radim.1008 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Ty jsi tu ještě? ... a preco by som tu nemal byt??? Že už nejsi u \"Mergla\" jinak Elton má pravdu. Stačit se nejdříve porozhlídnout a. Ne hned vykřikovat do tmy. Na to, aby jsi to zjistil, jsi tu už docela dlouho.
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Palimane můžeš mi prosím odpovědět? A za druhé kdyby jsi se zajímalo o klubové novinky, tak by jsi věděl, že se chystá nové forum...
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Už vidím že si můžou dovolit všelico ,ani nepíši kdo. K tomu nemám slov
paliman Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 Palimane můžeš mi prosím odpovědět? A za druhé kdyby jsi se zajímalo o klubové novinky, tak by jsi věděl, že se chystá nové forum... No ano zaplatil by som ak by som potreboval info surne a hned a podla mna to vacsina aj tak potrebuje ked auto kupuje...alebo sa jednoducho chce nieco dozvediet. To ze sa chysta nove forum to ma tesi, verim ,ze bude lepsie ako toto.
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Lepší bude určitě, za to se mohu zaručit. K VIN: Bohužel toto dělá človek ve svém volném čase a my jej nemůžeme ani jako klub odměnit, jelikož by se jednalo o problém s Peugeot... hledá se i řešení této situace, ale není to tak jednoduché...
Gabriel 307 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 paliman:ale fórum je hlavne o ľuďoch(samozrejme o autách a nielen o autách) keď si potreboval poradiť ohľadne nárazníku a ďalších vecí tak ti bolo dobré? toto fakt nepochopím edit: že bude nové fórum technicky vyspelé a namakané ti bude k ničomu ak ti niekto neporadí [upravil dne 8/12/13 22:25 od Gabriel 307]
Medvěd Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Palimane - jsi *** jak rampa. Nelíbí se Ti? Nikdo Tě tu nedrží
dusan2 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Tiez som tu pred casom mal dotaz ci niekto overi vin na citroen. Nikto mi neodpovedal no nezacal som hned na forum pluvat a hadzat sa o zem ako male decko.
Pepito Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Paliman: nejsem sice ze Slovenska,ale vidím,že si s gramatikou zrovna netykáš A co se týká fóra,nikdo Tě tu nedrží
oddie Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 To je všechno moje vina. Kdysi jsem tu radil a fórum vzkvétalo, jenže už mě to nebaví, nemám tolik času, nestíhám se seznamovat s novými auty a fórum jde do kytek
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Taky mne už nebaví zde radit,když vidím co se zde děje. Jinak to samý co psal oddie .Je po Mikuláši , člověk by řekl čertu s Vámi
Guest StibTo Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 No já věděl dobře proč to hned za čerstva přesunout do Cirkusu ....
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 to máš pravdu co taky po čob.......
Gabriel 307 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 po čob..........:bacha:bacha [upravil dne 8/12/13 23:10 od Gabriel 307]
ferinko2 Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Sorry, ze takto protestne, ale tusim toto forum absolutne upada! Historia podla VIN neobnovena uz vyse tyzdna, chlapik s otazkou na zvuky Turba nedostane ani jednu odpoved od kompetentnejsich. Vy co forum spravujete sa mozte HANBIT! Netreba si mýliť fórum s on line technickou poradňou. Aj keď ako platená služby by to snáď stálo za uváženie:myslim:roker
MJSytic Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 ps: ale dlouho už nikdo neověřil vin:myslim jen tak jsem si toho všimnul. Nevím no, mně to přijde docela aktuální
paliman Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Pocujte vy diletanti, mozte sa hanbit TUTO Chlapiiik marne caka na poriadnu odpoved: No Vamm, ako tu citam tieto vase absolutne plytke pripomienky a hlavne mnozstvo v akom prisli, ktore maju za ulohu len urazat, viacej proste zaujima reagovat na to ked niekto ocierni Vase ctenne foooorum, ktore podla toho kto ho riadi fakt stoji za prd!!! Preco mu clenovia s xy hviezdami v popise neodpovedia hned, ale skor zareaguju na plimanove pripomienky k foru. To je to co mi na tomto fore najviac vadi. A kludne to poviem a aj napisem a Vam len tolko ze sa mozte hanbit!!! a ak niekoho zaujimaju pravopisne chyby tak si tusim zmylil forum. Tu ide hlavne o to co mame vsetci spolocne o lasku k autu!!! Pochopte to pepici a slovaci tiez!!!
Recommended Posts