Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ty jsi tu ještě? :myslim
... a preco by som tu nemal byt???

Že už nejsi u \"Mergla\" jinak Elton má pravdu. Stačit se nejdříve porozhlídnout a. Ne hned vykřikovat do tmy. Na to, aby jsi to zjistil, jsi tu už docela dlouho.

Odesláno

Palimane můžeš mi prosím odpovědět?

A za druhé kdyby jsi se zajímalo o klubové novinky, tak by jsi věděl, že se chystá nové forum... ;)

Guest servisman
Odesláno

Už vidím že si můžou dovolit všelico ,ani nepíši kdo. K tomu nemám slov :aut

Odesláno
Palimane můžeš mi prosím odpovědět?

A za druhé kdyby jsi se zajímalo o klubové novinky, tak by jsi věděl, že se chystá nové forum... ;)

No ano zaplatil by som ak by som potreboval info surne a hned a podla mna to vacsina aj tak potrebuje ked auto kupuje...alebo sa jednoducho chce nieco dozvediet.

To ze sa chysta nove forum to ma tesi, verim ,ze bude lepsie ako toto.

Odesláno

Lepší bude určitě, za to se mohu zaručit.

K VIN: Bohužel toto dělá človek ve svém volném čase a my jej nemůžeme ani jako klub odměnit, jelikož by se jednalo o problém s Peugeot... hledá se i řešení této situace, ale není to tak jednoduché... ;)

Odesláno

paliman:ale fórum je hlavne o ľuďoch(samozrejme o autách a nielen o autách) keď si potreboval poradiť ohľadne nárazníku a ďalších vecí tak ti bolo dobré?:papa toto fakt nepochopím :blicismajlik

edit: že bude nové fórum technicky vyspelé a namakané ti bude k ničomu ak ti niekto neporadí

[upravil dne 8/12/13 22:25 od Gabriel 307]

Odesláno

Tiez som tu pred casom mal dotaz ci niekto overi vin na citroen. Nikto mi neodpovedal no nezacal som hned na forum pluvat a hadzat sa o zem ako male decko.

Odesláno

To je všechno moje vina. Kdysi jsem tu radil a fórum vzkvétalo, jenže už mě to nebaví, nemám tolik času, nestíhám se seznamovat s novými auty a fórum jde do kytek :P:D

Guest servisman
Odesláno

Taky mne už nebaví zde radit,když vidím co se zde děje. Jinak to samý co psal oddie .Je po Mikuláši , člověk by řekl čertu s Vámi ;)

Odesláno

No já věděl dobře proč to hned za čerstva přesunout do Cirkusu .... :myslim

Guest servisman
Odesláno

:potlesk to máš pravdu co taky po čob.......

Odesláno
Sorry, ze takto protestne, ale tusim toto forum absolutne upada!

Historia podla VIN neobnovena uz vyse tyzdna, chlapik s otazkou na zvuky Turba nedostane ani jednu odpoved od kompetentnejsich.

Vy co forum spravujete sa mozte HANBIT!

Netreba si mýliť fórum s on line technickou poradňou.

Aj keď ako platená služby by to snáď stálo za uváženie:myslim:roker

Odesláno
:xvul ps: ale dlouho už nikdo neověřil vin:myslim jen tak jsem si toho všimnul.

Nevím no, mně to přijde docela aktuální :P

Odesláno

Pocujte vy diletanti, mozte sa hanbit TUTO Chlapiiik marne caka na poriadnu odpoved:

No Vamm, ako tu citam tieto vase absolutne plytke pripomienky a hlavne mnozstvo v akom prisli, ktore maju za ulohu len urazat, viacej proste zaujima reagovat na to ked niekto ocierni Vase ctenne foooorum, ktore podla toho kto ho riadi fakt stoji za prd!!!

Preco mu clenovia s xy hviezdami v popise neodpovedia hned, ale skor zareaguju na plimanove pripomienky k foru.

To je to co mi na tomto fore najviac vadi. A kludne to poviem a aj napisem a Vam len tolko ze sa mozte hanbit!!! a ak niekoho zaujimaju pravopisne chyby tak si tusim zmylil forum. Tu ide hlavne o to co mame vsetci spolocne o lasku k autu!!! Pochopte to pepici a slovaci tiez!!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...