo, tělo samo to nečekalo, resp kůže a stalo se to že mám potrhanou kuži na celém těle od toho narustu. bohužel zasadni problém byl to a dodnes toho lituju ze jsem toto neresil lekarsky, tenkrat to bylo asi i s toho duvodu ze se mi to libilo a byl ze mne opravdu chlap s cimz mi narostlo i sebevedomi a prestal jsem se bat . ale otom tady mluvit nechci. bohužel s touto postavou už sportovat tolik nešlo a tenkrat se narodila Natalka , zena na matersky a ja se musel ohánět abych uzivil , tenkrat i 16-18hod v praci. stres ,shon a fastfood jidlo na dennim pořádku. stotisiclitru koly apod. coz mělo samo za následek nabrani dalších kil ovšem uz v podobe tuku. ustalil jsem se na 136kilech, zacal jsem sem chodit trikrat tydne do posilovny, platil si os trenéra, upravil stravu a po půlroce sundal 10kilo, nejvic me bavilo vycistena hlava po cviceni :D , bohužel to jidlo nevydrželo dodržovat dlouho , proste ja rad jim věci co mi chutnaj no. zmenou práce jsem prestal cvicit a výsledek je ten co jsem psal výše.myslim tím kg.asi klasicky jojo efekt?

Aktualne co je me plus k tomu abych to změnil - nestresove zaměstnani, spousta času po práci.

co je minus - neumim jist věci co mi nechutnaj a neumim nejist věci co mi chutnaj , sladkosti jsou uplne mimo me , max si to poseru chipsama nebo hořkou čokoládou (lind a pod zadny sračky)

možná dodam své diagnozy , mám neléčenou špatnou funkci štítné žlázy, na tom ted pracuju a uvidim jak na tom vlastně jsem.

od 11 let trpím na SDT , bohužel co mi opravdu je a že je to SDT se přišlo až před šesti lety , do te doby jsem byl pro každého simulant. Bohužel je-bylo to ovlivněno psychikou, proto den začínám snídaní v podobě neurolu, dogmatilu a ercideku .

ani nevim proc to sem všechno píšu asi jsem se potřeboval vypovídat. na facebook to davat fakt necci a ani nemám svůj blogísek tak jste to schytali vy a omluva pro ty co to docetli az sem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé počtení..

Nicméně můžu jen potvrdit, že i ta špatná f-ce štítné žlázy může mít za následek rychlý nárust tuku. Máme doma podobný problém, sice bez těch doprovodných potíží co píšeš, a to takový že moje žena během několika let přibrala cca 30 kg. Po tom co jsme se rozhodli že na ní vlítnu a založíme familii tak přestala brát HA a následně se zjistilo že má tuším sníženou f-ci ŠŽ a problémy s tlakem. Od doby co tyto choroby léčí, tak už přibrala jen při porodu. Nicméně po narození Kačky se rozhodla něco se sebou dělat a jelikož je na MD tak na to má čas a prostor. Začla pravidelně každý den cvičit před TV podle nějaké Jill, dodržuje zdravý jídelníček, váží si stravu (některou ale ketra to je to si nevšímám), čte složení potravin atd.. Nevím přesně rozměry ani váhu, ale za skoro rok než o5 otěhotněla zhubla cca 20 kg a bylo to opravdu vidět a havně psychycky na tom byla skvěle. Po porodu juniora si dala nevím snad dva měsíce s cvičením pauzu a když znova začla tak už ta váha nejde tak rychle ale jde. Říkala že tělo už je zvyklé na pohyb a tudíž už jde hubnutí pomaleji, ale jde ji to a hlavně je vidět že má radost, což mám i já pochopitelně. V létě nám hodně pomohlo ježdění na kole.

Možna toto nikoho nebuden zajímat, ale chci Pe.trovi jen říct PETŘE JDE TO! A DRŽÍM TI PALCE

:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře, zajímavé počténí. Kamarád je na tam podobně, jeden je kvůli štítné žláze, jak ten rengen a druhý přesně opak. Držím palce, ať se ti to podaří. Zároveň máš u mě respekt, že jsi to napsal takhle veřejně. Pohyb dělá všechno a plavání je taky dobrý. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen tak ze zvedavosti... Muzes popsat okolnosti toho jak Ti \"konecne\" diagnostikovali to SDT ? A ty tri mnamky, co denne beres jsou primo na to ? Klidne do SZ, zajima me to... Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pe.Tře držím palce, ať se podaří. Nemusí to být na 75 kg, ale ať jde ta váha dolů a jsi celkově zdravější.

Já jsem zlenivěl a dost se cpu, váha se zvyšovala postupně až na současných 93 kg při pouhých 177 cm. Měl jsem 70 kg, to byla paráda. Vždy jsem ale patřil mezi cvalíky. Než jsem získal papíry na auto, jezdil jsem hodně na kole a cvičil s činkami. Díky silným nohám jsem byl ve třídě na základce nejlepší ve skoku do výšky a taky vrhu koulí. To byly časy, člověk se cítil suprově. Teď mi je 25 a po 30 schodech jsem udýchaný. :(

Taky s tím musím něco dělat. Asi opráším kolo a zase budu makat s činkami - stejně je v inzerci nikdo nechce. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...