ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 možná je to poučení i pro tebe--zajistit si příště psa lépe:roker nechci rýpat, jen si umím představit tu diskuzi, kdyby to bylo opačně--vy v roli toho pána ve volkwágenu... Citovat
FrantaCV Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Rozhodně bych nezačal dělat dusno po měsíci od události a ke všemu bez jakýchkoli podkladů. Citovat
Moral3z Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Chudák pes, to mě mrzí... Vůbec bych si s tím nedělej hlavu, dokud něco nepřijde písemně Citovat
Šalda Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Toho psa je mě hodně líto, ale je fakt že sis ho měl pořádně zabezpečit. Citovat
Kurt Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Měsíc mu trvalo, než mu ňákej kámoš ze servisu napsal fiktivní fakturu, jo? Citovat
Berkoff Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Kluci, ono je to tak, že pes byl mazel, spal se mnou v obyvaku na gauci, atd atd atd ... nechci na tom vydelat, tj nebudu se soudit o zadnou skodu. Pohrbil sem ho / vim ze se to nesmi tak pst/ a tim to pro me skoncilo. Rozloucili sme se a je v nebi. Ale kdyz se pak ozve nekdo, a nejvic ho zajimaj penize, z toho je mi zle. Ten den ani nezavolal, aby rekl sory, nebo ze sem ko*ot ze sem nechal utect psa. Nic. Moc diky diky vsem za reakce, i za citaci zakonu jsem v klidu, kaslu na nej dokud neposle neco na papire, budu ho ignorovat. Diky moc vsem. Citovat
Tommy002 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Vznikla škoda třetí osobě, pán měl volat PČR!!! Měl pes na sobě známku???Předpokládám, že jo, když pak přišli za Tebou... Citovat
Kurt Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Třetí osobou je zřejmě myšlen majitel psa. To je vlastně zajímavý oříšek - mohl být Berkoff účastníkem dopravní nehody i přesto, že seděl doma? Citovat
Tommy002 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Ano, je účastníkem nehody, stejně tak jako kdyby mu naboural plot, který je jeho (omlouvám se za příměř, ale typičtější situace mě nenapadla), nebo třeba zaparkované vozidlo, či v případě státu poškodil svodidla, či dopravní značení. Na dopravní nehodu nemusejí být vždycky dva, ale příměř třetí osoba se často používá. Citovat
Péťa Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Nemáš pravdu, třetí osoba je např. SÚS, které se při nehodě poškodí značení. Ale tady to bylo mezi řidičem a majitelem psa, tedy pouze dvě osoby. Citovat
Tommy002 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 http://www.policie.cz/clanek/or-svitavy-zpravodajstvi-jak-se-zachovat-pri-dopravni-nehode.aspx Citovat
koblih69 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 No a ještě malinko pleteme pojmy \"účastník nehody\", \"poškozený\" a pod... Citovat
Kurt Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Tak. Třetí osoba je ta nezúčastněná (nemající žádný podíl na nehodě) - to ale majitel psa není. Citovat
gronholmm Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Ale zajímavý je že evidentně nikoho neurčili viníkem nehody - tudíž nedošlo k dohodě mezi účastníky DN. Tady se PČR volat měla Citovat
Tommy002 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Zdroj: http://www.cpp.cz/pro-vas~otazky-a-odpovedi~dopravni-nehody/ Jak postupovat v případě střetu se zvěří? Doporučujeme vždy zavolat Policii. Likvidátoři pojistné události mají možnost si na lince 158 ověřit, zda poškozený telefonicky vyzýval Policii k příjezdu (telefonáty jsou nahrávány). V případě, že Policie odmítá k nehodě přijet, doporučujeme ve stejném okamžiku zavolat telefonicky asistenční službu Global Assistance a oznámit jí tuto skutečnost (i zde jsou hovory nahrávány), současně doporučujeme pořídit si fotodokumentaci poškozeného vozidla (resp. zvěře) nebo jiným vhodným způsobem zajistit hodnověrné důkazy jednoznačně nasvědčující, že došlo k poškození vozidla střetem se zvěří. PČR se volat měla, to je jednoznačné Citovat
gronholmm Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 ČP má dokonce k povinnému ručení produkt \"Střet se zvěří\" kde je podmínkou pro vyplacení pojistného plnění protokol od PČR nebo od asistenční služby Ale to je mimo téma. Tady máš kliku že si nechal chlap napovídat pohádky od MP a nenechal si zavolat PČR.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 kliku? Nevim, jak bych reagoval, kdyby mi nekdo srazil psa. A vlastne moji vinou. Zaplat panbuh, ze nas pes ma rozum , a Berkoffe, je mi to lito.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.