Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Pepito: No nejspiš jsi byl registrovanej jen na foru a v r 2010 se ti předělavala registrace aby jsi byl i na hlavní straně, tj v klubu, tam jsi od 2010-08-16 13:31:54, jiný datum bohužel nemám k dispozici, leda ještě tvuj první příspěvek, a ten je z 11/4/06 v 20:58

[upravil dne 2/1/14 16:32 od Radek Hurvajz]

To datum by sedělo,auto jsem kupoval na svoje narozeniny 9.4. 2006 :super

A když jsem na fóru téměř osm let,tak se taky můžu řadit mezi \"dinosaury\"? :myslim:papa

Odesláno

šlo by to asi podle data prvního příspěvku. V minulosti bývalo zvykem se po registraci přivítat :-)

Teda až na mě, já hned začal otravovat :-) jinak jsem tu již 11 let :-) ač to na počet příspěvků nevypadá

Je pravda, že již při mé registraci platil Oddie za inventář P-C a experta na naše rádoby tuningy atd :super

[upravil dne 2/1/14 18:00 od deeper]

Odesláno

1 masinka

2 Vincent

4 ondra

5 Bart

6 Honza

7 Jindra

9 petr

10 Gloster

11 Doug

12 janhercik

14 Windi

15 Martina

16 michal 206

19 hans

20 RS

22 Pepa01

23 oddie

To jsou ID z fora;)

[upravil dne 2/1/14 18:06 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Já vím. A oddie pamatuje proč. ;)

Děly se tu i v začátcích zajímavé věci (včetně sporů o peníze a vylučování) ale možná bude vážně lepší to sem netahat a nechat to minulosti.

Odesláno

jsem tu o trošku dýl než Pe.Tr či Přema (pamatuji-li se dobře), ale za diníka se nepovažuju (registrace 16. 06. 2007 23:09:03 - tedy pouhých 6 let a kousek)... :roker

Odesláno

To uz je to fakt skoro jedenact let? Hruza :D

A ty zapomenute spory bych nechal radeji spat, s archeologii se to nema prehanet a to uz je snad opravdu pryc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...