Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož mi starý mobil už vážně dosluhuje, budu potřebovat pořešit nový, a jelikož vývoj jde poměrně rychle vpřed, zakládám na to nové téma. Kdo máte přehled, koukněte na to, prosím.

Priority:

Výdrž - fakt to nechci nabíjet každý den. Pokud je alternativa s větší baterií, budu jedině rád.

Internet - připojitelnost k notebooku jako modem PŘES USB KABEL. Nepište mi, jak se z toho dá udělat AP-čko a připojit přes wifi, to je mi k ho*nu, když se telefon za chvíli vybije, potřebuju to do míst bez elektriky, aby to fungovalo a dobíjelo se z baterie notebooku.

Internet na displeji na běžné čtení, normální foťák na nouzové fotky, GPS a pokud možno off-line navigace (ale není podmínkou). Podmínkou je naopak výskyt v ofic české distribuci - kupuje firma. Cena není rozhodující.

Máte nějaký nápad? Nejčastěji se tu dávají Galaxy S3, ale můžu si vybrat i něco jiného.

Odesláno

Asi měsíc používám S3 a 2 dny vcelku nejsou problém. Nevím co bych mu vytknul ...:myslim

PS a můžeš nabíjet přes USB a přitom z toho udělat APčko :D

[upravil dne 16/7/13 16:41 od koblih69]

Odesláno

Ta výdrž je opravdu tak na 2 dny max, já jsem zastáncem Sony, tak bych Ti dal na výběr buď Sony xperia T, ION a nebo V. Samsung mě co se týče mobilů nesmí do baráku.

[upravil dne 16/7/13 17:18 od Šalda]

Odesláno

S3 mi vydržela 1 týden - stejně jsem pak skončil u klasiky

ty telefony nic nevydrží :bacha(nelíbí se jim prach,sádra,a hluboké studny:D) vyhozený peníze.

Ale pro někoho kdo má malé prsty S3 mini nebo S4(mimo jiné výborný phone - měl jsem ho v práci na testování a super)

Odesláno

Z firmy mám zkušenosti s telefony Samsung SII a SIII. Pokud jsou na tom telefonu permanentně zapnutá data, volá se a prostě se ten telefon intenzivně používá tak baterka vydrží 1 den. Pokud vypnu data, wifi a jenom telefonuji tak baterie vydrží 2-3 dny. Co se týká odolnosti tak to chce si dávat velký pozor, nosit ho v pouzdru, pokud možno nedávat do zadní kapsy kalhot a potom si sedat apod. Ve firmě kolegova SII - prasklý displej právě po dosednutí na židli s telefonem v kapse, následně po nějaké době zaslán nefunkční do servisu s výsledkem - oxidace základní desky v důsledku vniknutí vlhkosti a na to se záruka nevztahuje. Nyní má SIII a už má na ní opět prasklý displej. On na ty telefony není extra opatrný, v pouzdru ho nenosí. Takže kdo s telefonem zachází jako s cihlou tak to není asi pro něj. Já mám SII asi rok a bez problémů. Na rozdíl od kolegy, jsem na něj ale opatrný a zacházím s ním v rukavičkách :D

Odesláno

Tak jsem letmo zkoušel najít na googlu připojení S3 k PC, a zřejmě je pro to potřeba nainstalovat Samsung Kies, což vypadá jako ještě větší zkurvenost než Nokia OVI Suite, které se mi nakonec podařilo obejít. Tak to mě teda těžce nepotěšilo, tohle.

Odolnost telefonu je další věc, leckdy si na něj sednu, ale to u dotykáče chápu, že si budu asi muset dávat pozor...

Co nějaké jiné? HTC, jiná platforma (WIN8 atd) ?

Odesláno

Ja mám iPhone 4S , používam ho denne pripojený pomocou kábla k notebooku na zdielanie internetu popri tom sa aj nabíja , odolnosť celkom dobrá . . . A na zdielanie internetu pomocou kábla nemám nainštalované nič extra ani nič nespúštam ked chcem zdielať internet len v telefóne zapnem zdielanie a hned po pripojení funguje . Ale ked riešiš samsung tak asi apple nechceš :D

Odesláno

Mně je to celkem jedno, mohu si vzít Samsung S3, HTC 8S, Iphone, akorát každé má své mouchy. Kolega má HTC s Win8 a prý si tam nemůže instalovat jak chce co chce, to mi taky přijde na hlavu, když už to má operační systém, u Iphone to bude asi nastejno, ne?

Odesláno

Chceš něco jiného....BlackBerry Z10 nebo BlackBerry Bold 9900, ale jsou i levnější provedení....

třeba mám starší model (mám ho už 4 roky a vpoho , jen ta baterka už nedrží....občasné volání vydržela i týden,ale mám ho bez netu wifiny ...stará srágora,,8300,,)

co na tom mě fascinuje spojení pouzdra s mobilem, zasuneš a on se blokne,vysuneš a je aktivní (magnet v pouzdře),ale nevím jak fungují už tyhle nové.... žádné mačkání tlačítka nebo klikání na display

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já měl S2 a nyní S3 a jsem s S3 maximálně spokojen. Baterka cca 1,5 dne. Když se v tom hodně vrtám a telefonuji tak den. Maximálně jsem se dostal na 2 dny a 12 hod. Největší žrout jsou data. Pokud jsi na wifi, tam to vydrží dlouho. Samozřejmě, že bych zkusil i S4, ale ta cena je vysoká a hlavně S3 mám půl roku :)

S3 mini má žena, ale s výdrží je na tom stejně... hlavně nemá funkce, které člověk potřebuje (indikační led, automatický jas, atd.) nechápu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...