Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co se týče pneu jsem dost pesimista a proto se obracím na Vás.

Mám tento vzorek ještě jedno léto využít nebo raději koupit nové pneu?

Jedná se o Lassa Impetus Revo - gumy od firmy Bridgestone vyrobené v Tureckém závodě. DOT 0610

Obrázek pneu

Odesláno

Dle značek 1,6 mm určitě mají, můj odhad jsou 3 mm. Záleží, za jak dlouho je sjedeš. U mě by sezonu vydržely.

Nejde jenom o prostředek, ale taky o kraje, ty bývají častěji ometené (podhuštěné pneumatiky).

Rozhodnutí je jen a jen na tobě, ale věz, že za hustého deště nebudou perfektně odvádět vodu. ;)

Odesláno

Nic v pohodě, je to pořád lepší než Čína, takže to dojezdi, vzorek není nic moc tak pozor na mokru a pokud jsou tiché tak proč je sundávat před koncem životnosti.

Odesláno

ještě mi vrtá v hlavě jedna záhada, ve velkém TP mám uvedný rozměr pneu a disku 195/65 R 15 ET27 a druhý 205/55 R16 ET 27

nyní mám nasazené ALU R15 s ET15 jaktože nedřu o lemy vzadu?

No a když nasadím ty 16ky tak budu mít ty kola více utopené dovnitř?

Je tomu pořád stejně, že čím vyšší číslo ET tím více jsou kola zapuštěné dovnitř, nebo tomu je u pežotů jinak?

Odesláno

ááááá Koblihovo averze vůči číně.....:D:D:D

Zrovna se chystám koupitletní Landsail LS988 205 50 R17....už jsem je měl a pohoda.

Starku:ty pneu jsou v pohodě.....trochu je přefoukni aby se sjížděly uprostřed běhounu a na sezonu OK.

[upravil dne 3/2/14 19:28 od celda1970]

Odesláno

Co vás asi tak mohlo pobavit na tom,že podhuštěná pneu se více sjíždí po krajích a přehuštěná uprostřed běhounu....:roll

ale jo bavím se taky.....:D:D:D::myslim:myslim

Odesláno

kašlete na to, nehádejte se, každý si jezdí co uzná za vhodné.

nicméně nyní mám ET 15 a kola mám zároveň s blatníkama, takže když nasadím origo rozměr s ET 27 tak ty kola přece budou dost utopená ne? Toto tak mají všechny 307?

Odesláno

ET15 by tam být nemělo, tím spíš, že 307 je hodně citlivá na vibrace do volantu a snížené ET to zhoršuje. 27 je v pohodě, vypadá to myslím akorát, on ten rozdíl zas není tak velký - 12 mm, a taky záleží na tvaru gumy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...