Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Znovuoživení srazů "na Broďáku" v Červeném Kostelci  

4 hlasy

1. 1. Znovuoživení srazů "na Broďáku" v Červeném Kostelci

• Ne - nejel bych (nemá smysl oživovat staré lokace když je spousta nových).
      2
    • Ano - jel bych
      25

This poll is closed to new votes

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

projíždím si fotky z roku 2007 a vypadá to, že tam byla skvělá atmosféra... Navíc tam ještě většina hlavních členů mělo pořádne vozy typu 406 :-D Za sebe jsem pro jednoduchý program.

Odesláno

V roce 2007 jsem tam plánoval jet, ale v srpnu jsem zničil své zlaté XSičko, takže to neklaplo a hooodně moc mě to tenkrát mrzelo. Nyní by mi prakticky nemělo nic bránit tomu, abych přijel (daleko to není), ale v současné době jsem zastáncem toho, že mě na žádném srazu (ani velkém, ani mini) nikdo neuvidí a to zejména kvůli jedné zdejší klubové epizodě, po které jsem i v očích do té doby snad i \"kamarádů\" jako zrádce, rozvraceč klubu, podněcovač čehosi a já nevím co ještě, takže ne. Nepojedu do Kostelce a ani jinam, aby měli naštvaní a uražení členové klubu ode mě klid. :aut:papa

Guest minimaxa
Odesláno

Jsem pro, samozřejmě jako pamětník a znovu také jako případný spoluorganizátor ;):papa

Odesláno
V roce 2007 jsem tam plánoval jet, ale v srpnu jsem zničil své zlaté XSičko, takže to neklaplo a hooodně moc mě to tenkrát mrzelo. Nyní by mi prakticky nemělo nic bránit tomu, abych přijel (daleko to není), ale v současné době jsem zastáncem toho, že mě na žádném srazu (ani velkém, ani mini) nikdo neuvidí a to zejména kvůli jedné zdejší klubové epizodě, po které jsem i v očích do té doby snad i \"kamarádů\" jako zrádce, rozvraceč klubu, podněcovač čehosi a já nevím co ještě, takže ne. Nepojedu do Kostelce a ani jinam, aby měli naštvaní a uražení členové klubu ode mě klid. :aut:papa

tak jsi se nám vyplakal a teď jako co? Kdybys uznal, žes v jedné věci přestřelil, byl bys určitě vítaný.... Mimochodem normálně jsem s tebou komunikoval ohledně TIG141TBW5,6 žejo.... Ale to sem moc nepatří :P

Odesláno

kdyby pak byl eventuelně zájem o vynikajicí kyty nebo prasátko mam kamaráda,kterej to dělá,ceny mužu předběřně zjistit,to by se jednalo o kolik asi kýt?2x15kg?3x15kg?:myslim:P

Odesláno

mohlo by jim to bejt jedno ne?to je jako když si tam uděláš na ohni vuřta....:D

jen jsem se nabidl,dělal mi kýtu na akci 15kg kýta a celý večer to dělali se zeleninou o nic jsme se nestarali a chtěl za to 2500Kč mě se to zdá jako dobrá cena?nebo to je drahý?:myslim nemám srovnání...?

Odesláno

tak nic už mlčím,když něco budete potřebovat tak se ozvěte;)

jo,ale ne s grilovanou...ty papríko;)

když by se věděl i termín dopředu mohl bych zkusit přemluvit i Miloše,kdyby byl zájem:papa

[upravil dne 21/1/14 21:29 od Charlie 1]

Odesláno

Dobře, napíšu Ti to jinak. Majitel kempu i jeho zaměstnanci jsou moji dobří kamarádi, zažil jsem s nimi mnoho legrace, ale i horkých chvilek. Nevidím důvod, proč bych měl služby, které jsou schopni zajistit oni importovat odjinud. Ale třeba tentokrát řeknou, že na to nemají kapacitu a pak rádi oslovíme Tebe (tak se nenaštvi a neuraž, třeba Tvé nabídky rádi využijeme).

Odesláno

Radku,na té fotce žádnou zeleninu nevidím,jen masíčko :D :D :D

A taky nikoho na fotce z PC nepoznávám,buď je to foto staršího data,nebo je to z jiné akce :myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...