paliman Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 paliman mužu se tě teda zeptat v čem si teda mysliš že to forum jde do kytek? ohledně vin jak si už četl děla to člověk zadara ve svym volnu...ja ti nwm jak ty ae ja tady bohužel nemužu byt v jednom kuse... a co se tyče toho problemu s tim turbem tak sem tam nějaké rady zahledl.. seš už tu dlouho tak si myslim že sis moh všimnout že poradit kolikrat není až tak jednoduchy a každej nezna všechno To s tou Vin historiou chapem, ale osobne si myslim ze ak info o vinku nedojde do 2 hodin tak tato sekcia na fore straca svoju atraktivity. Co sa tyka turba , tak sorry tu si stojim za svojim a pre mna su ty clenovia, ktory radsej zareaguju na moje poznamky skor ako na otazky ohladne turba len obycajny chrapuni! To snad musi uznat kazdy kto prevazne toto cita...A k tomu bananu, ktoreho vyznam som pochopil naozaj az teraz si myslim len to. Priblizne desat kilo bannanou by mali dostat vsetci clenovia ktory sa v tejto diskusii pokusili nepriamo alebo priamo vyhrazat slovne bitkou a taktiez tym ze udelia \"neposlusnemu\" clenovi BAN. A kto ma zdravy rozum a toto cita tak somnou suhlasi.
MJSytic Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Já pořád nechápu, proč by měl někdo reagovat na otázku ohledně turba, když o tom nic neví. To mu máme všichni napsat: \"Nic o tom nevím, ale mohl bys do toho a bude to cajk?\" [upravil dne 9.12.13 15:21 od MJSytic]
paliman Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Já pořád nechápu, proč by měl někdo reagovat na otázku ohledně turba, když o tom nic neví. To mu máme všichni napsat: \"Nic o tom nevím, ale mohl bys do toho praštit 3x kladivem a bude to cajk?\" T ...tak sorry je jasne ze to viacej patri tym ktory maju 407 dmi a tym ktory pozeraju do sekcie 407...
radim.1008 Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 I dnes jsi ještě tady? Nevím, jak je to tam u vás zvykem, ale jestli urážet a potom se obhajovat, že ti nikdo neporadí, tak nečekej, že v dohledné době se nějaké rady dočkáš. A jestli se snažíš tady vyvolat nějakou hádku, tak věř, že skončíš dřív než začneš. A ty urážky jsem raději přehlidnul. Ps: též nerozumím turbům, jsem hrozný diletant.
oddie Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Vážení soudruzi spoludiletanti a spoluchrapuni, ať už to znamená cokoliv, nedělejte hérečky a poraďte mu někdo konečně s tím turbem, ať už dá pokoj, a koukejte odpovídat na dotaz na VIN max. do 2 hodin, jinak to nemá smysl.
elton Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 407mu jsem měl, ale stejně nerozumím turbům.
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Palimane - ne každý, kdo se na fóru vyskytuje musí být nutně odborníkem a sorry, než poradit blbě a vyčítat si, že po mé \"radě\" musí dotyčný třeba řešit podstatně dražší servisní zásah - to fakt raději neporadím. Mimoto dnešní auta už jsou jen velice těžko servisovatelná někde v garáži na koleně - bez diagnostiky uděláš leda tak velký prd. Stojím si ale za tím, že tón v kterém je celý Tvůj příspěvek veden je zcela evidentně provokativní a tak se protiakci ve stylu \"na hrubou díru hrubá záplata\" nemůžeš divit.
Vvitty Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Ja bych to turbo teda jako vyresil odvozem do servisu a pak sel chrapat nez to bude cajk, ale jsem holt jenom diletant
brixtr Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 díky za odpověd.. na jednu stranu stebou souhlasim není to tak dlouho co sem potřeboval zjistit rychle vin a trvalo to dva dny..na to že to je zadarmo si ovšem myslim že to stoji za to si počkat.. a asi máš pravdu že to tady jde pěkně dolu ale když se nad tim zamysliš tak za to mužou lidi kteří chtějí dělat pouze rozbroje...a na to se reaguje!!! kdyby sem někteří členové nepsaly takový kraviny ktery někomu houpnou žaludkem tak ostatní maj čas se podivat po jinych tematech a pokusit se pomoct.. pak se nemužeš divit že každej tvoje tema odpovida...stoji to za zamyšlení nemysliš?
vix Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Ať jde turbem k šípku nebo do servisu ! (nebo do háje, nebo do Haagu, nebo kam prostě chce - dle jeho přání) Ne, vážně, jdi do servisu. (poradí víc, s papírem a zárukou) Pro info: Naše rady jsou sem-tam cenné, sem tam méně cenné a sem tam jsou dokonce i bezcenné. Dle přání každého soudruha! ad VIN: dtto (čti: servis) Řeknou Ti tam víc. Nejsme tady peugetí poradna, jsme tady peugetí fórum. A v tom je, prosím, propastný rozdíl.
paliman Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Vážení soudruzi spoludiletanti a spoluchrapuni, ať už to znamená cokoliv, nedělejte hérečky a poraďte mu někdo konečně s tím turbem, ať už dá pokoj, a koukejte odpovídat na dotaz na VIN max. do 2 hodin, jinak to nemá smysl.
P607Olda Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 paliman: že si robíš takú ostudu. Dokážeš si predstaviť, že by si s tými ľuďmi, ktorých si pourážal, si vypil na stretnutí? Každý radí tak, ako vie, a aj ochotne. Ak nevie, ja lepšie neradiť, ako poradiť zle. No ale svoju vizitku si tu uviedol dostatočne.
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Bohužel dotyčný to asi pozná později. Ne každý máme naftu aby jsme mu poradili.
Pepito Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Preco mu clenovia s xy hviezdami v popise neodpovedia hned, ale skor zareaguju na plimanove pripomienky k foru. \"plimanove pripomienky\" :D:D:super Ty už ani nevíš jak se jmenuješ
FrantaCV Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Pilimane - netuším jak dlouho jsi na fóru a nehodlám to ani zjišťovat, ale podle počtu příspěvků (324) sem vlezeš jen když něco potřebuješ. Kolikrát jsi někomu poradil TY. Zamysli se nad sebou a když Ti to tady nevoní tak vypadni. Přidávám k se k návrhu na BAN.
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 To je nejaka predvanocni komedie ze Slovenska pro pobaveni, ne ? Pusobi to tak
FrantaCV Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 To StibTo: Nevím jak ostatní, ale já se, po přečtení tohoto vlákna, zrovna smíchy za břicho nepopadám. Je to zkrátka rejpal, který si tady zkouší léčit svůj mindrák. Bohužel, jak je vidět, se mu to docela i daří. Těmi \"Kydy\" dožral dost lidí, včetně mě.
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Ja nevim vcera me to jeste sralo dneska me to uz bavi Snad ma ze sebe soudruh piliman aspon trosku radost, trosku pohonil ego, jak se mu to tady povedlo rozvirit. Ale jo, proc ne, jen at se pak nedivi ovocne nadilce a v budoucnu tez velke neochote kohokoliv mu s necim poradit, az se mu to zase bude hodit a zepta se ....
Recommended Posts