Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ovocný strom - rychle rostoucí, rychle plodící

Recommended Posts

Odesláno

Loni mi odešla jabloňka, zahrádku jsem trochu překopal a upravil, a rád bych dal nějaký jiný ovocný stromek. Zahrádka je ale poněkud dočasná, tak bych rád, aby to mělo ještě nějaký smysl. Potřeboval bych tedy něco, co jde zasadit co nejvíce vzrostlé (rozumně), pokud možno ještě teď, co rychle roste a co nejdříve (a hodně) plodí. Je mi jasné, že nemohu čekat zázraky, ale rozdíly v jednotlivých dřevinách určitě jsou, takže v těchto mezích. Lokalita je Praha, spíš suché a slunečné místo, v rámci Prahy výše položené. Díky za tipy :)

Odesláno

Trifid.... :aut

Ale taky jsem zvědav kdo s čím přijde. Akorát to vypadá, že zrovna není žádný Mičurinec v dostřelu....

Odesláno

co rybíz? Já vím,není to stromek. Ale měl by se dát koupit keř,který by mohl plodit ještě letos. Můžeš jich dát víc.

Navíc jsi říkal,že ho Péťa má moc rád

Odesláno

Meruňky se dají koupit vzrostlejší a už následující rok po zasazení bez problému plodí :papa To je tak první co mě napadlo, ale určitě by se našlo i něco exotičtějšího...

Odesláno

Prd alkohol, jsou i taková kacíří co ty švestky pojídají za živa a nebo z toho vaří povidla a proti těm vedeme my Moraváci (momentálně na křížové výpravé v Jižních Čechách) svatou válku.

Odesláno

Asijská hruška.. plodí už druhým rokem a zatím u nás netrpí chorobama..doporučuju odrůdy Kumoi a Chojuro mají parádní rumový aroma..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...