Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký máte názor - sražení a zabití psa.

Recommended Posts

Odesláno

možná je to poučení i pro tebe--zajistit si příště psa lépe:roker

nechci rýpat, jen si umím představit tu diskuzi, kdyby to bylo opačně--vy v roli toho pána ve volkwágenu...

Odesláno

Kluci, ono je to tak, že pes byl mazel, spal se mnou v obyvaku na gauci, atd atd atd ... nechci na tom vydelat, tj nebudu se soudit o zadnou skodu. Pohrbil sem ho / vim ze se to nesmi tak pst/ a tim to pro me skoncilo. Rozloucili sme se a je v nebi. Ale kdyz se pak ozve nekdo, a nejvic ho zajimaj penize, z toho je mi zle. Ten den ani nezavolal, aby rekl sory, nebo ze sem ko*ot ze sem nechal utect psa. Nic.

Moc diky diky vsem za reakce, i za citaci zakonu :) jsem v klidu, kaslu na nej dokud neposle neco na papire, budu ho ignorovat.

Diky moc vsem.

Odesláno

Třetí osobou je zřejmě myšlen majitel psa. To je vlastně zajímavý oříšek - mohl být Berkoff účastníkem dopravní nehody i přesto, že seděl doma? :)

Odesláno

Ano, je účastníkem nehody, stejně tak jako kdyby mu naboural plot, který je jeho (omlouvám se za příměř, ale typičtější situace mě nenapadla), nebo třeba zaparkované vozidlo, či v případě státu poškodil svodidla, či dopravní značení.

Na dopravní nehodu nemusejí být vždycky dva, ale příměř třetí osoba se často používá.

Odesláno

Zdroj: http://www.cpp.cz/pro-vas~otazky-a-odpovedi~dopravni-nehody/

Jak postupovat v případě střetu se zvěří?

Doporučujeme vždy zavolat Policii. Likvidátoři pojistné události mají možnost si na lince 158 ověřit, zda poškozený telefonicky vyzýval Policii k příjezdu (telefonáty jsou nahrávány). V případě, že Policie odmítá k nehodě přijet, doporučujeme ve stejném okamžiku zavolat telefonicky asistenční službu Global Assistance a oznámit jí tuto skutečnost (i zde jsou hovory nahrávány), současně doporučujeme pořídit si fotodokumentaci poškozeného vozidla (resp. zvěře) nebo jiným vhodným způsobem zajistit hodnověrné důkazy jednoznačně nasvědčující, že došlo k poškození vozidla střetem se zvěří.

PČR se volat měla, to je jednoznačné

Odesláno

ČP má dokonce k povinnému ručení produkt \"Střet se zvěří\" kde je podmínkou pro vyplacení pojistného plnění protokol od PČR nebo od asistenční služby ;) Ale to je mimo téma. Tady máš kliku že si nechal chlap napovídat pohádky od MP a nenechal si zavolat PČR..

Odesláno

kliku? Nevim, jak bych reagoval, kdyby mi nekdo srazil psa. A vlastne moji vinou. Zaplat panbuh, ze nas pes ma rozum :), a Berkoffe, je mi to lito....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...